درود
دوستان من از سرویس 256 پارس استفاده میکنم . میتونم بدون مراجعه و ارائه مدرک شرکت , سرویس مورد استفاده رو از طریق اینترنت به 1 مگ ارتقا بدم ؟!![]()
درود
دوستان من از سرویس 256 پارس استفاده میکنم . میتونم بدون مراجعه و ارائه مدرک شرکت , سرویس مورد استفاده رو از طریق اینترنت به 1 مگ ارتقا بدم ؟!![]()
یه سوال :
الان تو حالت 5 روز رایگان هستم................سرویس 128 نامحدود رو تمدید کنم رو ترافیک مصرفی این نامحدوده تاثیر میذاره؟؟؟؟
منظورم اینه که مثلا من تو این پنج روز 2 گیگ دانلود میکنم.......بعد پنج روز میرم و سرویس نامحدود 128 میگیرم.......این دوگیگ که تو اون پنج روز مصرف کردم از اون بیست گیگ نامحدود کم میشه؟؟!؟!؟!
گرفتین چی شد؟
بله کم میشه
ترافیک منفی میخورید
من خودم از همین روش سرویس 1 مگ رو گرفتم![]()
پس یعنی نیازی به ارائه مدرک یا مهر شرکت و از این جور مسائل نبود ؟! فقط سرویس رو ارتقا دادین ؟!
اگه اینطوری باشه که عالی میشه![]()
بله ، همه این ظاهر سازی ها فقط فقط حرفه.
من اول سرویس 128 محدود داشتم ، ولی الان یه 2 ماهی میشه که سرویس 1 مگ رو گرفتم.
پس میشه بصورت آنلاین به سرویس 1 مگ بدون هیج اضافه کاری دسترسی پیدا کرد .
دستت درد نکنه . اصلا حوصله نداشتم تا نمایندگی برم و بیفتم دنبال مهر شرکت و از این جور حرف ها .![]()
Last edited by B3HZ@D; 04-12-2012 at 01:38.
خبر جدید رو شنیدید دوستان شاتل سرعت ارسال سرویساشو افزایش داده لینک خبرش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by jesika_243; 04-12-2012 at 08:25. دليل: غلط املایی
دوستان یه نرم افزار سراغ ندارید که بتونه مودمو سر یه ساعت مشخص اتصالشو برقرار کنه؟اگه من شبا قبل از ساعت 1:45 مودمو اتصالشو برقرار کنم حجمش برام تا ساعت 2 حساب میشه و چون خودم زودتر میرم لالا میخوام یه نرم افزار ساعت مثلا 1:46 ارتباط برقرار کنه.ممنون میشم کمک کنین![]()
امروز ساعت 6:59 صبح
سرویس 512
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)