سلام دوستان.
من می خوام مطالبی که در سایتم می ذارم زیر هم قرار بگیره ولی الان مطالب به صورت فشرده و کنار هم قرار می گیره.می خواستم بدونم مشکل از قالبم هست یا راه حلی داره.
با تشکر![]()
سلام دوستان.
من می خوام مطالبی که در سایتم می ذارم زیر هم قرار بگیره ولی الان مطالب به صورت فشرده و کنار هم قرار می گیره.می خواستم بدونم مشکل از قالبم هست یا راه حلی داره.
با تشکر![]()
سلام
در بخش منوها, برای هر گزینه منو و نیز برای صفحه اصلی سایت می توانید در قسمت ویرایش تنظیمات آن نحوه نمایش را به یک ستونی تغییر دهید. ( در سمت راست صفحه ویرایش بدنبال گزینه تعیین ستونهای نمایش در بخش پارامترهای اصلی باشید. )
سلام به همگی عیدتونم هم مبارک
یه کمکی می خواستم درباره نصب PHP و تنظیمات IIS روی ویندوز7 (seven)،کسی اگه میدونه خواهشن کمک کنه![]()
دوباره سلام.
ممنون از پاسخ گویی شما.
یک درخواست دیگه دارم.می دونم جاش اینجا نیست اما در قسمت دانلود قالب،ماژول و ... کسی جواب نمیده.
من می خوام پایین مطالبم دکمه های فرستادن مطلب به سایت های اجتماعی مثل بالاترین،مهندس و ... قرار بدم.می خواستم بدونم باید چه ماژول یا کامپوننتی رو نصب کنم؟(فقط می خوام سایت های فارسی رو داشته باشه)
با تشکر![]()
سلام
اگر IIS و آپاچی براتون فرقی نداره میتونید از xamp استفاده کنید که براحتی براتون php و آپاچی و mysql را نصب میکنه.
سلام
خواهش میکنم.
برای سایتهای ایرانی نمیدونم ولی برای سایتهای خارجی میتونید کامپوننت و ماژول از سایتپیدا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنونم،دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم IIS برای ویندوز بهتر باشه،می خوام به روش دستی رو هم بدونم،با تشکر![]()
سلام خسته نباشید
با تشکر از آموزش خوبتون
بخش دوم آموزش نصب جوملا نسخه 1.5 را کجا گذاشتید؟
به نظر من از آپاچی استفاده کن و wamp خیلی خوبه
ولی اگر راه دستی رو میخوای باید بری کنترل پنل و بعد قسمت add or remove programs وارد قسمت add/remove windows component شو و گزینه internet information servises رو تیک بزن. اگه به صورت خاکستری شد باید بری تو زیر مجموعه هاش و همه رو انتخاب کنی.
بعد از شما سی دی ویندوز رو میخواد و نصب می کنه
بعد می تونی از قسمت administrator tools به اون دسترسی داشته باشی و هر کاری خواستی بکنی
البته بگم بعد از این دیگه نمی تونی از برنامه هایی مثل wamp و ... استفاده کنی
Last edited by reza41; 07-04-2010 at 23:38.
سلام
ببخشید پسوورد این فایل چیه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)