من فکر میکنم سراسریه کلا adsl , wimax امروز سرعتش داغونه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من فکر میکنم سراسریه کلا adsl , wimax امروز سرعتش داغونه![]()
این سرویس آسیا تک :
چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه
کسی داره؟ سرعتش چه قدره؟ بعد از 40 گیگ محدود میکنه؟ سرعت روز و شب فرق میکنه؟
آقا سمت نامحدود آسیاشت به هیچ وجه نرو که داغونت میکنه!اینو دیگه حتی نمایندگی های فروش هم میگن!
ما دیگه ندیدیم یه شرکت نا محدودش حتی پایین تر از 1به8 باشه بعد محدود ترش هم بکنه :|
یه مشت دزد کثیفن خاک بر سرا! بعد جواب رد از مخابرات پارس آنلاین، های وب و صبانت، آسیاشت گفت ما مشکلی نداریم و صف نداریم! بعد ثبت نام گفتن رفتی تو صف!!!!! الان بعد 29 روز برگشته میگه حالا حالاها باید تو صف باشی! یه مشت دزد کثیف احمق ان اینا
اگر شما همون اول ازشون پرسیدید و اونا گفتن مشکلی نیست بعد الان گفتن باید منتظر بمونید این نشون از ضعف و تقلبه بهتره شما از شرکت دیگه ای بگیرید
سلام
این سرویس سرعتش چنده و بعد از تموم شدن 10 گیگ به چند کاهش پیدا میکنه
حامی نامحدود نقره ای ( با 3 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گیگ درماه)
اگه به 1544 زنگ زدی گفتن مشکل از کارشناس نا وارد بوده
ببین حجم رو تقسیم بر تعداد روز میکنی میشه مثلا روزی x مگ تا اون مقدار سرعت برات بازه هر چقدر خطط بکشه اما وقتی اون حجم روزانه تموم شه سرعتت میشه
128/8= 16
16/8 =2
یعنی چیزی که تضمین میشه 2 کیلوبایته !
Last edited by toojih; 06-02-2015 at 10:31.
دوستان کسی خواست برای اسیتک اقدام به ثبت نام کنه به من پی ام بده دقیق راهنماییش کنم
عجب بی وجدانیه این مخابرات 3 هفتس درخواست اینترنت دادم هفته پیش تماس گرفتم گفتم چی شد
این اینترنت ما گفتن پورت خالی نداریم گفتم پس خوب کنسلش کنید گفتن باشه (دروغ دیگه تا کجا)
حالا الان از آسیاتک ثبت نام کردم دیدم تو پنلم نوشته (بوخت اسپلیتر رانژه کشی تکراری است)
یعنی مخابرات مارو اُسکل نگرداشته تا پورتش خالی بشه
Last edited by p30g; 06-02-2015 at 14:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)