خیلی ممنون بیشترشون جالب بودن
صفحه اول رو فقط خوندم
خیلی ممنون بیشترشون جالب بودن
صفحه اول رو فقط خوندم
یادمه این فیلم رو ... خیلی قشنگ بود ... از سینما 1 پخش شده بود فکر کنم . اسم فیلم رو یادتون نیست ؟
اسم اصلیش چی بود ؟ نمیشه از نت دانلودش کرد ؟
بله خواب بین اذان صبح تا طلوع آفتاب اصلا توصیه نمیشه .
از نظر شرعی هم مکروهه و به این زمان بین الطلوعین گفته میشه .
از نظر علمی هم این طور ثابت شده که درست در همین بازه ی زمانی ، هورمونی در مغز ترشح میشه که الان اسمش یادم نیست . و ترشح این هورمون باعث نشاط و شادابی و سلامت میشه . اما زمانی که ما در این بازه ی زمانی خواب هستیم ، این هورمون ترشح نمیشه .
واگر هم دقت کرده باشید روزهایی که در این بازه ی زمانی بیدار هستین ، اون روز خیلی سرحالتر و با نشاط تر هستین . ( البته به شرطی که شب قبلش خواب کافی رو کرده باشین . )
انسان راه رفته ؟ منظور ؟يک سوال:
آيا شما در حال حاضر کسي از بزرگان و اهل معرفت رو ميشناسيد؟ در ايران و در قيد حيات؟
انسان راه رفته؟این همه انسانهای عارف . . .
من هم قبلا گفته بودم که ربطی به متافیزیک نداره . آخه اینو همه می بینن ...![]()
چرا بن شده ؟ کجا شیطونی کرده ؟ سوتی بازار ؟؟i
Last edited by darya_Sh; 31-10-2008 at 21:29.
در مورد قانون جاذبه این هورمون خیلی اهمیت داره مثلا اگه شما یک روز صبح رو خوب شروع کنید ( هورمون ترشح بشه) تا اخر شب تمامی ذرات عالم هستی روز خوبی رو برای شما تدارک میبینن باور ندارین امتحان کنین البته شرط اصلیش خواب کافیهاز نظر علمی هم این طور ثابت شده که درست در همین بازه ی زمانی ، هورمونی در مغز ترشح میشه که الان اسمش یادم نیست . و ترشح این هورمون باعث نشاط و شادابی و سلامت میشه . اما زمانی که ما در این بازه ی زمانی خواب هستیم ، این هورمون ترشح نمیشه .
واگر هم دقت کرده باشید روزهایی که در این بازه ی زمانی بیدار هستین ، اون روز خیلی سرحالتر و با نشاط تر هستین . ( البته به شرطی که شب قبلش خواب کافی رو کرده باشین . )
هاله بینی انرژی زیادی مصرف نمی کنه و تمرین زیادی نمی خواد برای همین اکثر مردم در حالت عادی هم می تونن هاله یا ذرات نورانی اون رو مشاهده کنن ولی این چیزایی که من میبینم هاله یا ذره نورانی نیست دقیقا مثل ذرات گردوخاک یا گچه که مثل بارون سریع حرکت می کننمن هم قبلا گفته بودم که ربطی به متافیزیک نداره . آخه اینو همه می بینن .
یادم نیست ولی احتمالا بشه به طور مصنوعی انجامش داد در امریکا و سازمان ناسا و سیا تونستن مرز میان دو بعد یا دو دنیا رو باز کنن!!! یعنی ارتباط مستقیم بعد ما رو با یه بعد دیگه برقرار کنن تحت تاثیر میدان های قوی مغناطیسی گاها اجسام ناپدید شده و دیگه بر نمی گردن در حقیقت به یک بعد دیگه منتقل میشن میدان مغناطیسی به عنوان یک دروازه عمل میکنهیادمه این فیلم رو ... خیلی قشنگ بود ... از سینما 1 پخش شده بود فکر کنم . اسم فیلم رو یادتون نیست ؟
اسم اصلیش چی بود ؟ نمیشه از نت دانلودش کرد ؟
نمیشه دقیقا توضیح داد و حالت های مختلفی داره بعضی ها با چرخیدن بعضی ها با نوسان و ..... خودم دقیق نمی دونم چه اتفاقی میافته ولی هرچی که هست مربوط به خروج روح از بدن میشه مثلا یکبار موقعی که داشتم برون فکنی می کردم شروع به نوسان کردم و اینقدر این نوسان به نظرم طبیعی می رسید که بعد که متوقف شدن فکر کردم 20 درجه به راست چرخیدم ولی اصلا اینطور نبوددوستان این تکون خوردن پایی که شما می گید چه جوریه دقیقا ؟ مثلا آیا این حالتی رو داره که فکر کنید یهو زیر پاتون انگار خالی میشه میفتید پایین ؟ مثلا انگار یهو پا ، سر بخوره ، آدم انگار بیفته تو چاله . . . ؟؟؟
قدیما مخصوصا بیشتر زمانی که بچه بودم زیاد اینطوری می شدم . اکثرا هم زمانهایی بود که یا شدید خسته بودم و بدنم سنگین شده بود ... یه کم هم شبیه حالت خلسه و بین خواب و بیداری بودم . . .
اونی که شما میگید سر بخوری و بیفتی تو چاله مربوط به بازگشت روح به بدن میشه همه ما بازگشت ناگهانی روح رو تجربه کردیم در حالت عادی پس از اتمام خواب به راحتی و ارامی از جا بلند میشیم ولی اگر وقتی که هنوز به خواب کامل نرفتیم و روح به خوبی از بدن جدا نشده ضربه ای به بدن شما وارد بشه چنان از خواب می پرید که انگار اصلا خواب نبودید و به شدت اعصابتون خرد میشه توصیه شده اگه وقتی به طور ناگهانی به بدن بازگشتید و دچار سردرد شدید مجدد برون فکنی کنید و با دقت روح و جسم رو روی همدیگه تنظیم کنید
سوالی نیست؟!!!
سلام دوستان
کسی میدونه به وسیله چه علمی میشه از آینده باخبر شد؟؟یکی دو ساعت آینده هم کافیه
سلام دوست عزیز
به علمی که میشه از آینده با خبر شد "پیش بینی" گفته میشه (Precognition) یا درک وقایع آینده ( اسم خیلی خاصی نداره ) یکی از مباحثیه که تحت عنوان E.S.P بررسی میشه .
نه من منظورم هاله نبود ! منظورم در رابطه با اون ذرات حبابی شکل و مولکولی ( مخصوصا وقتی که به آسمون نگاه می کنیم مشاهده میشه) بود . که فکر می کنم این رو همه می بینن .نقل قول:
من هم قبلا گفته بودم که ربطی به متافیزیک نداره . آخه اینو همه می بینن .
هاله بینی انرژی زیادی مصرف نمی کنه و تمرین زیادی نمی خواد برای همین اکثر مردم در حالت عادی هم می تونن هاله یا ذرات نورانی اون رو مشاهده کنن ولی این چیزایی که من میبینم هاله یا ذره نورانی نیست دقیقا مثل ذرات گردوخاک یا گچه که مثل بارون سریع حرکت می کنن
اما مشاهده ی هاله ؟جدی می فرمایین این رو ؟ اکثر مردم ؟برای همین اکثر مردم در حالت عادی هم می تونن هاله یا ذرات نورانی اون رو مشاهده کنن
تعداد کمی از آدمها هستن که به صورت ذاتی از این استعداد برخوردارن ( البته همه برخوردارن ، اما منظورم داشتن زمینه ای برای مشاهده هست ) که با پرورش اون و تمرینات بیشتر می تونن محدوده ی بیشتری از هاله ها رو ببینن ، می تونن رنگ مخصوص هاله شخص رو ببینند ، می تونن رنگها و اشکال مختلف هاله رو ببینند . . . --------> قابل توجه winter+girl عزیز که من هم مثل جناب darkstreet دارم کم کم نگران ایشون میشمماشالله تو هر زمینه ای از متافیزیک یه استعدادی دارید . به شدت توصیه می کنم که تمرینات مربوط به مشاهده ی هاله رو انجام بدید که این استعداد نشکفته شکوفا بشه
مطمئنا در اون صورت رنگ هاله ها رو هم خواهید دید ...
من هم به زودی چند تمرین برای مشاهده ی هاله خواهم گذاشت ان شالله که مفید باشه .
دوستان زمانی که بحث در رابطه با تمرینات برونفکنی بود و مطالبتون رو می خوندم ، به نظرم رسید کمی در رابطه با مکانیسم مغز و چگونگی دیدن خواب و رسیدن به مراحل مختلف خواب ، مطالبی تایپ کنم برای آگاهی بیشتر
به هر حال این مباحث می تونه کمک کنه تو روند برون فکنی مطلوب .
مکانیسم مغز در هنگام خواب
مطالعاتی که با تحریک الکتریکی تشکل شبکه ای ( فورماسیون شبکه ای ) صورت گرفته اند شاید حائز اهمیت باشد .
دانشمندان نشان داده اند که در اثر تحریک الکتریکی ساختار شبکه ای در مورد گربه های بیهوش شده ، آثار بیداری طولانی در منحنی های الکتروآنسفالوگرافی ( منحنی دستگاه گیرنده علائم الکتریکی مغز ) مشاهده می شود . مدل فعالیت که بر مبنای این آزمایش ها شکل گرفت حاکی از آن بود که ، حفظ بیداری و هشیاری در اثر فعالیت پیوسته نورون های مربوطه که به تالاموس ( بخشی از مغز واقع در زیر مخ که ایستگاه تکرار کننده بوده و وظیفه هماهنگ سازی را نیز بر عهده دارد ) و قشر مخ ( بافت بیرونی مخ که حاوی تعداد انبوهی از بدنه یاخته های عصبی و سیناپسها است ) علایم ورودی می فرستد صورت می پذیرد . نرسیدن این محرک ها از تشکل شبکه ای باعث خواب می شود .
از دید روانشناسان و بیولوژیست ها ، خواب دارای اسرار گوناگونی است که بسیاری از آن هنوز ناشناخته و مجهول باقی مانده است . از جمله مسائلی که در مورد رویاها و خواب ها گفته اند این است که خواب برای تجدید قوا ضرورت حیاتی ندارد زیرا عده ای با یک ربع ساعت در شبانه روز خستگی خود را در می آورند . پس هر چه خواب را دقیقتر بررسی کنیم پیچیده تر و مرموزتر می شود .
خواب به مراحلی تقسیم می شود که در هر مرحله از آن فعل و انفعالات خاصی صورت می گیرد . به عنوان مثال در مرحله ی سوم خواب اسیدی تولید می شود که بعضی از بیماری های معده ای با آن درمان می شوند . یا در مرحله چهارم خواب هورمون رشد ظاهر می شود و شاید بیجا نباشد که می گویند : کودکان در مرحله ی کودکی نیاز به خواب فراوانی دارند و رشد آنان در خواب های طولانی است و به ترتیب زمانی که کودک پا به سنین نوجوانی و جوانی می گذارد از ساعات خواب او کاسته می شود . همچنین خواب در هضم غذا و استراحت دستگاه عصبی بدن بسیار موثر است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)