تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2079 از 2199 اولاول ... 10791579197920292069207520762077207820792080208120822083208921292179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,781 به 20,790 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من توی این چند ماه که دزد نت گرفتم همش با دانلود منیجر IDA دانلود میزدم به خاطر محیط خوب و راحتی که داره ، سرعتم تا 250 میرفت.
    الان چند شب هست با نسخه جدید IDM دانلود میزنم، سرعتم 280 الی 320 !!!
    اگه همین 4 ساعت رو نگه داره شبی 3 گیگ میزنم .
    بالاخر دیر یا زود اینم محدود میکنن مثل همین تغییر ساعت شبانه که چند روز پیش چند ساعت مبین نت قطع شد و طرح رو اجرا کردن. وقتی اجرا شد با همین سرعتتون میتونید فقط 2 شب واسه دانلود بزارید 6 گیگ میگیرید و تمام و طرحتون تموم میشه
    عزیز من فقط در سایت تنظیم مقررات شکایتم رو ثبت کردم.
    اول به شماره موبایلی که دادم زنگ زدن که من خواب بودم جواب ندادم ، بعد همون لحظه زنگ زدن خونه که بیدارم کردن.

اصلا و ابدا در سایت مبین نت شکایتی مطرح نکردم ، مودم هم که به نام خودم نیست ، در نتیجه شماره های من رو فقط از طریق سایت مقررات رادیویی و همون شکایتی که اونجا کردم به دست آوردن.
    من حتی اون 1 گیگ که اسمش رو هدیه گذاشتن هنوز نگرفتم و شایدم اصلا نگیرم.

تماس از طرف مبین نت بوده درسته ! ولی شماره من رو همون سایت مققرات رادیویی به مبین نت داده
    رفتی داخل سایت سازمان رادیویی کد پیگیریتو بزنی؟ چی نوشته جلوش؟ برای من که نوشته هنوز در حال بررسی میباشد ! واسه شما چی نوشته ؟
    راستی این صفحه بحث و بررسی مبین نت تا حالا 1 میلیون بازدید داشته از زمان ایجاد تاپیک یک میلیون فوش اینم امار دقیقش مشاهده ها: 1,010,888
    Last edited by pcgamer; 11-03-2014 at 19:23.

2. 4 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javid_hector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

با سلام.
    دوستان ساعت 7 با من تماس گرفتن شناسه اشتراک و خواستم بهشون دادم بعد گفت تکرار میکنم ببینید درسته ،بعد تا اومدم حرف بزنم قطع کرد!
    من فقط تو سایت تنظیم مقررات شکایت کردم (100% شماره منو از اونجا اورده) و اونجا با اسم خودم شکایت کردم ولی مودم به اسم دوستمه.
    تو سایت هم پیگیری کردم نوشت : نتيجه بررسي شكايت : شكايت شما با موفقيت ارسال شد و در دست بررسي است

4. 3 کاربر از javid_hector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام.
    دوستان ساعت 7 با من تماس گرفتن شناسه اشتراک و خواستم بهشون دادم بعد گفت تکرار میکنم ببینید درسته ،بعد تا اومدم حرف بزنم قطع کرد!
    من فقط تو سایت تنظیم مقررات شکایت کردم (100% شماره منو از اونجا اورده) و اونجا با اسم خودم شکایت کردم ولی مودم به اسم دوستمه.
    تو سایت هم پیگیری کردم نوشت : نتيجه بررسي شكايت : شكايت شما با موفقيت ارسال شد و در دست بررسي است
    مال همه این طوریه.

6. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

بالاخر دیر یا زود اینم محدود میکنن مثل همین تغییر ساعت شبانه که چند روز پیش چند ساعت مبین نت قطع شد و طرح رو اجرا کردن. وقتی اجرا شد با همین سرعتتون میتونید فقط 2 شب واسه دانلود بزارید 6 گیگ میگیرید و تمام و طرحتون تموم میشه

رفتی داخل سایت سازمان رادیویی کد پیگیریتو بزنی؟ چی نوشته جلوش؟ برای من که نوشته هنوز در حال بررسی میباشد ! واسه شما چی نوشته ؟
    راستی این صفحه بحث و بررسی مبین نت تا حالا 1 میلیون بازدید داشته از زمان ایجاد تاپیک یک میلیون فوش اینم امار دقیقش مشاهده ها: 1,010,888
    داداش برای من نوشته :كاربر گرامي شكايت شما براي اپراتور ارسال شد و در دست بررسي مي باشد
    من برای بار سوم میگم ، حتی یکبار هم به مبین نت زنگ نزدم که شماره من رو داشته باشه ! شماره ها و متن شکایت هایی که داخل سایت مقررات رادیویی ثبت کردیم برای دزد نت ارسال شده و شماره من رو از همون شکایت به دست آورده .

