اقای نماینده این قانون چیه تازگیا گذاشتن دانلود تا دوبرابر حجم خریداری شده اینجوری که همه ورشکست میشن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقای نماینده این قانون چیه تازگیا گذاشتن دانلود تا دوبرابر حجم خریداری شده اینجوری که همه ورشکست میشن
بله اگه سرور داخلی باشه و اگر سرور خارجی باشه با چند تا لینک همزمان می تونین 380 تا رو بگیرین
متاسفانه این تصمیم از طرف شرکت صبانت برای کلیه یوزها گذاشته شده. مثه اینکه بعد ماکس نت نوبت صبانت هست که از گردونه عقب بمونه. اینا فقط به خاطر حرص زیاد صاحب شرکت هاست. بعد چند مدت که چند هزار تا مشتری جذب می کنن و یکمی اسم و رسم پیدا می کنن دیگه فقط به فکر خودشون و جیبشونن و مشتری مداری یادشون میره. بازم ای ول به مخابرات که روی همه شونو سفید کرده.
رانژه مخابرات در صورت وجود پورت خالی واقعا استثنایی هست خط اولم رو که بردم مخابرات پرت خالی نداشتن 1 هفته طول کشید پورت باز کنن ولی خط دومم رو که آنلاین پبت نام کرده بودم تو کمتر از 1 دقیقه رانژه کردن زنگ زده بودم پشتیبانی خودشون تو کف قضیه بودن تازه به اونا نگفتم تو کمتر از 1 دقیقه رانژه شده کفتم 15 دقیقه ئیش ثبت نام اینترنتی کردم یارو می گفت مگه میشه![]()
پس اقای نماینده این طرح رو مخابرات اجرا نمیکنه چون میگن دستور وزیر میخوام بیام مخابرات کاش مخابرات اجرا نکنه
مگه میشه انلاین تو مخابرات ثبت نام کرد من ثبت نام رو میزنم میگه تلفن قبلن در سیستم ثبت شده است
احتمالا قبلا از مخابرات اینترنت داشتین یا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)