چطور من بفهمم دو هسته ای هست یا نه ؟
چطور من بفهمم دو هسته ای هست یا نه ؟
خوب مشخصه اگه تو قسمت CPU Usage History عکس 2 تا نمودار سی پی یو بودش سی پی یو شما 2 هسته ای هست که مال شما یه نمودار بیشتر نداره
سی پی یو شما تک هسته ای هست و بسیار ضعیف.در ضمن برای مشاهده مشخصات سی پی یو باید از برنامه CPU - Z استفاده کنی.چطور من بفهمم دو هسته ای هست یا نه ؟
چرا داری بچه مردم رو امیدوار میکنی علکی ؟آخرین سی پی یو تولید شده 4 هسته ای هستند تازه این هسته ها هم تو بعضی بازیها و برنامه ها بی کارن.شما می تونی صبر کنی سی پی یو های 8 هسته ای هم داره می یاد به بازاراونوقت دیگه تا 5 سال دیگه خیالت از بابت سی پی یو می تونه راحت باشه
![]()
میگم سیستم خفن میخوایین ببندین صبر کن سی پی یو 8 هسته ای بیاد یه مادر بورد که 2 تا سی پی یو بهش میخوره بگیر میشه 16 هسته! 4 تا رم 4 گیگ ddr3 بگیر میشه 16 گیگ رم . باسه کارت گرافیکم سامسونگ قول داده 20 گیگ بسازه بعد اونم میگیرید رو مادر بورد هایی که 2 تا کارت گراغیک میخوره نصب میکنی میشه 40 گیگ کارت گرافیک! هارد دیسک هم که seagate 2ترا بایتی زده 4 تا از اونا رو میگری میگه 8000 گیگ . بعد برو با کمپیوتر صفا کن .
شوخی کردما جدی نگیرین یه موقع . ولی خبر در مورد اومدن همچین قطعاتی که گغتم صحت دارم . وقت کنم منبعشم میزنم.
با تشکر
هميشه سعي كنيد از موجود صحبت كنيد
اينجوري مياد فلان ميشه را بيخيال
تازشم اگه بياد ميدوني با چه قيمتي مياد ؟
قیمت هاردو که اومده یه قدری که شرکت های بزرگ زورشون میاد بگیرن وپول من و شما هم به اون نمیرسه.
سلام
من بازی Assassins creed رو سخه ماه پیش خریدم ولی توی مموری بلاک 5 توی شهر جورسلیم گیر میکرد . حالا دوباره رفتم نسخه ی اصلیشو خریدم . میخوام از ادامه ی save اون برم . ولی هر چی توی فولدرC:\Documents and Settings\Nima\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
میریزم ، اون رو اجرا نمیکنه . یعنی اصلا توی لیست پروفایل هاش نیست. چی کار کنم ؟؟
راستی این الطهیر توی چه کشوری هست ؟؟ فکر کنم ترکیه هست یا عربستان . چون اون ساختمانا توی کشور ای اسلامی زیاد هست ؟ کجاست ؟؟
- سیو نسخه ناقص (دزدی) متفاوت از سیو نسخه نهایی هست. چون سیو نسخه ناقص به صورت نام کاربره ولی سیو نسخه اصلی به صورت عدد...
پس به همین دلیل باید بازی رو از نو برید.
- بازی در سرزمین مقدس یعنی چهار شهر مصیاف, دمشق (شهرهای سوریه), عکا و اورشلیم (شهرهای فلسطین) و محدوده های خارج این شهر ها (قلمرو پادشاهی) اتفاق می افته... داستان بازی در پست اول این تاپیک, کامل و دقیق معرفی شده.
یه سوال
4600 X2 Am2 واسه اجرای بازی چطوره ؟ خوبه ؟
بسیار خوبه! چون از حداکثر سی پی یو ی معرفی شده بالاتره.
RECOMMENDED
CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)