تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 800 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه mahsa_kaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

براي حذف تمام درايورهاي USb از سيستم و نصب مجدد همه اونها چكار بايد بكنيم؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان ویندوزم رو دیشب اپدیت کردم زبان فارسیش ریخته به هم الان فهمیدم
    من قبلا تو فتوشاپ به راحتی فارسی تایپ میکردم الان دیگه فارسی نمینویسه از یشب که آپدیت کردم اینطوری شده

ببینید:

اون حروف جدا از هم فارسی زمانی نوشته میشوند که زبان کامپیوتر روی انگلیسی هستش و هر وقت هم زبان کامپیوتر رو روی فرسی میبرم اون کاراکترهای مستطیل مانند رو تایپ میکنه
    ورژن فتوشاپ من هم Adobe Photoshop CS4 Extended Me 11 هستش و کاملا زبان فارسی رو ساپورت میکرد تا قبل از اپدیت ولی الآن اینطوری شده
    روی سایر ویندوز هام تست کردم با زبان فارسی مشکلی نداره فقط وری اینیکی که اپدیت شده این مشکل ظاهر شده
    ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم درست بشه

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

mahdi7610 وقتي با cd ويندوز بوت ميشم و صفحه نصب ويندوز مياد اصلا recovery console وجود نداره
    توی همون لینکی که برات فرستادم کامل توضیح داده ام .

باید به از صفحه ابی که برای نصب ویندوز میاد برای وارد شدن کلید R را بزنی تا وارد محیط ریکاوری کنسول شوی .

یه بار دیگه ابتدای صفحه زیر را مطالعه کن .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی .

4. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

براي حذف تمام درايورهاي USb از سيستم و نصب مجدد همه اونها چكار بايد بكنيم؟
    سلام

در ادرس زیر توضیح داده شده است

کد:
    موفق باشید .

6. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توی همون لینکی که برات فرستادم کامل توضیح داده ام .

باید به از صفحه ابی که برای نصب ویندوز میاد برای وارد شدن کلید R را بزنی تا وارد محیط ریکاوری کنسول شوی .

یه بار دیگه ابتدای صفحه زیر را مطالعه کن .

کد:
    موفق باشی .
    اونو خوندم ولي مشكل من اينه كه اصلا Welcome to Setup برام نمياد -يعني بعد از اينكه توي صفحه ي اول درايو مثلا

d رو انتخاب ميكنم يك صفحه مياد كه ميگه اين درايوت يك سري مشكلات داره كه بايد فورمتش كني و تنها انتخابم هم

فورمت كردن يا برگشتن به صفحه قبل است-اگه بتونم يك عكس با دوربين ازش ميگيرم ميزارم

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

mahdi7610 نظرت در مورد اينكه :
    اون يكي هاردمو وصل كنم (2 تا هارد دارم)
    روي اون يك ويندوز بريزم
    اطلاعات مهمم رو از توي اون درايوهايي كه توش ويندوز ريختم بردارم
    هاردم رو جدا كنم
    از نو توي هارد اصلي ام ويندوز نصب كنم چيه
    Last edited by bleu2u4u; 24-12-2008 at 20:37.

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان

همونطور که میدونید میشه هم ویندوز اکس پی داشت هم ویستا

چند روز بود داخل اکس پی نشده بودم وقتی که اکس پی رو انتخواب کردم مانیتور به خواب رفت (تنظیم نبودن فرکانس یا رزولوشن مانیتور)

در هنگام راه اندازی بدلیل اینکه ویندوز ویستا دارم نمیتونم منوی انتخواب های اکس پی رو برای انتخواب safe mode یا راه اندازی با رزولوشن vga رو انتخواب کنم

از طرفی ویستام رو هم لازم دارم ، میخواستم ببینم چاره ای برای تنظیم رزولوشن ویندوز اکس پیم هست ؟

باتشکر

جواب بنده چی شد دوستان عزیز؟

عملاً اکس پی ندارم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

mahdi7610 نظرت در مورد اينكه :
    اون يكي هاردمو وصل كنم (2 تا هارد دارم)
    روي اون يك ويندوز بريزم
    اطلاعات مهمم رو از توي اون درايوهايي كه توش ويندوز ريختم بردارم
    هاردم رو جدا كنم
    از نو توي هارد اصلي ام ويندوز نصب كنم چيه
    اصلا اگه شما توی درایوی که ویندوز نصب کردید اطلاعات مهمی نریخته باشید مشکلی نیست که ویندوز نصب کنید .

با نصب کردن ویندوز مجدد فقط شما درایو ویندوز را فرمت می کنید و به اطلاعات درایوهای دیگه شما اسیبی وارد نمی شه .

یعنی فرض کنیم شما 5 تا درایو داشته باشید و توی درایو C ویندوز XP و توی درایو D ویندوز ویستا نصب کرده باشید شما فقط کافیه درایو C و D را فرمت کنید و ویندوز جدید نصب کنید . به درایو های دیگه شما که اطلاعات مهم داخلش دارید اسیبی وارد نمی شه .

فقط برنامه هایی که توی ویندوزها نصب کردید از بین می رن که مجدد می تونید اون برنامه ها را نصب کنید.

----

اما اگه 2 تا هارد دارید کار خیلی هم راحتتر می شه .

شما هاردی که ویندوزش سالم هست را به سیستم وصل کنید و بعد این هارد که ویندوزش خراب هست را هم به سیستم وصل کنید . در واقع هارد به هارد کنید .

هاردی که ویندوزش سالم هست را هارد میزبان ( MASTER ) و هاردی که ویندوزش خراب هست را به عنوان هارد میهمان ( slave ) به سیستم وصل کنید .
    سپس با هاردی که ویندوزش سالم هست بالا بیایید و اطلاعات هاردی که ویندوزش خراب هست را داخل درایوهای هارد سالم بریزید
    سپس هاردها را در بیارید و هاردی که ویندوزش خراب هست را به سیستم وصل کنید و یه ویندوز سالم توی اون نصب کنید .

موفق باشید .

11. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام می شه کمکم کنید سرعت سیستمم خیلی اومده پایین یه راهای واسه حلش بهم بگین متشکر
    ممکن است براي شما نيز پيش آمده باشد که هنگام کار با کامپيوتر ، ويندوز شما بسيار کند و آزار دهنده عمل کند. مي توان با اطمينان گفت که تمامي اين مشکل ها از نحوه نادرست عملکرد شما با ويندوز صورت گرفته است. قصد داريم تا شما را با 10 ترفند مفيد آشنا کنيم که با استفاده از آن ها ميتوانيد از ويندوز خود حداکثر استفاده را ببريد.

1- مطمئن شويد که آنتي ويروس مناسبي را بر روي سيستم نصب نموده ايد، بصورت اتوماتيک آپديت شود و کليه فايلهاي تازه وارد به سيستمتان را چک کند. اگر ويروسي هراه فايلي باشد يا تعمير يا قرنطينه و بلوکه شود. بدليل اينکه ويروسهاي جديدي هر روز توليد مي شوند بايد طوري ويروس کشتان را تنظيم کنيد که بطور اتوماتيک بروز شود. دو برنامه قوي ويروس کش که ما توصيه مي کنيم عبارتند از: McAfee و Norton .

2- نرم افزارهاي antispyware/antiadware را روي سيستم خود نصب کنيد، اين دو دسته نيز براي سيستم شما کاملاً ضروري هستند، تا از نصب برنامه هاي جاسوس بر روي سيستمتان جلوگيري کنند. که دو نرم افزار رايگان و مفيد عبارتند از: Spybot Search & Destroy يا Ad-aware

3- نصب ديواره آتش سخت افزاري، بهتر از فايروال نرم افزاري است. بدين صورت اطلاعات سيستم شما از دسترس هکرها مصون مي ماند و نمي توانند برخي نرم افزارها را بصورت ناخودآگاه بر روي سيستم شما نصب کنند که يا به سيستم شما آسيب برسانند و يا اينکه سرعت کار با سيستم کاهش پيدا کند. ديواره هاي آتشي که ما توصيه مي کنيم عبارتند از:
    Linksys, Netgear, D-link

4- شرکت مايکروسافت هر از چند گاهي نرم افزارهاي خود را بروز مي کند. اين امر برخي اوقات بدلايل بالابردن امنيت است که توصيه ما اين است سيستم خود را طوري تنظيم کنيد تا بصورت اتوماتيک بروز شود.

5- فايلهاي اينترنتي موقت ( Internet temp files ) خود را هر يک ماه يکبار پاک کنيد. اين امر به بالابردن سرعت سيستم شما منجر خواهد شد.

6- هر 4 ماه يکبار هارد خود را defrag نمائيد.

7- هر موقع مي خواهيد چيزي را از اينترنت دانلو کنيد حتماً شرايط آنرا (terms and conditions ) بدقت مطالعه نمائيد. هيچ ارزاني بي حکمت نيست. ممکن است همراه نرم افزارهاي رايگان مواردي از قبيل adware يا spyware نصب شوند.

8- ايميلهاي غريبه، عجيب، و نا آشنا را باز نکنيد. ممکن است همراه باز شدن آنها adware يا spyware بر روي سيستمتان نصب شوند يا همراه ويروس باشند. توجه کنيد حالت پيش نمايش نرم افزارهاي outlook همانند باز کردن آن است، پس آنرا غير فعال کنيد.

9- به شما استفاده از مرورگر Firefox را از سايت
    کد:
    توصيه مي کنيم. کار با اين مرورگر ايمن تر است.

10-دست آخر اينکه اگر سيستم شما را دزديدند يا سيستمتان به نحوي از کار افتاد، کليه داده هاي خود را از دست مي دهيد. راه حل کار اين است که هميشه از اطلاعات مهمتان بر روي CD يا بر روي ميزبانهاي اينترنتي نسخه پشتيبان تهيه کنيد.

13. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام.
    چه طور میشه صفحات اینترنتی رو شرطی کرد؟ مثلا به محض باز شدن وب سایتی که یه کلمه خاص مورد نظرت در اون وجود داره، وب سایت مثلا بسته بشه یا اینکه یه لیستی از اون بگیره که بعد بشه بلاکش کرد؟
    یه مشکل دیگه هم داشتم:
    رو یه شبکه workgroup یکی از کامپیوتر ها رو پرینتر سرور کرده بودم. ولی الان ویندوزش رو عوض کردم و تونستم که پرینترش رو شیر کنم و پرینتر رو خود کامپیوتر پرینتر سرور خیلی خوب کار می کنه ولی رو کامپیوتر های دیگه کار نمی کنه!!! این ارور رو می ده:

ویندوز رو هم دوباره عوض کردم ولی باز هم نشد؟؟؟ البته می دونم که شاید مربوط به یه بخش دیگه باشه. فکر کنم اینجا زودتر جواب پیدا کنم.

سوالات شما مربوط به انجمن اینترنت و شبکه هستش .

در مورد سوال اول که با خود ویندوز این کار نشدنی هستش . مگر اینکه از برنامه استفاده کنید . که نمی دونم برای این کار برنامه ای هست یا نه .

سوال دوم هم خوب اخطار می گه که نیاز هست درایو پرینتر را نصب کنید .

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •