من تا 150 بیشتر نمی تونم بدم.شما چرا سراغ سوپر زوما نمیرید؟ با قیمتسون مشکل دارید یا خجم اندازشون؟
می خوام یک رم 8 گیگ هم بخرم!
میشه یک توضیحاتی بدی؟سوپر زوما نمیرید؟
یا لینک بده!
من تا 150 بیشتر نمی تونم بدم.شما چرا سراغ سوپر زوما نمیرید؟ با قیمتسون مشکل دارید یا خجم اندازشون؟
می خوام یک رم 8 گیگ هم بخرم!
میشه یک توضیحاتی بدی؟سوپر زوما نمیرید؟
یا لینک بده!
630 گرفتم لوازم جانبی هم می خوام باتری سونی 2700 امپرها بخرم با مموری 8 گیگ .
اگه حالا نظری داریدکه چی بخرم خوشحال می شم
ادامه.......
5.ايزو 400.با فلاش.البته اين خونمون نيست ها.يه هتل آپارتمانه تو سرعين كه واسه اردو رفته بوديم.
6.اين عكس هم در حال عادي گرفته شده و با فلاش ايزوي 200(اينو گذاشتم كه قدرت مود شب رو ببينيد كه پايين ميزارم كه خيلي قوي عمل ميكنه.)
عكس لرزش داره و براي مود شب بايد سه پايه باشه كه اگه موجود باشه خيلي توپه.ايزو 200
يه عكس هم از خانم گاوه.
اميدوارم عكس ها كمكت كرده باشه.
همین دوربینهایی که سرش بحس می شه در این تاپیک. منظور slr-like ها مانند h50.sx10.fz28. s2000
اصطلاح سوپر زوم هم به دوربین هایی که دارای مقدار رنج زوم بالا هستند اطلاق میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by unforgiven2009; 13-03-2009 at 00:51.
unforgiven نظرت در مورد كيفيت عكس هايي كه گذاشتم چيه؟؟؟؟
آقا به نظرم عکس ها خیلی خوبن مخصوصا در مد p . شما هم معلوم به تنظیمات دوربین خود تسلط کامل دارید.
جناب ebi66_boukan خوب شد زودتر تشريف آوريد و دوستان را با عكساي جالبتون از اشتباه در آوريد چون يكم مونده بود من با عكاسي بد خود دوستان رو به اين نتيجه برسونم كه S2000 تواناي عكاسي خوبي نداره.
جناب unforgiven يقينا كاري كه دوست گرامي جناب آقاي ebi66_boukan مي تونن با اين دوربين انجام بدن خيلي بهتر از بنده است اميدوارم كه ايشون تونسته باشن كاراي اين دوربين رو نشون بدن ( قصدم جانبداري از اين دوربين نيست فقط اگه يادتون باشه دوستان مي گفت كاراي اين دوربين در عكاسي خوب نخواهد بود براي روشن شدن اين مطلب)
دوستان من دیروز نرافزار Adobe Photoshop Lightroom 2.2 را دانلود کردم. واقعا نرافزار خوبیه. مخصوصا دوربین های که از فرمت RAW پشتیبانی می کنند این نرافزار خیلی بدرد میخوره.
این عکس را با فرمت RAW گرفتم و به خاطر نور محیط و عدم تنظیم وایت بالانس به زردی گرایش داره.البته این عکس در فرمت اصلی خیلی شفافتر و واضح تر می باشد.
خوبی این نرافزار سادگی کار با تنظیمات آن است .همچنین حسنی که فرمت RAW داره به خاطر نمایش جزییات بیشتر دست کاربر برای ادید خیلی بازتر است.
سلام آقاي فتح الهي.شما زيادي لطف داريد.عكس هاي من معمولين و زياد با تنظيمات دقيق گرفته نشدن چون يه سريشون مربوط به يه عروسي بود كه زود زود عكس ميگرفتم و فرصت انجام تنظيمات براي هر عكس نبود.در مورد عكس هاي شب هم تازگي يه 3 پايه گرفتم كه اگه خدا بخاد عكس هاي بهتري تو شب ميگيرم.ضمنا عكس ها رو شارپنس نرمال گرفته شده و اگه زياد رو بزنم جزئيات بيشتر هم ميشه.پست 2070 رو هم ببين
Last edited by ebi66_boukan; 13-03-2009 at 10:11.
سلام دوست عزیز .من اینارو از دیدگاه خودم گفتم.کلا من عکسارو کلی نگاه میکنمو زیاد وارد جزئیات نمی شم.کسی هم نمیگه این دوربین به درد نمی خوره.شاید در مقام مقایسه با سایر دوربین ها کمی تفا وت وجود داشته باشه . مثلا فکر کنم fz28 رنگها رو بهتر نمایش بده.ولی این دلیل این نیست که بگین این دوربین بدرد نمیخوره چون اختلافات از نظر من زیاد نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)