در مورد قبول کردن فکر کنم قبول میکنن بازم بپرسید
Sent from my GT-I9082L using Tapatalk
در مورد قبول کردن فکر کنم قبول میکنن بازم بپرسید
Sent from my GT-I9082L using Tapatalk
سلام
یه سوال در مورد مرخصی عید افرادی که دوره کد خوردن دارم
برادر من کد پلیس هوایی ( قرارگاه خاتم الانبیا پدافند هوایی ارتش ، کنار بیمارستان بعثت ) خورده ، در مورد عید چی میشه ؟ کسی خبر داره ؟
چون ظاهرا خودشون گفتن در حد چند روز ، میخواستم بدونم کسی در مورد سال قبل و احیانا امسال خبری داره ؟
دوستان ببخشید میگن رشته کامپیوتر کلا دوره کد نمیخوره ! درسته این ؟!
اگه روال عادی و قانونیش رو بخوای خیلی سخت میشه. چون شما هیچ شرایط خاصی رو برای جابجایی پادگان تو یه شهر نمیتونید مطرح کنید.
ولی از یه شهر به شهر دیگه میشه مثلا مشکل خانوادگی رو مطرح کرد
کلا بسیج مربوط به سپاه و یکی از زیر مجموعه های اون هست و سایر ارگان ها به بسیجی بودن یا نبودن کاری ندارن.
منم خودم بدون بسیجی افتادم سپاه
جاهایی مثل بیمارستان و برای امریه گرفتن و امثالهم معمولا زمانی خاصی برای پذیرش دارن و لی باقی جاها معمولا همیشه پذیرش میکنن
مرخصی برا متاهل ها تو آموزشی رو یه مقدار دوستان گفتن ولی تو یگان 10 روز استحقاقی بیشتر دارید ( اگه قانون عوض نشده باشه.
+
هر دوش بهتره
قانون خاصی در مورد دوره کد وجود نداره![]()
سلام به همه بچه های خوب و دوست داشتنی,سرباز جدید و سرباز قدیم
پارسال این موقع ها یک هفته از آموزشیم گذشته بود و قبل ورود به آموزشی تو این تایپیک دنبال جمع آوری اطلاعات بودم
بچه هایی که تازه میخان برن خدمت هیچ ناراحت نباشن,خیلی زود تموم میشه و همش خاطره هاش میمونه
به خودت سخت نگیر پسر
اره اولش سخته ولی بعد عادی میشه تا جایی که بچه های خودمون (موقع اموزشی) سر به سر فرمانده میزاشتن
تا پا مرغی برنکلی هم حال میکردن
سلام آقا کیهان
چطوری هم دوره ای؟
یادمه پادگان شهید رجایی آموزش میدیدی!
کجا افتادی؟افتادی لبه مرز؟
دقیقا تمام حرف های بالا تایید میشه
همش به خود شخص برمیگرده
باز اومدم با یه سوال جدید
پسر عموی من برای معافی تو آموزش اقدام کرده از بهداری فرستادن پیش متخصص تو بیمارستان اونم برای این نوشته 21 روز بستری در بیمارستان ! حالا این 21 روز جز همون آموزشی حساب میشه یا مرخصی ؟ پول بیمارستان با کی ــه ؟
سلام به همگی سربازان عزیز
داشتم این پستم رو نگاه می کردم یاد روزی که تقسم شدم و افتادم راهنمایی و رانندگی تهران(پارسال همین موقع)
الان 14 ماه و9 روز که سربازم و فردا بعد از 1 هفته مرخصی بر می گردم یگان و دوباره پست شروع میشه.7 ماه دیگه مونده![]()
دوستان من امروز پرینت برگ سبز رو از پلیس +10 گرفتم ولی جز همون کد سخا کد دیگه ای توش نیست!چون من برا امریه به هر کس می گفتم می گفت برگ سبز که بگیری از رو کد همون باید اقدام کرد
الان همین که دارم مشکلی نداره؟با همین برا امریه اقدام کنم؟
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)