تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 208 از 358 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehghani1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم

پيش فرض

آقا یو اف ا ها یی که ما می شناسیم وجود ندارن ولی این فرق داره با موجودات چند بعدی...
    هر کی یه نور دید که نشد دلیل نازی ها در طول جنگ جهانی دوم 4 تا بشقاب ساختن حالا فرض کن مردم اگه اون زمان اینارو تو اسمون می دیدن ولی اگه هم وجود داشته باشن خیلی کمن و این دلیل نمی شه که بخوان به ما حمله کنن یا از ما قوی تر باشن یا....
    مثلا رایل اومده دیده مردم حال می کنن با اینا گفته یه دین بدیم خداش بشن همینا !

2. این کاربر از dehghani1375 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

آقا یو اف ا ها یی که ما می شناسیم وجود ندارن ولی این فرق داره با موجودات چند بعدی...
    بشری که " توانایی سیر در جهان های موازی " رو داشته باشه ; موجودی است چند بعدی.فرازمینیش هم همینطور.
    [فلاسفه بیجهت اسم بشر رو " عالم صغیر " نگفته اند].
    همانطور که قبلا ذکر کردم ; سفر در زمان - چه به آینده و چه به گذشته - در جهانی که ما در اون هستیم بدلیل اینکه خلاف منطق(Logic) و عقل هست غیر ممکنه.هر چه هست سفر و سیر مابین جهان های موازی است.
    Last edited by seamack; 24-08-2010 at 20:51.

4. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همانطور که قبلا ذکر کردم ; سفر در زمان - چه به آینده و چه به گذشته - در جهانی که ما در اون هستیم بدلیل اینکه خلاف منطق(Logic) و عقل هست غیر ممکنه.هر چه هست سفر و سیر مابین جهان های موازی است.
    با این قضیه که سفر در زمان با مکانیسمهائی که فعلا واسه اش ارائه میدن چندان قابل قبول نیست موافقم.
    اما ایراد من به اشاره ی شما به جهانهای موازیست:
    1) جهان های موازی بحثی در نظریه ابرریسمانهاست و باید این رو هم بدونیم که این نظریه فعلا فقط ریاضیاته و فیزیک نیست. اما باور من اینه که یک چنین بنای شکوهمندی از ریاضیات که در حالت نظری خیلی هم جالب هست قطعا در آینده گوشه ای از فیزیک رو خواهد گرفت ولو اینکه نتونه نظریه ای جهان شمول باشه اما قطعا وارد فیزیک خواهد شد.
    2) جهان های موازی بر طبق این نظریه تعریف دقیقی دارند و حتی فاصله بین جهان ها رو هم پیش بینی میکنه (عدد دقیق رو نمیدونم ولی چیزی مثلا در حد 10 به توان 21- در طول بعد یازدهم و ...) تعدادشون هم بینهایت تاست.....مشکلی که وجود داره اینه که دیدم خیلی ها که اطلاع دقیقی ازین مسئله ندارن و یا حتی اصولا چیزی ازش نمیدونن به خاطر اسم غلط انداز این مبحث اونو با بهشت و دوزخ و... قاطی میکنن و برخی دیگر هم اونو با کپی هائی از خودمون قیاس میکنن که این هم غلط هست در واقع دانشمندان مثال هائی راجع به الکترون یا ذره فرضی گراویتون میکنند و ... و به خاطر تنیدگی ای که جهان های کنار هم دارن مثلا میگن یه کپی از ما در جهان موازی هست و ... ولی مسئله اینه که بدن ما از دید نانونانونانو متریک در بعد یازدهم ریسمانهاش در جهانهای کناری سیر میکنن بنابراین من در بعد بعد یازدهم یه گستردگی به شکل یه متغیر تصادفی دارم و .... این به معنی جهان موازی و ... نیست.
    3) طبق یه فرضیه در این بحث جائی که جهانهای موازی با هم برخورد میکنند (تداخل در بعد یازدهم یا یه جور تکینگی) در اون دو جهان بیگ بنگ شکل میگیره
    و...
    بنابراین این قدر ساده از جهانهای موازی مایه نذارید....

6. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

جهانهای موازی یه تئوری ه و اثباتی برش نیست. حتی اگه وجود هم داشته باشه (که به نظر نمیاد) قابل اثبات نخواهد بود.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه بنای خوش ساختار ار ریاضیات درست شده که آجر به آجرش اثبات شده است. مثل همه ریاضیات....البته به این هم توجه میکنیم که مباحث ریاضی یه سری اصول معمولا بدیهی یا فرضیات دارند پس نظریه ام هم آجر به آجر از نظر ریاضی اثبات شده است و اصولا بحث رد شدن ازین نظر خنده دار هست. مثلا هندسی مسطح یا اقلیدسی بنا به اصولش از اول آجر به آجر با اثبات که روش ریاضیاته بالا اومده و حالا هندسه نااقلیدسی اونو رد نمیکنه فقط یه بحث دیگه است با اصول متفاوت.....
    اما بحث در نظریه فیزیکی بودنه...اینجا یه بنای عظیم از ریاضیات حول یه سری مفروضات ایجاد شده...اما تا وقتی یه نظریه مشاهده پذیر، تجربه پذیر یا تکرار پذیر و قابل اندازه گیری نباشه فیزیک نیست و اصولا هیج علم تجربی نیست ... مثل ریاضیات انتزاعیه....چالش این نظریه در اینجاست.
    ولی باز این چیزی از زیبائی این نظریه کم نمیکنه من یا خیلی از دانشمندان دیگه خیلی به این نظریه دل بستند و دوست دارند روزی فیزیک شه ولی همه این تعریفها و تمجیدها جدای از یه نظریه تجربی است هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

حذف شود
    مرسی
    Last edited by saeeddz; 25-08-2010 at 03:01.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    به نظرتون چرا تو عکسهایی که از فرود اپولو تو ماه تو پست شماره2071 قرار داده شده هیچ ستاره ای تو اسمون نیست؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

سلام
    به نظرتون چرا تو عکسهایی که از فرود اپولو تو ماه تو پست شماره2071 قرار داده شده هیچ ستاره ای تو اسمون نیست؟!
    چون فرودی نبوده تو استودیو بوده.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    چون فرودی نبوده تو استودیو بوده.
    من قبلا و توی همین تاپیک هم به این سوال جواب دادم. مثل همیشه دوباره میگم. همونطور که چند وقت دیگه باید دوباره بگم. چرا؟؟؟

این موضوع جزو ادعا هایی هست که متخصصان و کارشناسان عکاسی ،که به جعلی بودن سفر انسان به ماه اعتقاد داشتن مطرحش کردن.

عکسهایی که از فضانوردان روی ماه میبینیم یا در نور روز گرفته شده ( در ماه جو نیست نتیجتا آسمان روز هم مثل شب تاریکه و در حالی که سطح ماه روشنه ، ستاره ها دیده میشن) یا با نور فلاش.
    این یعنی عکاسی با سرعت تقریبی ( برای فیلم 35 میلیمتری 100 iso عرض میکنم ) 1/250 ثانیه و دیافراگم 16 و برای فلاش حدود 1/60 ثانیه و دیافراگم تقریبی 4
    برای عکاسی از ستارگان احتیاج هست به دیافراگم باز مثل 2/8 و چند ثانیه نوردهی با دوربینی که روی پایه ثابت قرار بگیره. در زمان کوتاه عکاسی، ستاره ها ثبت نمیشن.
    برای تست این موضوع کافیه دوربینی بردارید یکی از آشنایان رو سوژه عکاسی قرار بدید در شب و در مقابل ستارگان ، فلاش بزنید و نتیجه رو ببینید. به همین سادگی ـ منظورم اینه که ملزومات آزمایش به سادگی و برای همه در دسترسه. ( حتی با دوربین موبایل)

نتیجه: در عکاسی معمولی امکان ثبت ستارگان وجود ندارد.

تکمله: یادمه این موضوع رو جمع دوستان عکاس نجومیم مطرح کردم. کل جمع زدن زیر خنده.

من خیلی دوست دارم نظر دوست فعالمون که طرفدار حضور بیگانگان در زمین هستن رو درباره ادعای جعلی بودن سفر انسان به ماه بدونم. آیا ممکنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

اینم بد نیس در همین رابطه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •