تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 342 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saghachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مال شما باید تک هسته ای باشه خودتم می تونی بری ببینی کلیدای کنترل و آلت رو نگه دار و کلید دلیت رو بزن برو قسمت پرفومنس اونجا مشخصه
    2 هسته ای Intel خوبه 4.6 که می شه 2 تا 2.400 برای خودمم همینه اما AMD واسه بازی بهتره برو تو بازار بگو آخرین مدلش رو می خوام سرعتشم خفن باشه
    شما می تونی صبر کنی سی پی یو های 8 هسته ای هم داره می یاد به بازاراونوقت دیگه تا 5 سال دیگه خیالت از بابت سی پی یو می تونه راحت باشه
    چطور من بفهمم دو هسته ای هست یا نه ؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

خوب مشخصه اگه تو قسمت CPU Usage History عکس 2 تا نمودار سی پی یو بودش سی پی یو شما 2 هسته ای هست که مال شما یه نمودار بیشتر نداره

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سی پی یو شما تک هسته ای هست و بسیار ضعیف.در ضمن برای مشاهده مشخصات سی پی یو باید از برنامه CPU - Z استفاده کنی.

شما می تونی صبر کنی سی پی یو های 8 هسته ای هم داره می یاد به بازاراونوقت دیگه تا 5 سال دیگه خیالت از بابت سی پی یو می تونه راحت باشه
    چرا داری بچه مردم رو امیدوار میکنی علکی ؟آخرین سی پی یو تولید شده 4 هسته ای هستند تازه این هسته ها هم تو بعضی بازیها و برنامه ها بی کارن.

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میگم سیستم خفن میخوایین ببندین صبر کن سی پی یو 8 هسته ای بیاد یه مادر بورد که 2 تا سی پی یو بهش میخوره بگیر میشه 16 هسته! 4 تا رم 4 گیگ ddr3 بگیر میشه 16 گیگ رم . باسه کارت گرافیکم سامسونگ قول داده 20 گیگ بسازه بعد اونم میگیرید رو مادر بورد هایی که 2 تا کارت گراغیک میخوره نصب میکنی میشه 40 گیگ کارت گرافیک! هارد دیسک هم که seagate 2ترا بایتی زده 4 تا از اونا رو میگری میگه 8000 گیگ . بعد برو با کمپیوتر صفا کن .
    شوخی کردما جدی نگیرین یه موقع . ولی خبر در مورد اومدن همچین قطعاتی که گغتم صحت دارم . وقت کنم منبعشم میزنم.
    با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

میگم سیستم خفن میخوایین ببندین صبر کن سی پی یو 8 هسته ای بیاد یه مادر بورد که 2 تا سی پی یو بهش میخوره بگیر میشه 16 هسته! 4 تا رم 4 گیگ ddr3 بگیر میشه 16 گیگ رم . باسه کارت گرافیکم سامسونگ قول داده 20 گیگ بسازه بعد اونم میگیرید رو مادر بورد هایی که 2 تا کارت گراغیک میخوره نصب میکنی میشه 40 گیگ کارت گرافیک! هارد دیسک هم که seagate 2ترا بایتی زده 4 تا از اونا رو میگری میگه 8000 گیگ . بعد برو با کمپیوتر صفا کن .
    شوخی کردما جدی نگیرین یه موقع . ولی خبر در مورد اومدن همچین قطعاتی که گغتم صحت دارم . وقت کنم منبعشم میزنم.
    با تشکر
    هميشه سعي كنيد از موجود صحبت كنيد
    اينجوري مياد فلان ميشه را بيخيال
    تازشم اگه بياد ميدوني با چه قيمتي مياد ؟

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هميشه سعي كنيد از موجود صحبت كنيد
    اينجوري مياد فلان ميشه را بيخيال
    تازشم اگه بياد ميدوني با چه قيمتي مياد ؟
    قیمت هاردو که اومده یه قدری که شرکت های بزرگ زورشون میاد بگیرن وپول من و شما هم به اون نمیرسه.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    من بازی Assassins creed رو سخه ماه پیش خریدم ولی توی مموری بلاک 5 توی شهر جورسلیم گیر میکرد . حالا دوباره رفتم نسخه ی اصلیشو خریدم . میخوام از ادامه ی save اون برم . ولی هر چی توی فولدرC:\Documents and Settings\Nima\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
    میریزم ، اون رو اجرا نمیکنه . یعنی اصلا توی لیست پروفایل هاش نیست. چی کار کنم ؟؟

راستی این الطهیر توی چه کشوری هست ؟؟ فکر کنم ترکیه هست یا عربستان . چون اون ساختمانا توی کشور ای اسلامی زیاد هست ؟ کجاست ؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من بازی Assassins creed رو سخه ماه پیش خریدم ولی توی مموری بلاک 5 توی شهر جورسلیم گیر میکرد . حالا دوباره رفتم نسخه ی اصلیشو خریدم . میخوام از ادامه ی save اون برم . ولی هر چی توی فولدرC:\Documents and Settings\Nima\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
    میریزم ، اون رو اجرا نمیکنه . یعنی اصلا توی لیست پروفایل هاش نیست. چی کار کنم ؟؟

راستی این الطهیر توی چه کشوری هست ؟؟ فکر کنم ترکیه هست یا عربستان . چون اون ساختمانا توی کشور ای اسلامی زیاد هست ؟ کجاست ؟؟
    - سیو نسخه ناقص (دزدی) متفاوت از سیو نسخه نهایی هست. چون سیو نسخه ناقص به صورت نام کاربره ولی سیو نسخه اصلی به صورت عدد...
    پس به همین دلیل باید بازی رو از نو برید.

- بازی در سرزمین مقدس یعنی چهار شهر مصیاف, دمشق (شهرهای سوریه), عکا و اورشلیم (شهرهای فلسطین) و محدوده های خارج این شهر ها (قلمرو پادشاهی) اتفاق می افته... داستان بازی در پست اول این تاپیک, کامل و دقیق معرفی شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saghachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حالا چرا اینجوری صحبت می کنی من مگه به شما بی احترمی کردم؟!
    من فقط می خوام مشکلت رو حل کنماون چیزی که به ذهنم می رسه رو دوستانه بهت می گم ناراحتت می کنه؟!
    تو صفحه ی اول این تاپیکم زده با چه سیستمی اجرا می شه!
    منم واست همینجا می زارم
    Minimum Configuration:
    Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista®
    Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
    RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
    Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant
    card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
    Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
    DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
    DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
    Hard Drive Space: 8 GB
    Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
    8 گیگم فضا می خواد حواست باشه!
    اگه ویندوزت XP باشه 1 گیگ کافیه اما اگه ویستا باشه 2 گیگ رم می خواد!
    یه سوال

4600 X2 Am2 واسه اجرای بازی چطوره ؟ خوبه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه سوال
    4600 X2 Am2 واسه اجرای بازی چطوره ؟ خوبه ؟
    بسیار خوبه! چون از حداکثر سی پی یو ی معرفی شده بالاتره.

RECOMMENDED
    CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •