تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 229 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امير دوبي همچنان در پي خريد سهام باشگاه ميلان

روزنامه اقتصادي ميلانو فينانسا چاپ ايتاليا، امروز نوشت شيخ محمد بن رشيد آل مكتوم امير دوبي، همچنان علاقمند است كه با سرمايه‌گذاري ‪ ۴۰۰‬ميليون يورويي، نزديك به ‪ ۴۰‬درصد از سهام باشگاه ميلان را خريداري كند.

شايعات اخير در مورد تمايل امير دوبي به خريد سهام باشگاه ميلان نخستين بار در ماه گذشته، در پي سفر يكي از پسران وي به ايتاليا و تماشاي ديدار ميلان - پالرمو در جايگاه ويژه ورزشگاه سن سيرو در كنار آدريانو گالياني، مطرح شد.

باشگاه ميلان به صورت كلي و مبهم اين شايعات را تكذيب كرد، اما با گزارش امروز روزنامه ميلانو فينانسا، دوباره حدس و گمان‌ها شروع خواهد شد.

گفته مي‌شود كه امير ثروتمند دوبي منتظر نتيجه آخرين ديدار ميلان در فصل جاري برابر فيورنتينا بود كه صعود مستقيم اين تيم به رقابتهاي فصل آينده ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا را مسجل كرد.

شيخ محمد ظاهرا قصد دارد در بدو امر ‪ ۴۰‬درصد از سهام باشگاه ميلان را خريداري كرده و ظرف دو سال آينده تمام سهام را در اختيار بگيرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا دوست ندارم باشگاه های بزرگ بیفتن دست عربا.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم خودم از عربا متنفرم....
    میخوان همه عالم و ادم رو بخرن...
    ولی برلوسکنی گفته قرار نیست باشگاه فروخته بشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مالدینی هم تاکید کرده که کاکا توی میلان موندگاره

Paolo Maldini: Kaka Will Stay At Milan

البته وقتی خود کاکا تائید کنه که می مونه دیگه حرفی نمی مونه

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اگر بتونن نیلمارو بیارن دیگه ترکوندن....

( کارلتو از همین الآن داره چلسی رو خراب می کنه با آوردن گلن جانسون چون هیچکدوم از طرفدارای چلسی دلخوشی ازش ندارن فقط مونده رابرت هوت رو هم برگردونه به چلسی تا تو لندن شورش بشه ضد آنجلوتی)
    بابا حالا كه رفته هم ولش نمي كني؟بي خيالش... ولي خدا به هواداراي چلسي صبر عنايت كند،آمين
    اصلا دوست ندارم باشگاه های بزرگ بیفتن دست عربا.
    اگه اشتباه نكنم نمونش من سيتي كه ديدن نشد با پول فوتبال رو خريد.
    فكر نمي كنم برلوسكني از اين كارا كنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ستایش زامبروتا از انتخاب لئوناردو

ملی‌پوش ایتالیایی امیدوار است این مربی برزیلی موفقیت‌های آنچلوتی را در باشگاه تکرار کند. او درباره تسلط آنچلوتی به زبان انگلیسی هم شوخی کرده است.

سایت گل: لئوناردو دیروز به عنوان مربی میلان انتخاب شد. باشگاه چلسی هم اعلام کرد کارلو آنچلوتی مربی سابق میلان را به خدمت گرفته است.

کارلتو در شبکه تلویزیونی چلسی اولین مصاحبه خود را کاملا به زبان انگلیسی انجام داد ولی جیان‌لوکا زامبروتا تحت تاثیر این مصاحبه قرار نگرفته: «از من می‌خواهید به او توصیه کنم؟ به نظرم بهتر است مهارت‌های زبانی‌اش را تقویت بخشد، انگلیسی او هنوز کمی مدرسه‌ای است! از شوخی گذشته او نیازی به راهنمایی من ندارد چون او بسیار برنده شده و گنجینه‌ای از تجربه دارد. حیف که چنین مرد بزرگی را از دست دادیم. اما یک ستاره سابق برزیل و میلان مربی ما شده که مربی جوانی هم هست. امیدواریم او به اندازه آنچلوتی موفق باشد.»

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

سلام دوست عزیز چند روز بود شما را اینجا زیارت نکرده بودیم؛ به هر حال خوش‌آمدی

ما هم مثل شما خوشحالیم...

شما پاتو ( نه اون پاتوی میلان....: دی) ورداری ما رو مبینی.....: دی

ما همیشه هستیم و از اخبار فاشیست جان ...!!! استفاده های لازم رو میبریم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خواهش می کنم...
    فقط خدا کنه میلان توی نقل و انتقالات خوب کار کنه
    و بازیکن های خوبش رو نده به تیم های دیگه
    فورزا میلان

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لئوناردو به دنبال يك تحول علمي در ميلان

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران - لئوناردو كه با قراردادي 2 ساله به جاي آنچلوتي هدايت ميلان را به عهده گرفته تصميم دارد از تازه‌ترين پيشرفت‌هاي علمي در ايجاد يك شاهكار فوتبالي در اين باشگاه استفاده كند.

اين مربي كه به 5 زبان مسلط است در نظر دارد با تجزيه و تحليل جزئيات مربوط به بدنسازي و عملكرد هر بازيكن، فوتبالي جذاب را در ميلان اجرا كند. در حالي كه چنين تاكتيك‌هايي از مدتي قبل در انگليس، اسپانيا و آلمان استفاده مي‌شود سري A در به كارگيري آن كند بوده و حال لئوناردو در فكر ايجاد يك تحول كوچك است. رويترز از قول وي دراين‌باره مي‌نويسد: «ايده من داشتن 2 دستيار مسئول داده‌هاي فني و اطلاعات علمي تمرين با توپ و داشتن تيمي است كه در كار با توپ سريع باشد. سبك ميلان و فلسفه آن پابرجا مي‌ماند. سيستم 2-1-3-4 هويت ماست اما مي‌تواند تغيير كند. من مي‌خواهم به شيوه‌اي هجومي و جذاب بازي كنيم.»موقعيت اين فصل پپ گوارديولاي 38 ساله به همراه بارسلونا در اولين تجربه مربيگري‌اش در اين تيم اين انتظار را به وجود آورده كه لئوناردو هم مي‌تواند چنين تحولي را در ميلان كه اين فصل در رتبه سوم سري A قرار گرفت، ايجاد كند. وي دراين‌باره مي‌گويد: «طبيعي است كه با توجه به اتفاقاتي كه امسال افتاد، امروز راجع به بارسلونا صحبت شود. سبك من براساس سبك ديگري نخواهد بود و منحصر به خودم است.»لئوناردو در آغاز كار خود 2 هدف اصلي دارد؛ اولي حفظ كاكا كه به شدت مورد توجه رئال مادريد است و ديگري استخراج بهترين كارايي از رونالدينيو: «كاكا مثل خيلي از بازيكنان بزرگ ديگر مورد توجه تيم‌هاي بزرگ زيادي است و اين از نظر من عجيب نيست. به طور قطع حفظ او خيلي مهم است. در رونالدينيو هم انگيزه زيادي براي بازگشت به دوران اوج مي‌بينم.» در حالي‌كه هنوز تصميمي براي خريد بازيكنان جديد گرفته نشده لئوناردو در اين‌باره به شوخي گفت: «بازيكناني كه من درخواست خريد آنها را كرده‌ام ليونل مسي و كريستيانو رونالدو هستند.»گالياني نايب‌رئيس ميلان هم درخصوص لئوناردو گفت: «با لئوناردو، ميلان مي‌خواهد همان ردپايي را دنبال كند كه در زمان فابيو كاپلو به جاي گذاشته بود.» وي همچنين در پاسخ به آن دسته كه مي‌گويند انتخاب لئوناردو به اجبار برلوسكوني رئيس باشگاه بوده، گفت: «همه تصميمات در اينجا با توافق جمع گرفته مي‌شود

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دو حالت داره:
    یا مقل این فصل بارسلونا میشه یا یه افتضاح!!
    امیدوارم گزینه اولی رخ بده. پتانسیلش هم داره!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •