خواهش می کنم
VLOOKUP تابعي است که مقدار يک سلول متناظر با سلولي که ما مشخص کرده ايم و در يک سطر هستند را نشان مي دهد و فرق تابع VLOOKUP با تابع LOOKUP در جستجو کردن به صورت عمودي است.
خب به نظرم من اول آرگومانهای VLOOKUP را توضیح بدهم بعد جزء به جز میرویم جلو
این آرگومان های ما می باشد
VLOOKUP(lookup_value,table_array,col_index_num,range_lookup
lookup_value
مقداری که برای آن محاسبه انجام می شود به عبارت دیگر آدرس سلولي رامي دهيد كه مي خواهيد اطلاعات برحسب آن پيدا شود
table_array
محدوده جدول و دیتابیس ما می باشد
col_index_num
شماره ستون در جدول داده ها که می خواهیم جواب مورد نظر ما در آن ستون باشد
range_lookup
فقط دو عدد صفر ويك را مي گيرد كاربرد صفر يعني دقيقا همان اطلاعات سلول lookup-valueرا به شما نشان مي دهد واگر موجود نباشد خطا na نشان مي دهد و کار برد يك اطلاعات مشابه ونزديك به خواسته شما را نشان مي دهد
خب حالا بریم سراغ تفسیر نقطه به نقطه
در محدوده AE8:AM11 هر جا که در ستون اول عدد 1 بود مقداری را که در ستون 6 شان می باشد را نشان بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FALSE هم یعنی دقیقاً عدد یک و اگر یک نبود خطای na را نمایش بده
& " - " & هم یعنی یک خط تیره بگذار
VLOOKUP بعدی و آرگومان های بعدی رو هم که خودت الان دیگه می دونی
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
یک عکس خوب هم برات پیدا کردم تا بهتر درک کنی
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
راستی اگر به جای عدد در lookup_value یک سلول را مثل عکس بالا بزاری این یعنی هر وقت شما در سلول موردنظر مقادیری تایپ کردی تازه بعد از تایپ به شما نشان میدهد و می توانید با هر دفعه تایپ مقادیر جدیدتر نتیجه جدیدتر نیز به دست آورید