تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2079 از 2376 اولاول ... 10791579197920292069207520762077207820792080208120822083208921292179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,781 به 20,790 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من که از همون قهر های اول جباری ازش بدم اومده بود و دلم می خواست از استقلال بره حیف استقلال واسه این بازیکنهای بی غیرت که فقط واسه پول و واه غرورشون بازی میکنن

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آره جای اینجور بازیکنها تو تیمهای دیگه س ( همون ... ) فکر کنم تو تیمهای دیگه مهم نیست بازیکن بیاد سر تمرین نیاد... فقط مبلغ قراردادش بالا باشه و اسمی باشه اونوقت حتی مدیرعامل هم نمیتونه بهش بگه تو... اما تو استقلال اینجوری نیست. بازیکن تو هر درجه ای هم باشه زیر دست مربیه و باید حد خودشو بدونه. تفاوت تیمهای حرفه ای و غیرحرفه ای همین جاها معلوم میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجتبي جباري در حال مذاكره با يك تيم اماراتي

مجتبي جباري در حال مذاكره با يك تيم اماراتي : مدير برنامه‌‌هاي هافبك تيم استقلال گفت: در حال مذاكره با يك تيم اماراتي هستيم؛ اگرچه يك پيشنهاد اروپايي هم داريم شهداد ناظمي در گفت‌وگو اظهار داشت: در امارات هستم و در حال مذاكره با يك باشگاه. پيش از اين هم جباري از اين باشگاه پيشنهاد داشت؛ اما علاقه‌اي به حضور در اين تيم نداشت. وي افزود: پيشنهاد تيم مارسي به جباري مربوط به گذشته‌ها است. يك تيم اروپايي خواهان اين بازيكن است كه پيشنهادش چندان دلچسب نيست. ناظمي در خصوص دلايل غيبت خود در جلسه با مديرعامل استقلال گفت: هيچ قرار ثابتي با علي فتح‌الله زاده نداشتم. اهل بازار گرمي هم نيستم. اگر جباري بخواهد به تيم ديگري برود، حتما اين كار را انجام مي‌دهد. مدير برنامه‌هاي جباري در مورد درخواست 500 ميليوني از استقلال گفت: چند بازيكن 400 ميليون توماني در ليگ برتر حضور دارد و جباري از آنها چيزي كم ندارد
    بزار بره.هر چي هم باشه تو ايران هيچ بازيكني بالاي 300 تا نميارزه.
    ميدونيد با پولي كه به اين بابا ميدن ميشه تو آكادمي استقلال چند تا مثل ايشون تربيت كرد؟!

500 ميليون.مغزم سووووووووت كشيد!
    سوال:من اگه فوق دكتراي مكانيك بگيرم 2000 تا isi چاپ كنم استاد تمام هم بشم چند سال طول ميكشه 500 ميليون پول گيرم بياد؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان درسته من هم يكي از منتقدين مجتبي جباري هستم اما به هيچ صورت نمي شه نقش مجتبي رو ناديده گرفت.

به نظرم سيستم استقلال داره مجتبي رو تلف مي كنه!
    حالا شما ببينيد مجتبي توي يه سيتم مثل 4-5-1 يا 4-2-3-1 چه بازده اي مي تونه داشته باشه

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

دوستان درسته من هم يكي از منتقدين مجتبي جباري هستم اما به هيچ صورت نمي شه نقش مجتبي رو ناديده گرفت.

حالا شما ببينيد مجتبي توي يه سيتم مثل 4-5-1 يا 4-2-3-1 چه بازده اي مي تونه داشته باشه
    چيزه،هيچ كودوم از اين 2 تا سيستم فكر نمي كنم سيسم استقلال باشه،چون استقلال 3 دفاعه بازي مي كنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چيزه،هيچ كودوم از اين 2 تا سيستم فكر نمي كنم سيسم استقلال باشه،چون استقلال 3 دفاعه بازي مي كنه
    خوب اين دوست ما هم همين رو گفت ديگه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها به این آدرس سر بزنین خیلی جالبه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دادا خودت كار كردي باهاش؟
    يه توضيح مختصر 3-4 صفحه اي(!) بده ما ملطفت شيم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

رضا جان فارغ از هر نوع سیستم و متدی... بازیکنی مثل جباری باید قبل از هر چیز نظم و انضباط تیمی رو یاد بگیره. الان تو این مدت چه قدر حاشیه برای تیم درست کرد ؟ حالا تازه میخواد بره تو اروپا هم بازی کنه. دیگه نمیدونه اونجا دیگه از این خبرا نیست که دیر بره سر تمرین یا موقع تعویض اون کارو انجام بده...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال - الجزیره زیباترین مسابقه سال
    هواداران باشگاه استقلال در یک نظرسنجی که از روز 30 اسفند ماه در سایت رسمی باشگاه آغاز شد مسابقه استقلال مقابل الجزیره را به عنوان زیباترین مسابقه استقلال در سال 87 انتخاب کردند.
    در این نظرسنجی آرای زیر برای چهار مسابقه زیر به دست آمد :
    استقلال - الجزیره (1-1 تهران) 37 درصد
    استقلال - راه آهن(5-1تهران) 34 درصد
    استقلال - پگاه رشت (فینال) 24 درصد
    استقلال - برق شیراز(4-1شیراز) 5 درصد

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آغاز تمرینات استقلال در سال جدید صبحها : انقلاب ، عصرها : دستگردی
    تمرینات تیم استقلال در سال جدید از صبح دیروز آغاز شد در تمرینات صبح و عصر دیروز تعداد زیادی از بازیکنان به دلیل سفرهای نوروزی غایب بودند اما در تمرینات امروز اکثر بازیکنان حضور داشتند.

در تمرینات امروز صبح که در زمین گلف مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد آرش برهانی و پیروز قربانی غایب بودند.پیروز قربانی با کسب اجازه از سرپرست و سرمربی استقلال و با هماهنگی قبلی در تمرینات امروز غایب بود.برهانی هم به دلیل سفر و تاخیر در پرواز هواپیما در تمرین امروز صبح غیبت داشت.
    تمرینات استقلال در این هفته در دو نوبت صبح و عصرزیر نظر امیر قلعه نویی برگزار خواهد شد.تمرینات صبح از ساعت 10 در باشگاه انقلاب و عصرها هم از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردی انجام می شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •