يعني تو همين تاپيك...به غير از خبر...چند نفرم مثل الان شما(!) براي بچّهها آلبوم عكس رئال رو جمع كنن....
يعني تو همين تاپيك...به غير از خبر...چند نفرم مثل الان شما(!) براي بچّهها آلبوم عكس رئال رو جمع كنن....
الان داشتم اوول های تایپیک رو می خوندم که بارسایی ها (مخصوصا این بهروزه)
هی زرت و پرت می کردن ...
فکر خوبیه ...
زیزو شما عکس ها رو می زاری ؟؟؟
روبی هم که خبر ها رو می زاره من و رائول هم که اسپم می دیم ...دی:
بقیه هم بیان خودشون بگن ....
آره...اگه همتون موافق باشيد من از خدامه.....چون يه آلبوم كامل عكس از زيدان كه دارم....از بقبْهي بچّههاي تيمم دارم امّآ يه كاملي زيدان نيست...براي همين هم آلبوم خودم كامل ميشه...هم براي شماها عكس ميذارم....فقط اگه سايز عكسها رو كوچيك كنم كه ديگه گير نميدن....؟
نگاه کن اپلود کردی یا نه ؟؟؟
اگه نکردی توی یه سایتی اپ کن که تامب نیل داشته باشه بعد عکس بزرگ رو لینکش رو بزار بعد عکس کوچیک که همون تامب نیل خودمونه بالاش بزار این جوری بهتره ...
اگه خواستی برات یه بار این کارو بکنم ببین ...
ایول روبی جون دست درد نکنه میگم اینکه به دندوناش سیم زده دیگو نیست ؟
این دیگو عجیب من ازش خوشم میاد بازیش حرف نداره...کاش بیاد رئال...
من که از الان چندین پوشه برای خودم ساختم یکی مال زیدان و یکی مال روبی و یکی مال کاسیاس و غیره و اینکه منم عکسهای رائول گنزالز بلانکو رو میذارم عیبی که نداره؟؟؟؟؟؟ (مث همین امضای من که تو کفش هستین هنوز....)
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا مهاجم جوان آژاكس آمستردام را شبيه به فان باستن و بسيار تكنيكي توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر آلماني گفت: هونتلئار فقط يك مهاجم معمولي نيست. مي تواند سالهاي سال در تركيب رئال مادريد به عنوان يك كهكشاني بدرخشد.
وي افزود: نوع بازي، تكنيك و ميزان تاكتيك پذيري وي را زير ذره بين داريم. بارها به من ثابت شده كه بازيكني شبيه به فان باستن يا فان نيستلروي است و مي تواند نماينده شايسته اي در تركيب رئال باشد.
هونتلئار بازي خود را از پي.اس.وي آيندهوون آغاز كرد و سپس راهي آژاكس شد.
او متولد سال 1983 ميلادي است و در تيم ملي هلند نيز مورد حمايت فان باستن است.
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در تلاشند تا مهاجم جوان اتلتيكو مادريد را براي فصل آينده به خدمت گيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، سرخيو آخرو ملقب به ال كان يكي از چندين مارادوناي دوم آرژانتين است كه مي كوشد جاي مسي و ريكلمه را در قلب مردم آرژانتين اشغال كند.
وي درخشش قابل قبولي در تيم خود داشته و قراردادش با اتلتيكو مادريد تا پايان سال 2010 ميلادي است.
مسئولان باشگاه رئال مادريد قصد به خدمت گيري اين بازيكن را دارند و 55 ميليون يورو رقم ابتدايي است كه بر سر زبانها افتاده است؛ اما رئال هنوز به صورت رسمي اين مبلغ را تاييد نكرده است.
يادتون هست اين آخرو تو بازي با بارسا چجوري پدرشون رو در آورد
اگه بياد خيلي توپ ميشه! مسي جلو اين بايد لنگ بندازه![]()
در ضمن با توجه به مصدوميت شش هفته اي رونالدينيو، احتمالا بازي برگشت با رئال رو از دست مي دهد.
کسرا جان ممنون از خبرات راستی میگم کاش رونالدینهو بود که اولش که بازی جذابتر میشد و دیگه اینکه بارسا 10 نفره بازی میکرد...!!
راستی این امکان نداره که اخرو بیاد رئال این حاضرم با هر کسی شرط ببندم که نمیاد...ولی باید بگم که اگه دنبال این ستاره که من خیلی دوسش دارم نباشن اشتباه کردند....ولی یکم بدم میاد ازش واس اینکه گفته خدا کنه بارسا قهرمان شه ولی اگه بیاد رئال ادم میشه ....
راستی این همونیه که خودشو کشت و به اب و اتیش زد نتونست به کاسی ما گل بزنه پس دم کاسیاس گرم...
من یه سری عکس از رائول اماده دارم که براتون میذارمش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)