سلام.بچه ها کسی میدونه سرعته دفالت 1 مگ توی دانلود چنده؟ نه حالته خیلی خوبش نه حالت خیلی بدش.من الان 1 مگ گرفتم یه ذره شک دارم
سلام.بچه ها کسی میدونه سرعته دفالت 1 مگ توی دانلود چنده؟ نه حالته خیلی خوبش نه حالت خیلی بدش.من الان 1 مگ گرفتم یه ذره شک دارم
من خودم هم سرویس 1 مگ دارم. متوسط بین 200 تا 350 دانلودم متغیره ( البته روزها ).
ولی باز هم بسته به نوع منطقه مخابراتی فرق میکنه ولی اگر خطتون رو روی 2 مگ هم بسته باشند نباید سرعت دانلودتون کمتر از 250 باشه.
شبها هم که رایگان هست که بحثش جداست.
این تستو الان از سرور هما تله کام گرفتم
خیلی جالبه ولی روزه اولی که 128 هدیه برام وصل شد سرعتم زیره 180 نمیومد و انتظاره من خیلی بالا رفت ولی از روز دوم رسید به 80-90 ولی یهو تا یه 180 هم میرفت و برمیگشت(نه از اون رفت و برگشت های لحظه ای که درست نیست)
Last edited by نون و پنیر و سبزی; 04-12-2012 at 13:18.
موضوع اینه که خیلی نوسان داره.یهو میبینی 1 ساعت دیگه رفتم یه تست گرفتم،سرعتم روی 180 بود! خطم روی 4 مگ بسته شده.
یه سوال.سرعته ارسال 128 با 1 مگ مگه فرقی نداره؟ من با 128 اپلودم همین 78 بود الان با 1 مگ هم همونه.
بالا بودنش که خوبه اگر پایین باشه مشکل داره البته الان خط من snr 6 و مشکلی هم ندارم.
یعنی خط من کشش نداره سرعت آپ به جای 1024 شده 920 و دانلودم هم 4096 هست .
---------
این پشتیبانی پارس آنلاین توی تغییر سرعت خط خیلی خوب عمل میکنه و منت سر آدم نمیگذاره خط من 2 مگ 512 بود که خودشون 2 مگ 1 مگش کرده بودن ولی چون شک داشتن خط پایدار نباش Down stream رو زیاد نکردن امروز تماس گرفتم گفتم همه سرویساتون 4 مگ و 1 مگ هست گفت بله گفتم خط من رو برای تست افزایش سرعت بدید کردش 4 مگ 512 بعد که دید خط آپ میشه و مشکلی نداره بهش گفتم و تبدیلش کرد به 4 مگ و 1 مگ که تا الان مشکلی نبوده آلبته چون خطم مورد داشت با 1024 آپ نشد و سرعت آپش 920 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا آپلود رو اکثرا روی 512 میبندن ، برای من هم آپلودم رو روی 512 بستن. فرقی هم نمیکنه 1 مگ باشه یا 128
دوستان کسی منطقه پاسدراران داره سرویس ؟
من 3 هفتس سرویس گرفتم
اول 1 مگ ماهی 2 گیگ
بعد دیدم هم سرعتش خیلی نوسان داره هم قطعی زیاد داره کردم 512 ماهی 10 گیگ
هیچ فرقی نکرده و هنوز مشکل داره
یعنی بعضی روزا که همش قطع و وصل میشه بعضی روزا باز خوبه نسبتا
ولی روزاییم که خوبه سرعت حتی توی روز مشکل داره
10 ثانیه میره رو 150 اینا بعد 1 دیقه 0 میشه !
امروز زنگ زدم پشتیبانی با چندتا شون صحبت کردم هر کدوم یه چیزی گفتن
اول گفتن فقط مودم رو خط باشه و تلفن و اسپلیتر و هرچی داری قطع کن که فایده ای نداشت
بعد گفت باید بری پایین ساختمون خط ای دی اس ال رو پیدا کنی مودم رو اونجا بزنی اگه اونجا هم اوکی نبود از مخابرات پیگیری کنیم
یکی دیگشون گفت خطت نویز داره کامل رو 2 هست یه همچین چیزا و مشکل از مودمته قطعا که گفتم من قبل از شما داتک داشتم همچین مشکلی نبود والا
یه تغییراتی هم داد اول رو 2 مگ و بعد رو 1 مگ بست
حالا از ظهر دیگه قطعی نداشت ولی سرعت همچنان افتضاح
الان دوباره زنگ زدم یکی گفت مشکل سرعت کلیه حل میشه
یکیشون گفت مخابرات منطقت مشکل داره کلا نمیدونم چک کنم ببینم مشکل چیه
الان من هیچ جواب درست درمونی نشنیدم
حالا میگم یکیشون بیاد هفته دیگه ببینه درست میشه یا نه و الا کنسل کنم
چون قبلا 1 سال داتک داشتم مشکل قطعی بود بعضی وقتا ولی خیلی کمتر از این
ولی اونم خیلی وقتا بخصوص شبا سرعتش داغون بود
ولی خیلی وقتام عالی بود واقعا !
در کل همه از پارس آنلاین خوب میگن خودم تعجب می کنم
نمیدونم شایدم مشکل از مخابرات یا خط خودمه !
مودمت رو به حالت بریج کانفیگ کن و بعد دانلودمنیجرت روتنظیم کن که خودش سر ساعت وصل بشه و شروع به دانلود کنه اکثرا همین کارو میکنن حتی میتونی بایوس سیستم رو تنظیم کنی که سر ساعت مورد نظر روشن بشه من که همین کارو میکنم و یازده دورازده میرم لالا سیستم خودش روشن میشه و شروع به دانلود میکنه
از
System Scheduler
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن , راضی هستن ؟! دریافتی چقدره ؟!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)