تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 2376 اولاول ... 1081581982042052062072082092102112122182583087081208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سعید یه چیزیو بهت بگم تومملکت ما رسانه ها وروزنامه ها اکثراطرفدارپرسپولیسند اینو تجربه من میگه . اون زمانی که آقامحمدی هم جزوروسای باشگاه استقلال بوداینجوری بود . مطمین هم باش که خیراونابه پرسپولیس بیشترازاستقلال رسیده پس نیازی نیست ما هم طرفدارشون باشیم . تمام این گندکاریهایی که مدیراشون توپرسپولیس کردند ومیکنند وبعد صداش درمیادفقط وفقط به خاطر فراقانونی عمل کردنشون بوده که فکر میکنند دنیاهرکی هرکیه تازه طرفداراشون ادعاشون هم میشه.بنظرم پرسپولیس چیزی برای دفاع کردن نذاشته ازش .
    تایید می شه به شدت

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمیخوام بحث را ادامه بدم چون بحث نتیجه ی نخواهد داشت و بی جهت تاپیک با اسم پرسپولیس کثیف میشه(من پرسپولیس را زمانی که نماینده کشورم هست حمایت میکنم اما حالا....)
    اما Rjoun عزیز همون شکست ها بخشی از تاریخ ما هستند و اتفاقا من به همان ها حتی بیشتر از پیروزی ها افتخار می کنم چون با همان شکست ها بود که عشق به استقلال(حداقل برای من) مستحکم تر شد.
    هرموقع به گذشته فکر می کنم و یاد اشکهایی که بعد از هر شکست(به خصوص دوره اول که با یک شکست عجیب جام را به لنگ دادیم) می افتم می فهم که استقلال چقدر برام ارزش داشته و داره...

لیست کامل نفرات استقلال در لیگ هشتم

آبي ها كامل شدند!
    مجتبي جباري شماره 8 معروف آبي ها قرار داد خود را تمديد كرد تا تعداد بازيكنان تيم استقلال براي شركت در مسابقات هشتمين دوره ليگ برتر فوتبال ايران به 24 نفر برسد. به ليست كامل بازيكنان تيم استقلال تهران توجه كنيد.
    دروازه بانان: 1- وحيد طالب لو2- اشكان نامداري
    مدافعان:1- پيروز قرباني2- پژمان منتظري3- هادي شكوري4- ابراهيم تقي پور5- بيژن كوشكي
    هافبك ها: 1- فابيو جان واريو2- ميثم منيعي3- اميد رضا روانخواه4- مهرداد پولادي5- هاشم بيك زاده6- ميلاد نوري7- خسرو حيدري 8- يدالله اكبري 9- مهدي امير آبادي10- مجتبي جباري 11- حسين كاظمي
    مهاجمان: 1- عليرضا عباسفرد2- آرش برهاني3- سياوش اكبر پور4- علي عليزاده5- فرهاد مجيدي6- احمد خذيراوي

خبر بدی که شنیدم و امیدوارم دروغ باشه اینه که جباری رفته فرانسه و اونجا با یک باشگاه فرانسوی داره مذاکره می کنه اگر به توافق برسند بر اساس بندی از قرار دادش می تونه بدون هیچ مشکلی قراردادش را فسخ کنه و به فرانسه بره!

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

علیرضا نبودجباری زیادنمی تونه تاثیرمنفی بذاره چون هافبکهای خوبی داریم میتونندجاشو پرکنندبه راحتی .کلایارگیری امسال شاهکارهای ناصرحجازیو تاحدودی ترمیم کرده .فقط دروازه یک کم مشکل داریم درنبود وحیدالبته.
    بعدش اگر پایه باشید می شه ترکیب دلخواهمونو تواینجابزنیم ببینیم چنددرصد درست درمیاد یادرموردبهترین سیستم استقلال امسال حدس بزنیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اين مايه سرور و خوش اقبالي است که فلک ز رنگ قرمز خالي است تلالو آسمان را مي بيني مي گويند<< خدا >> هم استقلالي است
    كفر نگو جانم.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    کسی کفر نمیگه

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این کفر نیست اما شاید صنعت مبالغه به کاررفته باشه اما بازم با این حال آبی همیشه برقرمز سربوده وخواهدبود

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

فقط دروازه یک کم مشکل داریم درنبود وحیدالبته
    بله تنها مشکلمون همینه.
    البته 2 تا دروازه بان از جوانان اومدند برای تست که یکیشون بالای 2 متر قد داره.
    امیدوارم بتونه یک وحید طالب لوی دیگه برای استقلال پیدا بشه.
    وحید هم سال 82-83 بعد از برومند و مسعود قاسمی دروازه بان سوم تیم بود که بعد اوج گرفت و طالب لو شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به امید برد در بازیه اول.

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

امسال قهرمانيم. ليگ امسال آبيه
    به اميد قهرماني آسيا و بوسه سومين ستاره رو پيراهن مقدس تاج

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

وای که چه حالی کردم با حرفات
    این اولین پست من تو این تاپیکه.
    خواستم بگم خون من قرمزه
    ولی جونم آبیه
    اه سامان تو هم استقلالي بودي!
    بابا ايول خوش اومدي

نمیخوام بحث را ادامه بدم چون بحث نتیجه ی نخواهد داشت و بی جهت تاپیک با اسم پرسپولیس کثیف میشه(من پرسپولیس را زمانی که نماینده کشورم هست حمایت میکنم اما حالا....)
    اما Rjoun عزیز همون شکست ها بخشی از تاریخ ما هستند و اتفاقا من به همان ها حتی بیشتر از پیروزی ها افتخار می کنم چون با همان شکست ها بود که عشق به استقلال(حداقل برای من) مستحکم تر شد.
    هرموقع به گذشته فکر می کنم و یاد اشکهایی که بعد از هر شکست(به خصوص دوره اول که با یک شکست عجیب جام را به لنگ دادیم) می افتم می فهم که استقلال چقدر برام ارزش داشته و داره...
    مرسي علي رضا جان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •