از لحاظ قدرت پردازشی بین مدل های xbox تفاوت انچنانی نیست.بیشترین تفاوت در لوازم جانبی هست.
به نظرم شما یک ارکید بگیر با یک دسته میشه همون بودجه شما
باید یک کابل تبدیل hdmi to dvi بگیری
قیمت بازی هم 2.500
از لحاظ قدرت پردازشی بین مدل های xbox تفاوت انچنانی نیست.بیشترین تفاوت در لوازم جانبی هست.
به نظرم شما یک ارکید بگیر با یک دسته میشه همون بودجه شما
باید یک کابل تبدیل hdmi to dvi بگیری
قیمت بازی هم 2.500
من فقط بیشتر دستگاه رو میخوام تا لوازم جانبی
- کابل hdmi
- فلش مموری (( هار اکسترنال هم به زودی میخرم ))
دارم
- دیگه چی میخواد؟؟
حالا این آکرید چنده ؟؟؟
اگه بتونم زیر 300 گیر بیارم عالی میشه ....
ممنون
سلام دوست عزیز
اول از همه بت تبریک میگم به خاطر انتخاب عاقلانه ای که کردی . ( میگم عاقلانه چون اگه می خوای بری سمت گیم و بازی بهترین کنسول همین 360 هست و منظورم اینه نه اینکه ایپد بد باشه یا چیزه دیگه به هر حال کاربد های وسایل مختلف فرق میکنه و الان بهترین گزینه برای بازی کنسول 360 هست )
جواب سوال های اول :
1. بهترین مدل بازار الان اسلیمه که مدل 250 گیگ از همه بهتره متاسفانه -- نشده و برای اجرای بازی مشکل داره ولی مدل 4 گیگ داره که -- شده البته پیشنهاد نمیشه. ( قیمتش هم بالاست 450 تومن حدودا که با بودجه ی شما هم همخوانی نداره ) بهترین مدل برای شما در حال حاضر ارکید هست البته با 30 40 تومن بیشتر میتونید الایت بگیرید که تنها تفاوتش با ارکید داشتن یه هارد 120 گیگ بعلاوه ی هدست هست. ( برای لایو ) این مدل ها از لحاظ سخت افزاری اصلا با هم فرق ندارن و تمام بازی ها روی همهی مدل ها اجرا میشه به گفته ی دوستمون تنها تفاوت در امکانات جانبیه ( منم همون ارکید رو پیشنهاد میکنم . خودمم یه دونشو دارم)
2. بله مدل هایی که گفتم به جز اسلیم 250 گیگ همه ه ک شده ان و بدون مشکل میتونی راحت بازی کنید. ( بر خلاف ps3 که کلی دردسر داره )
3. بله میتونید به مونیتور وصل کنید ( خودم همین الان به مونیتور وصل کردم البته با HDMI به مونیتور LED ) اما یه کابل هم مخصوص مانیتورهای CRT داره که می تونید جرا تهیه کنید.
4.دوست عزیز اصلا لذت بازی ایکس باکس اینه که روی LCD های HD بازی کنید چون تمام بازی های ایکس باکس HD هستند ( اونم از نوع 1080 ) و اصلا خوده ایکس باکس خروجی HDMI داره.
5.حدود 4.5 تا 5 کیلو وزن داره . شاید بتونید با زور تو کیف لپ تاپ جاش بدید ( ولی نه انکارو نکنید چون اونوقت ممکنه دسته کیف پاره بشه و بیفته )
6.فکر نکنم مشکلی باشه. به هرحال سیستم بلو ری بیشتر در صنعت سینما به کار میره تا بازی بعلاوه اینکه تمام بازی های مشترکی که میاد با کیفیت بالاتری نسبت به رقیبش یعنی Ps 3 که بازی ها روی بلوری میزنه هستش.
7.قیمت بازی های معمولا 2500 تا 3000 تومن هست. بیشتر نیست مگر اینکه دو دی وی دی باشه .
ارکید رو خیلی جاها 300 میدن اما شما میتونید پیش همین آقا میثم خودمون ( joykiller360 ) با قیمت پایینتر و البته مطمئن تهیه کنید .
راستی دو نکته رو هم اضافه کنم که اولا ایکس باکس بهترین کنسول بازی از نگاه IGN ( از معتبرترین سایت های گیم ) در سال 2010 شناخته شد
و دوم اینکه ایکس باکس دارای سنسور حرکتی ای به نام کینکت هست که شما میتونید اطلاعات تکمیلی رو راجع بش در همین انجمن مطالعه کنید ( همین فقط بگم که با داشتن کینکت دیگه نیازی به کنترل یا همون دسته ندارید و جلوش واسمیسید و با حرکات بدن بازی ها را انجام میدید )
اول اینکه زدی Ipod رو با خاک یکسان کردیاین بیچاره کجاش گجته ؟
دوم اینکه اگر فقط بازی میکنی شک نکن که کنسول - من الان هم Ipod Touch 4 دارم هم Ipad ولی به جد بهت میگم به درد بازی نمیخورند - به درد هر کاری میخورند الا بازی .
اگر کلید کردی که حتما Ipod Touch 4 بخری یه مقداری صبر کن پولهاتو جمع کن Iphone 4 بخر که نه تنها همه ی اون کارها رو میکنه بلکه موبایل هم هست .
برای کنسول اگر پول برای بازی اوریج خریدن نداری 360 بگیر چون کپی خور کردن Ps3 فعلا مفتش گرونه و دنگ و فنگش زیاد .
اگر میتونی جفت کنسول ها رو بخر که هم ابزی انحصاری های سونی رو داشته باشی و هم مالتی های 1000 تومنی رو و هم Move و Kinect رو همزمان داشته باشی که هر کدومشون یک دنیایی داره برای خودش .
سمت PSP نرو چون میخوره توی پرت ، PSP به درد کسی میخوره که تو خونه 3-4 تا کنسول خوف داره و خیلی خوره ی بازیه میخواد تو راه هم بازی کنه .
راستی دارند داشبودر 360 رو هَک میکنند که باعث میشه بشه روش برنامه های دست نویس رو هم اجرا کرد که خیلی خوب میشه این طوری .
خلاصه پیشنهاد من به شما با توجه به بودجه و هزینه و ... 360 هست .
گفتی Iphone 4از وقتی خریدم کنسول رو ول کردم
![]()
این هم یه نمونه از بازی هاش که واقعا گرافیک بالایی داره
پیشنهاد میکنم Iphone 4 نخری چون معتاد بازی هاش میشیهمون Xbox360 رو بخر...
البته این گرافیک خود بازی نیست ، پری رندر هست - گرافیک خودش اینه :
به نظر من کلا به درد بازی نمیخوره ولی خوراک جاسوسی و دیکشنری و نویگیشن (GPS) و کتاب خوندن و خیلی کارهای دیگست که حتا با کامپیوتر هم نمیتونید انجام بدید
اگر عکسها نیومد این لینکهاش با هیتلر شکن ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 10-01-2011 at 18:53.
دوستان من با 250 - 270 می تونم یه xbox بخرم ؟؟؟
کابل hdmi و flash memory هم دارم .....
در اصل میخوام یه چیز ارزون (( پایین تر از 300 )) داشته باشم که به همین زودی قدیمی نشه و ساپورت خوبی داشته باشه ...
در غیر اینصورت با کمک پدر می تونم یه pc خوب جمع کنم .... (( 250 + 200 = 450 ))
ممنون
دوست عزیز شما بالقوه می تونی با زیر 300 بخری ولی بالفعل نه .
یعنی چی ؟
یعنی اینکه شما الآن با 280 - 290 یه آرکید می خری بعد از یه مدت بازی به این نتیجه میرسی که باید یه هارد هم بخری . بعدشم به این نتیجه میرسی که لایو هم چیز خوبیه و مجبور میشی یه هارد اوریجینال بگیری که 100 تومنه .
از الآن خودتو راحت کن برو یه ELITE بگیر ، خیرشو ببینی .
اگرم می خوای بازی کنی به هیچ وجه PC رو به XBOX 360 ارجحیت نده چون مطمئن باش اون تعداد بازی که واسه 360 در سال میاد واسه PC نمیاد .
اگه برای بازی میخوای سیستم ببندی اصلا و ابدا بهت پیشنهاد نمیشه
چون بازی زیاد براش نمیاد-بازیهای خوف برای کنسولها میاد و .............
پیشنهاد من به تو کنسول 360 الیت هست چون اگه آرکید بخری باید یه هارد هم براش بخری که حدود 100 تومنه
الیت یه نمه الان گرونه(385 تومن) یه کم صبر کن بعد الیت بخر
الیت هارد داره و میتونی بازیهارو رو کنسولت نصب کنی ،اونموقع درایوت استراحت میکنه و کمتر بهش فشار میاد
من خودم بیشتر روی آرکید تاکید دارم .... چون من فقط خود دستگاه رو میخوام تا لوازم جانبی !!!
هارد رو هم به امید خدا تا عید می گیرم .....
حالا این آرکید چند هست ؟؟؟ (( با 250 می تونم بخرم ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)