باید استعلاجی رو ببری پادگان تا ببینی اونا چی میگن ولی اگه 21 روز مرخصی باشه به احتمال زیاد تجدید دوره میشه.
باید استعلاجی رو ببری پادگان تا ببینی اونا چی میگن ولی اگه 21 روز مرخصی باشه به احتمال زیاد تجدید دوره میشه.
از مدیر محترم پیشاپیش معذرت میخوام
بچه ها می خواستم ببینم این خبر صحت داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پامرغی با ژ3 آخ نگوانگار یه تن بار رو دوشته
خیر تا الان که این خبر تکذیب شده ولی ایشالا به زودی آزاد میشن
دیروز بررگ سبز گرفتم زدن اول اردیبهشت
درخواست دادم بابت تمدید به اول تیر که با امریه جور دربیاد.
حالا سوالم اینه
با توجه به اینکه درخواستم عادی بوده ، اصلا قبول میکنن یا نه ؟
اینجا کسی بوده درخوایت تمدید داده باشه ؟ جوابش چند روزه میاد؟
دلیلی نداره که موافقت نشه
من خودم درخواست تمدید پزشکی دادم، برگه درخواستم رو بردم نظام وظیفه و اعزامم رو فعلا لغو کردن
جواب درخواست معمولا تا 48 ساعت بعد مشخص میشه
دوستان. من یکی از دوستانم مشکل کم کاری تیروئید داره.
توی برگه اش هم ارجا به کمیسین زدن
میخواستم ببینم کسی هست با این مشکل مواجه شده باشه. و آیا امکان معاف شدنش هست یا نه؟؟
خودم که بعید میدونم!!
بستگی به نوع و درجه و ... داره ولی احتمالش کمه که موافقت بشه.![]()
سلام بله اگر شدید باشه معافیت داده میشود
tapatalk
...............
viva la vida
رئیس سازمان وظیفه عمومی گفت: دو سوم اضافه خدمت های ناشی از غیبت سنواتی توسط فرماندهان بخشیده می شود.
سردار سیدحمید صدرالسادات در تشریح این خبر گفت: براساس قانون وظیفه عمومی که هم اکنون قابل اجرا است، دو سوم اضافه خدمت هایی که ناشی از غیبت سنواتی (اضافه خدمت ناشی از غیبت اولیه) است توسط فرماندهان نیروهای مسلح بخشیده می شود؛ دستورالعمل اجرایی آن ۴ ماه پیش تهیه و به ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ شد.
او گفت: براساس این دستورالعمل، سربازانی که حین خدمت، شایستگی لازم و حسن رفتار از خود نشان دهند مورد بخشش قرار می گیرند.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: آنچه که به تازگی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، ابلاغ شد، در مورد بخشش اضافه خدمت های انضباطی بود که براساس آن، مسئولان یگان ها با اختیاراتی که دارند، می توانند این نوع اضافه خدمت ها را مورد بخشش قرار دهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)