تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 272 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خوب خدا رو شکر بردیم . ولی این داور بی همه چیز باز نزدیک بود تو آخرین ثانیه ها ب**مون بده!
    نمی دونم چرا هر چی داور بونجوله به ما می یوفته ?؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خوشبختانه خیلی هوشمندانه بازی کردیم . بغیر از یه خطای هند دروگبا (که بنظر من نبود) اطراف محوطه جریمه دیگه هیچ خطایی بهشون ندادیم.
    من مطمئن بودم اگه خطا می کردیم دلپیرو حداقل یه گل رو زده بود!
    تنها مشکل بازی هم بنظر من داور بود ! که انگار قسم خورده بود برای ما پنالتی نگیره !

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

راسته که افشين قطبي رو ميخواد برا آناليزور و مشاور ؟؟
    خیر .
    مشاور می خواد چیکار ! فعلاً ری ویلکینز هست . فکر کنم برای این 3 ماه باقی مونده احتیاج به همچین کسی نداشته باشه.
    آخر فصل هم که معلوم چه خواهد شد !

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام بچه ها

خدایی خوب بازی کردیم . اگه یه کم شانس داشتیم گل دوم رو هم میزدیم ... یه پنالتی هم روی دروگبا انجام شد که داور **** اونو نگرفت! هرچقدر کمک اولش خوب بود داور **** بود!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هيدينگ در چلسي مي‌ماند، ادووكات به روسيه مي‌رود

درصورت رفتن ديك ادووكات به تيم ملي فوتبال روسيه، گاس هيدينك به عنوان سرمربي در تيم چلسي انگليس خواهد ماند. روزنامه ديلي ميل در اين‌باره نوشت، رومن آبراموويچ مالك روسي باشگاه چلسي قصد دارد ادووكات سرمربي هلندي تيم زنيت سنت پترزبورگ روسيه را متقاعد كند به تيم ملي اين كشور برود تا هيدينك بتواند در چلسي بماند.
    هيدينك همزمان با مربيگري تيم ملي فوتبال روسيه، با امضاي قرارداد كوتاه مدتي به استمفوردبريج رفته اما علمكرد فوق‌العاده او در انگليس (دو مسابقه، دو برد)، مسوولان باشگاه را بر آن داشته از او بخواهند در اين تيم بماند.
    به همين دليل آبراموويچ كه به دليل سرمايه‌گذاري هاي هنگفت در فوتبال روسيه، نفوذ زيادي پيدا كرده است قصد دارد به ادووكات پيشنهاد كند هدايت تيم ملي فوتبال اين كشور را به دست بگيرد تا هيدينگ بتواند در لندن بماند اما بايد ديد آيا هيدينگ با توجه به رقابت تيم ملي روسيه براي صعود به جام جهاني ‪ ،۲۰۱۰‬با حضور تمام وقت در چلسي موافقت مي‌كند يا خير.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

ایول به هیدینگ خوب داره تیمو جمع میکنه دروگبا هم داره برمیگرده رو فرم اصلیش...راستی بازیه فردا با ویگان رو tv نشون میده؟ کسی خبر داره؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ایول به هیدینگ خوب داره تیمو جمع میکنه دروگبا هم داره برمیگرده رو فرم اصلیش...راستی بازیه فردا با ویگان رو tv نشون میده؟ کسی خبر داره؟
    شنبه 10/12/87 چلسی و ویگان ساعت 18:30
    یکشنبه 11/12/87 منچستریونایتد و تاتنهام ساعت 18:30
    چهارشنبه 14/12/87 نیوکاسل و منچستر یونایتد ساعت 23:00

تاريخ عضويت
    Jul 2005

12 اسین به زودی به میادین باز میگردد .

گاس هیدینک در مصاحبه مطبوعاتی هفتگی خود از بازگشت هافبک غنایی تیم چلسی مایکل اسین که ماه سپتامبر در بازی های ملی از ناحیه رباط سلیبی دچار مصدومیت شده بود خبر داد .
    هیدینک در مورد اسیین گفت : " او به خوبی در حال پیشرفت است . به سختی تمرین می کند و از روحیه بالای برخوردار است و بسیار مستعد !
    ما در این چند روز با او در تیم های 5 تا 8 نفره کار کردیم و فکر می کنم در مدت زمان کوتاهی آماده باشد . اما فعلاً خیر ! ما قصد داریم در بازی روز دوشنبه تیم دوم با استون ویلا از او استفاده کنیم . اگه همین الان او را ببینید متوجه وضعیت مناسب او خواهید شد و من از موضوع خوشحالم . "

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چلسی باگل جان تری یک بر0 از ویگان جلوست

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

وای خدا !! باورم نمیشه عجب بازی بود ... گل دقیق ۹۰ لمپارد از یک مساوی بدتر از باخت نجاتمون داد ! در روزی که لیورپول ۲ بر صفر به میدلزبرو باخت , ما باید حتما میبردیم ... تبریک میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •