تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 641 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون مهيار گرامي از راهنماييت . راستش من همه پستها رو خونده بودم فقط ميخواستم نظر امروزتون يعني با همه تجربه هايي كه تا حالا در موردش كسب كردين رو بدونم . حالا فقط يكيشو جواب بدين ممنون ميشم .
    وقتي ميخام بخرم از كجا بدونم چينيه يا فرانسوي يا غيره . البته چون نظرم پي وان هست و الان گرونه ميخام يه 990 بگيرم تا چند ماه ديگه احتمالا پي وان بگيرم . هر چند ال سي دي 990 بي رغيب ميمونه برا هميشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از دو ستان کارشناس کسی نیست مشکله منو بدونه(سلام گوشی p990 من یه مشکل با update شدن داره من تمام مراحل رو طی میکنم ولی موقعی مرحله update به داونلود فایلها به کامپیوتر میرسه داونلود رو کامل نمیکنه و تو وسط می ایسته درصد دانلود هم متغیره میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن من بیش از 10 بار داونلود کردم ولی تا آخر نمیره تا 95 درصد هم رفته و واستاده در ضمن من با adsl کانکتم . برای کسی این مشکل بوجود نیومده خیلی ممنون میشم اگه جوابه منو بدین)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

از دو ستان کارشناس کسی نیست مشکله منو بدونه(سلام گوشی p990 من یه مشکل با update شدن داره من تمام مراحل رو طی میکنم ولی موقعی مرحله update به داونلود فایلها به کامپیوتر میرسه داونلود رو کامل نمیکنه و تو وسط می ایسته درصد دانلود هم متغیره میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن من بیش از 10 بار داونلود کردم ولی تا آخر نمیره تا 95 درصد هم رفته و واستاده در ضمن من با adsl کانکتم . برای کسی این مشکل بوجود نیومده خیلی ممنون میشم اگه جوابه منو بدین)
    سلام

منم این مشکل رو داشتم(از adsl با سرعت حدود 96 کیلو استفاده می کنم). هر بار دانلود وسط کار متوقف می شد. آخر مجبور شدن لپ تاپ رو ببرم جایی که adsl پرسرعت (حدود 300 کیلو) داشت و مشکل حل شد.

تا جایی که فهمیدم تا دانلود کامل نشه، شروع به آپدیت گوشی نمی کنه. لذا مشکلی برای گوشی پیش نمیاد. لذا می تونی چند بار دیگه سعی کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخام 990 بخرم . راستش هيچ اشنايي برا خريدش ندارم . اگه دوستان وارد كمكم كنن ممنون ميشم . من ميخاستم قبل از خريد اينا رو بدونم كه اينروزها:
    قيمتش الان چند بايد باشه و گارانتي لازمه يا نه ؟
    ايراد بزرگي كه ارزش انصراف داشته باشه تو اين گوشي هست ؟
    تجربتا امكان فارسي نويسي يا فارسي خوني براي اين مدل بوجود اومده يا نه ؟
    اينكه ميگن زياد هنگ ميكنه درسته يا شايعست ؟
    مزيتهاي زيادش رو ميدونم ولي اگه معايبش رو هم بدون تعصب بگين ممنون ميشم .

ميدونم زياد پرسيدم اما هر كي هرچي كرمش بود جواب بده . سپاسگذارم .
    سلام
    من حدود یک هفته پیش این گوشی رو خریدم. در مورد بعضی سوالات نظرم رو می گم:

اصلش که باید فرانسوی باشه. اما در مورد نحوه تشخیصش نظرات مختلفی وجود داره. من به این جمعبندی رسیدم که 30-40 تومن بیشتر پول بدم و با گارانتی سیتادل بخرم. اینطوری میتونی مطمئن باشی که گوشی اصلی خریدی (فک می کنم حدود 350 بتونی پیدا کنی)

من یه مموری سونی اصلی یک گیگ هم خریدم به قیمت 34 تومن!! خوشبختانه در این مدت حتی یک بار هم هنگ نکرده. در خرید مموری خیلی دقت کن.

شما از هر جا p990 بخری در هر حال ورژنش جدید نیست و اگه بخوای باید آپدیت کنی. اگر هم آپدیت نکنی مشکلی پیش نمیاد.
    برای من بعد از آپدیت کردن صدای مکالمه خیلی کم شده.

ایراداتش: وزن بالا - اندازه بزرگ - نمایش اشتباه ساعت اس ام اس ها

فارسی نویسیش هم داستانهای خاص خودش رو داره. اما ظاهرا با نصب فونت و . . . حل میشه (من نصب نکردم)

در مجموع اگه با اندازه و وزنش کنار بیای گوشی بدی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

کسی میدونه این قسمت سبز پایین مال چیه ؟

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل میتونه از اینترنت شما هم باشه که نمیتونه فایل رو کامل دانلود کنه.
    موردی که باید بهش توجه کنی اینه که اگر دانلود ناقص انجام شد، برای دفعه بعد باید برنامه رو دوباره نصب کنی؛ چون فایل دانلود شده توی cache برنامه مونده و دوباره از همونجا شروع میکنه و احتمالا هیچ وقت کامل نمیشه.
    از روی تجربه میگم، هر وقت احساس کردی که دانلود متوقف شده، با باز کردن IE وارد یه سایت بشو و اینترنت رو "زنده" کن و یا میتونی ping بکنی. برای راهنمایی بیشتر پست 895 رو هم ببین. فقط یادت باشه از آخرین ورژن برنامه استفاده کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

کسانی که میخوان عیبهای این گوشی رو بونن به این سایت یه سر بزنن !!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میدونه این قسمت سبز پایین مال چیه ؟
    اون آیکون برنامه Swiss Manager هست که در حالت minimize یه سری اطلاعات در مورد میزان حافظه و... میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin a.^2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    یه جایی همین دورو ورا

پيش فرض رجیستر کردن

سلام
    من می خواستم ببینم چجوری میشه p990 را رجیستر کرد و اگه این کار رو بکنم فایلی پاک میشه یا نه؟
    ضروریه خواهشا سریع

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من حدود یک هفته پیش این گوشی رو خریدم. در مورد بعضی سوالات نظرم رو می گم:

اصلش که باید فرانسوی باشه. اما در مورد نحوه تشخیصش نظرات مختلفی وجود داره. من به این جمعبندی رسیدم که 30-40 تومن بیشتر پول بدم و با گارانتی سیتادل بخرم. اینطوری میتونی مطمئن باشی که گوشی اصلی خریدی (فک می کنم حدود 350 بتونی پیدا کنی)

من یه مموری سونی اصلی یک گیگ هم خریدم به قیمت 34 تومن!! خوشبختانه در این مدت حتی یک بار هم هنگ نکرده. در خرید مموری خیلی دقت کن.

شما از هر جا p990 بخری در هر حال ورژنش جدید نیست و اگه بخوای باید آپدیت کنی. اگر هم آپدیت نکنی مشکلی پیش نمیاد.
    برای من بعد از آپدیت کردن صدای مکالمه خیلی کم شده.

ایراداتش: وزن بالا - اندازه بزرگ - نمایش اشتباه ساعت اس ام اس ها

فارسی نویسیش هم داستانهای خاص خودش رو داره. اما ظاهرا با نصب فونت و . . . حل میشه (من نصب نکردم)

در مجموع اگه با اندازه و وزنش کنار بیای گوشی بدی نیست
    خيلي از لطفت ممنونم . اقا محسن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •