تایید می شه به شدت
تایید می شه به شدت
نمیخوام بحث را ادامه بدم چون بحث نتیجه ی نخواهد داشت و بی جهت تاپیک با اسم پرسپولیس کثیف میشه(من پرسپولیس را زمانی که نماینده کشورم هست حمایت میکنم اما حالا....)
اما Rjoun عزیز همون شکست ها بخشی از تاریخ ما هستند و اتفاقا من به همان ها حتی بیشتر از پیروزی ها افتخار می کنم چون با همان شکست ها بود که عشق به استقلال(حداقل برای من) مستحکم تر شد.
هرموقع به گذشته فکر می کنم و یاد اشکهایی که بعد از هر شکست(به خصوص دوره اول که با یک شکست عجیب جام را به لنگ دادیم) می افتم می فهم که استقلال چقدر برام ارزش داشته و داره...
لیست کامل نفرات استقلال در لیگ هشتم
آبي ها كامل شدند!
مجتبي جباري شماره 8 معروف آبي ها قرار داد خود را تمديد كرد تا تعداد بازيكنان تيم استقلال براي شركت در مسابقات هشتمين دوره ليگ برتر فوتبال ايران به 24 نفر برسد. به ليست كامل بازيكنان تيم استقلال تهران توجه كنيد.
دروازه بانان: 1- وحيد طالب لو2- اشكان نامداري
مدافعان:1- پيروز قرباني2- پژمان منتظري3- هادي شكوري4- ابراهيم تقي پور5- بيژن كوشكي
هافبك ها: 1- فابيو جان واريو2- ميثم منيعي3- اميد رضا روانخواه4- مهرداد پولادي5- هاشم بيك زاده6- ميلاد نوري7- خسرو حيدري 8- يدالله اكبري 9- مهدي امير آبادي10- مجتبي جباري 11- حسين كاظمي
مهاجمان: 1- عليرضا عباسفرد2- آرش برهاني3- سياوش اكبر پور4- علي عليزاده5- فرهاد مجيدي6- احمد خذيراوي
خبر بدی که شنیدم و امیدوارم دروغ باشه اینه که جباری رفته فرانسه و اونجا با یک باشگاه فرانسوی داره مذاکره می کنه اگر به توافق برسند بر اساس بندی از قرار دادش می تونه بدون هیچ مشکلی قراردادش را فسخ کنه و به فرانسه بره!
علیرضا نبودجباری زیادنمی تونه تاثیرمنفی بذاره چون هافبکهای خوبی داریم میتونندجاشو پرکنندبه راحتی .کلایارگیری امسال شاهکارهای ناصرحجازیو تاحدودی ترمیم کرده .فقط دروازه یک کم مشکل داریم درنبود وحیدالبته.
بعدش اگر پایه باشید می شه ترکیب دلخواهمونو تواینجابزنیم ببینیم چنددرصد درست درمیاد یادرموردبهترین سیستم استقلال امسال حدس بزنیم
كفر نگو جانم.![]()
سلام
کسی کفر نمیگه
این کفر نیست اما شاید صنعت مبالغه به کاررفته باشهاما بازم با این حال آبی همیشه برقرمز سربوده وخواهدبود
![]()
بله تنها مشکلمون همینه.فقط دروازه یک کم مشکل داریم درنبود وحیدالبته
البته 2 تا دروازه بان از جوانان اومدند برای تست که یکیشون بالای 2 متر قد داره.
امیدوارم بتونه یک وحید طالب لوی دیگه برای استقلال پیدا بشه.
وحید هم سال 82-83 بعد از برومند و مسعود قاسمی دروازه بان سوم تیم بود که بعد اوج گرفت و طالب لو شد.
به امید برد در بازیه اول.![]()
امسال قهرمانيم. ليگ امسال آبيه
به اميد قهرماني آسيا و بوسه سومين ستاره رو پيراهن مقدس تاج
اه سامان تو هم استقلالي بودي!
بابا ايول خوش اومدي
مرسي علي رضا جان.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)