کاملا بستگی به کیفیت خطت داره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کاملا بستگی به کیفیت خطت داره
کدوم مرکز هستی یه چندتا مرکز هست که پهنای باند تو مرکز ها تا خر خره پره
سلام
من این چند روزه اومدم اسیاتک و دومگ شبانه رایگان گرفتم .. سرعتش تو روز 200 تا 220 البته دیشب سرعت به زیر 100 میرسید و رایگانش هم میشه 120
واسه شماهم اینجوره ؟ کیفیت خط که خوب به نظر میاد
راستی 1544 هم که زنگ میزنم میگه شماره در شبکه موجود نیست!
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1dB): 281 150
Attenuation (0.1dB): 105 60
Output Power (dBm): 12.0 12.5
Attainable Rate (Kbps): 16044 592
Rate (Kbps): 4095 510
Last edited by misaghilb; 05-02-2015 at 10:50.
پنج شنبه ها ظهر به بعد سرعت اینترنت تو کل کشور بدجور پایین میاد ! واقعا اینو تجربه کردم !
افت سرعت بیشتر مربوط به isp ای هست که ازش سرویس دارید و اینم رابطه مستقیم به تعداد کاربرای منطقه هر شخص بستگی داره
به علت اجرای فیلترینگ شدید همچنین در روزهای تعطیل چون کارهای اداری تعطیل هست بیشتر محدودیت میذارن
همچنین ایرانی جماعت باید اینترنت کم سرعت داشته باشه تا نتونه توی واتس آپ و وایبر و لاین بره چرا که مشکلات برای جامعه درست میشه
از طرفی علما خوششون نمیاد که سیستم های اجتماعی فعال باشند چون حرفهایی زده میشه که خوشایندشون نیست وگرنه چطوره که روزهای تعطیل همیشه پهنای باند کشور مشکل پیدا میکنه
از طرفی ایران پهنای باند داره به عراق صادر کنه طی خبرهای روز گذشته اما پهنای باند نداره به یوزرهای خودش بده!!!
آقا من چرا این حرفا رو میزنم ....... خدایا توبه..... منو ببخش....
بله درسته اما نه وقتی که تعداد یوزرها ثابت هست و پهنای باند هم ثابت اما فقط روز های خاص و مناسبت های خاص اینترنت کند میشه!!...
بله این فرمایش شما هم بی ربط نیست
اصفهان ، مرکز خاتم الانبیاء (خیابان رباط) - با پشتیبانی هم صحبت کردم گفتن این مرکز مشکل پهنای باند داریم و خیلی شلوغه
الان تست کردم سرعت حدود 200 هست که باید بیشتر از اینا باشه چون خطم تا 6 باز هست(البته به دلیل شلوغی مرکز سرعت خیلی نوسان داره)
مثلا الان سرعت 200 هست نیم ساعت دیگه یهو میشه 400 یه ساعاتی هم خیلی پایین میاد حدود 100 میشهفقط صبح زود ساعت 6 سرعت به 500 - 600 میرسه
البته توی تایم رایگان 3 تا فایل میزارم دانلود چند شبه که سرعتم خوبهحدودا شبی 7 - 8 گیگ میشه گرفت
ولی وقتی یه فایل میزارم حدود 2.5 گیگ میشهنمیدونم باگه ؟ چیه ؟
![]()
آقا نمیدونم چیکار کنم ؟ چند روز دیگه از سرویسم مونده بالاخره برم یا بمونم ؟![]()
توی آسیاتک برای دانلود شبانه مجبورم سرویس 10 گیگ بگیرم و ماهی 45 تومن واقعا برام زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)