در مورد مطلب اول که فرمودید ، من از همون روز حساب کردم که شبانه نداره ، الانم هر غلطی خواست بکنه دیگه دستم به جایی بند نیست ، اونا حرص میدن به انداره کافی ، حالا بیام خود خوری هم کنم؟
    طرحم تموم بشه میزارمش کنار ، حتی اگه بیاد 2 تا 8 بکنه میزارم کنار .
    چقدر باید پول نت بدیم ؟ مگه چقدر درآمد داریم ؟
    میرم همراه اول میگیرم 11 شب تا 8 صبح 3 تومن ! نت هم نمی خواهم دیگه .
    دانلودهایی هم که میزنم همش ارشیو میشه اصلا استفاده نکردم ! فقط میزنم دانلود چون پولش رو دادم.
    نمیدونم این داستان رو شنیدی یا نه :
    طرف میره سبزی میخره ، بعد که برمیگرده خونه میبینه یه غورباقه بین سبزی ها میگه قار ... قور
    میگه اگه قاری کنی و اگه قوری کنی ، پول دادم واست میخورمت
    حالا حکایت منم همینه ، دیگه نت نمیگیرم ازین شرکت ، هر غلطی میخواد بکنه
    من هم اینجا تنها گزینم غیر ازین gprs هست . ده ساله منتظر adsl بودم چقدر پیگیری کردم مخابرات ، فایده نداشته
    دیگه باید چکار کنم؟ خودمو دار بزنم ؟ بهش فکر نمیکنم دیگه

8. 5 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خوب عزیزم شما خودت هم می‌گی مشکل در فیل ترینگ. مگه این سیستم و مشکلات اون غیرعمد و کاملاً فنی هست؟ یعنی اینکه وقتی وارد یه سایت می‌شیم با علامت ورود ممنوع مواجه می‌شیم یه مشکل کاملاً فنی و تصادفی هست یا کار عمدی حضرات که می‌خوان تولید مشکل کنن؟؟؟ اینجوری بخواهیم قیاس بگیریم، الان توی مبین‌نت هم کم شدن و محدود شدن ساعات مجانی رو هم می‌شه یه مشکل فنی حساب کرد و به پای آقایون ننوشت.
    یعنی اگه مشکل هم هست خودشون ایجاد کردن و تصادفی نیست. مثل این می‌مونه که کسی یکی رو هل بده توی چاه و بعد استدلال کنه که چاه مقصر مرگ هست و نه اون. الان هم مقصر فیل ترینگ یا سیستمهای مشابه نیست. مشکل از کسانی هست که همچین کاری رو انجام می‌دن.
    مطالب جدیدی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کردم... شاید جوابتون رو بگیرید... اگر دوست داشتید بحث رو میتونیم توی تاپیک مربوط به این موضوع ادامه بدیم...

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

مطالب جدیدی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کردم... شاید جوابتون رو بگیرید... اگر دوست داشتید بحث رو میتونیم توی تاپیک مربوط به این موضوع ادامه بدیم...
    شما هنوز بیخیال این تاپیک نشدید؟!

11. 2 کاربر از javid_hector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

من از امشب دیگه همیشه(البته اتوماتیمک) قبل 3 و بعد 7 مودمو ریبوت میکنم تا تو گزارشات کارکرد ثبت بشه از 3 تا 7 بعد ببینم حجم کم میکنه یا نه .
    پیشنهاد میکنم شما هم اینکارو بکنید.

13. 2 کاربر از javid_hector بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سرعت من رو کم کردن بالای 130 نمیره :|
    زنگ زدن خونه داداشم شماره رو داده من فقط به سازمان شکایت کردم البته شکایت از قاضی رو پیش قاضی بردیم نتیجه ای نمیده تا چه ساعتی هستن من زنگ بزنم چرا سرعتم روی یک مگ بسته شده :|

15. 3 کاربر از Roteil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به منم وسط کلاس زنگ زدن خیلی پیگیر بودن خونه کسی نیست که ازش بگیریم گفتم نه .. گوشیو کوبید

17. این کاربر از Ali_N8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

دادا به منم یه شماره از مبین نت دزد زنگ زد که این بود02183869000که من خواب بودم جواب ندادم
    عجب پس این شماره برا مبین نت هست!
    به من زنگ زده بودن(یه همچین شماره ای بود) ولی من گوشیم سایلنت بود جواب نداده بودم.

19. 3 کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •