من که از همون قهر های اول جباری ازش بدم اومده بود و دلم می خواست از استقلال بره حیف استقلال واسه این بازیکنهای بی غیرت که فقط واسه پول و واه غرورشون بازی میکنن
من که از همون قهر های اول جباری ازش بدم اومده بود و دلم می خواست از استقلال بره حیف استقلال واسه این بازیکنهای بی غیرت که فقط واسه پول و واه غرورشون بازی میکنن
آره جای اینجور بازیکنها تو تیمهای دیگه س ( همون ... ) فکر کنم تو تیمهای دیگه مهم نیست بازیکن بیاد سر تمرین نیاد... فقط مبلغ قراردادش بالا باشه و اسمی باشه اونوقت حتی مدیرعامل هم نمیتونه بهش بگه تو... اما تو استقلال اینجوری نیست. بازیکن تو هر درجه ای هم باشه زیر دست مربیه و باید حد خودشو بدونه. تفاوت تیمهای حرفه ای و غیرحرفه ای همین جاها معلوم میشه.
بزار بره.هر چي هم باشه تو ايران هيچ بازيكني بالاي 300 تا نميارزه.
ميدونيد با پولي كه به اين بابا ميدن ميشه تو آكادمي استقلال چند تا مثل ايشون تربيت كرد؟!
500 ميليون.مغزم سووووووووت كشيد!
سوال:من اگه فوق دكتراي مكانيك بگيرم 2000 تا isi چاپ كنم استاد تمام هم بشم چند سال طول ميكشه 500 ميليون پول گيرم بياد؟![]()
دوستان درسته من هم يكي از منتقدين مجتبي جباري هستم اما به هيچ صورت نمي شه نقش مجتبي رو ناديده گرفت.
به نظرم سيستم استقلال داره مجتبي رو تلف مي كنه!
حالا شما ببينيد مجتبي توي يه سيتم مثل 4-5-1 يا 4-2-3-1 چه بازده اي مي تونه داشته باشه
چيزه،هيچ كودوم از اين 2 تا سيستم فكر نمي كنم سيسم استقلال باشه،چون استقلال 3 دفاعه بازي مي كنه
خوب اين دوست ما هم همين رو گفت ديگه![]()
دادا خودت كار كردي باهاش؟
يه توضيح مختصر 3-4 صفحه اي(!) بده ما ملطفت شيم![]()
رضا جان فارغ از هر نوع سیستم و متدی... بازیکنی مثل جباری باید قبل از هر چیز نظم و انضباط تیمی رو یاد بگیره. الان تو این مدت چه قدر حاشیه برای تیم درست کرد ؟ حالا تازه میخواد بره تو اروپا هم بازی کنه. دیگه نمیدونه اونجا دیگه از این خبرا نیست که دیر بره سر تمرین یا موقع تعویض اون کارو انجام بده...دوستان درسته من هم يكي از منتقدين مجتبي جباري هستم اما به هيچ صورت نمي شه نقش مجتبي رو ناديده گرفت.
به نظرم سيستم استقلال داره مجتبي رو تلف مي كنه!
حالا شما ببينيد مجتبي توي يه سيتم مثل 4-5-1 يا 4-2-3-1 چه بازده اي مي تونه داشته باشه
استقلال - الجزیره زیباترین مسابقه سالهواداران باشگاه استقلال در یک نظرسنجی که از روز 30 اسفند ماه در سایت رسمی باشگاه آغاز شد مسابقه استقلال مقابل الجزیره را به عنوان زیباترین مسابقه استقلال در سال 87 انتخاب کردند.
در این نظرسنجی آرای زیر برای چهار مسابقه زیر به دست آمد :
استقلال - الجزیره (1-1 تهران) 37 درصد
استقلال - راه آهن(5-1تهران) 34 درصد
استقلال - پگاه رشت (فینال) 24 درصد
استقلال - برق شیراز(4-1شیراز) 5 درصد
آغاز تمرینات استقلال در سال جدید صبحها : انقلاب ، عصرها : دستگردیتمرینات تیم استقلال در سال جدید از صبح دیروز آغاز شد در تمرینات صبح و عصر دیروز تعداد زیادی از بازیکنان به دلیل سفرهای نوروزی غایب بودند اما در تمرینات امروز اکثر بازیکنان حضور داشتند.
در تمرینات امروز صبح که در زمین گلف مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد آرش برهانی و پیروز قربانی غایب بودند.پیروز قربانی با کسب اجازه از سرپرست و سرمربی استقلال و با هماهنگی قبلی در تمرینات امروز غایب بود.برهانی هم به دلیل سفر و تاخیر در پرواز هواپیما در تمرین امروز صبح غیبت داشت.
تمرینات استقلال در این هفته در دو نوبت صبح و عصرزیر نظر امیر قلعه نویی برگزار خواهد شد.تمرینات صبح از ساعت 10 در باشگاه انقلاب و عصرها هم از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردی انجام می شود.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)