خوب خدا رو شکر بردیم . ولی این داور بی همه چیز باز نزدیک بود تو آخرین ثانیه ها ب**مون بده!
نمی دونم چرا هر چی داور بونجوله به ما می یوفته ?؟
خوب خدا رو شکر بردیم . ولی این داور بی همه چیز باز نزدیک بود تو آخرین ثانیه ها ب**مون بده!
نمی دونم چرا هر چی داور بونجوله به ما می یوفته ?؟
خوشبختانه خیلی هوشمندانه بازی کردیم . بغیر از یه خطای هند دروگبا (که بنظر من نبود) اطراف محوطه جریمه دیگه هیچ خطایی بهشون ندادیم.
من مطمئن بودم اگه خطا می کردیم دلپیرو حداقل یه گل رو زده بود!
تنها مشکل بازی هم بنظر من داور بود ! که انگار قسم خورده بود برای ما پنالتی نگیره !
خیر .
مشاور می خواد چیکار ! فعلاً ری ویلکینز هست . فکر کنم برای این 3 ماه باقی مونده احتیاج به همچین کسی نداشته باشه.
آخر فصل هم که معلوم چه خواهد شد !![]()
سلام بچه ها
خدایی خوب بازی کردیم . اگه یه کم شانس داشتیم گل دوم رو هم میزدیم ... یه پنالتی هم روی دروگبا انجام شد که داور **** اونو نگرفت! هرچقدر کمک اولش خوب بود داور **** بود!
هيدينگ در چلسي ميماند، ادووكات به روسيه ميرود
درصورت رفتن ديك ادووكات به تيم ملي فوتبال روسيه، گاس هيدينك به عنوان سرمربي در تيم چلسي انگليس خواهد ماند. روزنامه ديلي ميل در اينباره نوشت، رومن آبراموويچ مالك روسي باشگاه چلسي قصد دارد ادووكات سرمربي هلندي تيم زنيت سنت پترزبورگ روسيه را متقاعد كند به تيم ملي اين كشور برود تا هيدينك بتواند در چلسي بماند.
هيدينك همزمان با مربيگري تيم ملي فوتبال روسيه، با امضاي قرارداد كوتاه مدتي به استمفوردبريج رفته اما علمكرد فوقالعاده او در انگليس (دو مسابقه، دو برد)، مسوولان باشگاه را بر آن داشته از او بخواهند در اين تيم بماند.
به همين دليل آبراموويچ كه به دليل سرمايهگذاري هاي هنگفت در فوتبال روسيه، نفوذ زيادي پيدا كرده است قصد دارد به ادووكات پيشنهاد كند هدايت تيم ملي فوتبال اين كشور را به دست بگيرد تا هيدينگ بتواند در لندن بماند اما بايد ديد آيا هيدينگ با توجه به رقابت تيم ملي روسيه براي صعود به جام جهاني ،۲۰۱۰با حضور تمام وقت در چلسي موافقت ميكند يا خير.
ایول به هیدینگ خوب داره تیمو جمع میکنه دروگبا هم داره برمیگرده رو فرم اصلیش...راستی بازیه فردا با ویگان رو tv نشون میده؟ کسی خبر داره؟
شنبه 10/12/87 چلسی و ویگان ساعت 18:30
یکشنبه 11/12/87 منچستریونایتد و تاتنهام ساعت 18:30
چهارشنبه 14/12/87 نیوکاسل و منچستر یونایتد ساعت 23:00
گاس هیدینک در مصاحبه مطبوعاتی هفتگی خود از بازگشت هافبک غنایی تیم چلسی مایکل اسین که ماه سپتامبر در بازی های ملی از ناحیه رباط سلیبی دچار مصدومیت شده بود خبر داد .
هیدینک در مورد اسیین گفت : " او به خوبی در حال پیشرفت است . به سختی تمرین می کند و از روحیه بالای برخوردار است و بسیار مستعد !
ما در این چند روز با او در تیم های 5 تا 8 نفره کار کردیم و فکر می کنم در مدت زمان کوتاهی آماده باشد . اما فعلاً خیر ! ما قصد داریم در بازی روز دوشنبه تیم دوم با استون ویلا از او استفاده کنیم . اگه همین الان او را ببینید متوجه وضعیت مناسب او خواهید شد و من از موضوع خوشحالم . "
وای خدا !!باورم نمیشه
عجب بازی بود ... گل دقیق ۹۰ لمپارد از یک مساوی بدتر از باخت نجاتمون داد ! در روزی که لیورپول ۲ بر صفر به میدلزبرو باخت , ما باید حتما میبردیم ...
تبریک میگم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)