تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2078 از 2403 اولاول ... 10781578197820282068207420752076207720782079208020812082208821282178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,771 به 20,780 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا ما 11 مهر سرويسمون دوباره شارژ شد همون 5 گيگ ماهانه، امروز تو اين سايت جديده نگاه كردم ترافيك كم شده ازم تو اين يه هفته 900 مگ بود كه درسته.. اونوقت ترافيك باقيمونده زده 0.43 گيگ! يعني 430 مگ ديگه.. اين قضيه اش چيه؟ چجوري حساب مي كنن؟ بايد تماس بگيرم 2020 به نظرتون؟
    البته تو سیستم جدید ترافیک رو یک گیگ یک گیگ نشون میده. یعنی اگر کلا سه گیگ داشته باشی، مینویسه ترافیک باقیمانده 1 گیگ. پایینش هم مینویسه ترافیک ذخیره 2 گیگ
    واسه من حداقل اینجوریه. از اینا بعید نیست واسه هرکس یه جور بنویسن [emoji1]
    برای من سرویس تغییر نکرده ولی 25 گیگ حجم داشتم کردن 3 گیگ که الان فقط 2.54 تا برام مونده .18 روز به پایان اکانتم مونده که زده فقط 9 روز مونده . شنبه میرم کارشونو می سازم. الان تیکت زدم. جواب نگرفتم فقط یه راه میمونه ، با یکم حضور فیزیکی و داد و فریاد میان رو ریل
    آقا من یه اشتباهی کردم. چون اینترنت خونه پدرم، عموم و یکی از دوستام (که همه به سفارش من آشنای اول دو مگابیت گرفتن) این بلا سرش اومد، پیش خودم گفتم شاید اینا حداقل تو گندکاری یه نظمی دارن و این اتفاق برای همه افتاده. اما نگو حتی خرابکاریشون هم الگوی مشخص نداره. واسه یکی سرعت نصف شده. واسه یکی دیگه حجمش یک دهم قبل شده. واسه بعضیا هم که رفته تو حالت جمع آوری خط
    چی بگه آخه آدم از دست اینا [emoji52]

2. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

البته تو سیستم جدید ترافیک رو یک گیگ یک گیگ نشون میده. یعنی اگر کلا سه گیگ داشته باشی، مینویسه ترافیک باقیمانده 1 گیگ. پایینش هم مینویسه ترافیک ذخیره 2 گیگ
    واسه من حداقل اینجوریه. از اینا بعید نیست واسه هرکس یه جور بنویسن [emoji1]

آقا من یه اشتباهی کردم. چون اینترنت خونه پدرم، عموم و یکی از دوستام (که همه به سفارش من آشنای اول دو مگابیت گرفتن) این بلا سرش اومد، پیش خودم گفتم شاید اینا حداقل تو گندکاری یه نظمی دارن و این اتفاق برای همه افتاده. اما نگو حتی خرابکاریشون هم الگوی مشخص نداره. واسه یکی سرعت نصف شده. واسه یکی دیگه حجمش یک دهم قبل شده. واسه بعضیا هم که رفته تو حالت جمع آوری خط
    چی بگه آخه آدم از دست اینا [emoji52]

واقعا مسخرست . مثلا سایت قبلی چه مشکلی داشت ؟ تمدید و همه چیزش به جا بود. یه قسمت داشت به نام تمدید حساب فعلی . اونم برداشتن تا آشغالای خودشون رو به زور قالب ما کنن. یه شماره منزل عوض شده چه لزومی داشت قالب سایت کلا تغییر کنه.

به نظر من این تدبیری جدید در دزدی بیشتر و خوردن حق و پول کاربراست

4. 5 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

2020 زنگ میزنیم یه لحظه زنه میگه اگه برای حجم اعتراض دارید تیکت بزنیم ؟ متوجه نمیشم ؟ چی را باید بزنیم اعتراض کنیم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

2020 زنگ میزنیم یه لحظه زنه میگه اگه برای حجم اعتراض دارید تیکت بزنیم ؟ متوجه نمیشم ؟ چی را باید بزنیم اعتراض کنیم ؟
    وقتی وارد پنلت میشی ، سمت راست (اون پایین زیر صندوق ورودی) میشه تیکت ارسال کرد . من تیکت زدم ولی هنوز جوای ندادن. اما امروز سر صبح (ساعت 7) خفتشون کردم و با اولین تماس به اپراتور وصل شد و جای تعجب بود که مشکل رو پذیرفت (برخلاف همیشه) گفت این 3 گیگ حجم رایگانه که براتون زدیم و قرار شد تا 3 روز آینده مشکل پنل رو برطرف کنن (البته چشم من آب نمی خوره) و هنوز هم به حضور فیزیکی معتقد هستم .این دو روزم صبر می کنیم ، ببینیم چی کار می کنن.

7. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

وقتی وارد پنلت میشی ، سمت راست (اون پایین زیر صندوق ورودی) میشه تیکت ارسال کرد . من تیکت زدم ولی هنوز جوای ندادن. اما امروز سر صبح (ساعت 7) خفتشون کردم و با اولین تماس به اپراتور وصل شد و جای تعجب بود که مشکل رو پذیرفت (برخلاف همیشه) گفت این 3 گیگ حجم رایگانه که براتون زدیم و قرار شد تا 3 روز آینده مشکل پنل رو برطرف کنن (البته چشم من آب نمی خوره) و هنوز هم به حضور فیزیکی معتقد هستم .این دو روزم صبر می کنیم ، ببینیم چی کار می کنن.
    دوست عزیز دقیقا همین حرفو برای من زدن
    ولی وقتی تیکت ارسال کردم که حجمم کم شده جواب دادن که یه سندی نشون بده که قبلا اینقدر حجم داشتی

9. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوست عزیز دقیقا همین حرفو برای من زدن
    ولی وقتی تیکت ارسال کردم که حجمم کم شده جواب دادن که یه سندی نشون بده که قبلا اینقدر حجم داشتی
    مگه اینا نمی گن ما صحبت شما با اپراتورها رو ضبط می کنیم . دقیقا روز 9 مهر که نتم قطع شد ، ساعت 12 شب بود زنگ زدم پشتیبانی (شماره اون رو هم یادمه) دقیقا گفت که آقای فلانی که 5 مهر تمدید کردی و 25 گیگ هم حجم داری .

چه می دونستم که از پنل خودم هم باید شات بگیرم. ولی تا شنبه درست نشه ، یکشنبه اونجام تا ببینم حرف حسابشون چیه

------------------------------------------------------------

بهش میگم قابلیت تمدید حساب فعلی در پنل قبل بود . الان چرا برداشتین . میگه هست پس چرا من نمی بینمش ؟

11. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چه می دونستم که از پنل خودم هم باید شات بگیرم. ولی تا شنبه درست نشه ، یکشنبه اونجام تا ببینم حرف حسابشون چیه
    اینا اگه حرف حساب می زدن که وضع ما این نبود

از این به بعد از همه چی شات بگیرید با تاریخ داشته باشید
    من هیچ وقت به اینا اعتماد نداشتم و ندارم، تا چند وقت پیش هم هر روز از حجم باقیمانده شات می گرفتم
    الان یه مدته نمی گیرم
    به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه، از این به بعد جوانب امر رو بسنجید

یاد یه تیکه از فیلم مسافران افتادم
    طرف رفته بود امضا بگیره از یه اداره ای ازش آزمایش خون و ... خواستند، هر چی گفتند داد
    ماهم باید همه چیو داشته باشیم تا نتونن از زیر بار اینکه دزدن در برن

بهش میگم قابلیت تمدید حساب فعلی در پنل قبل بود . الان چرا برداشتین . میگه هست پس چرا من نمی بینمش ؟
    نوشته تمدید ولی عملا تمدیدی در کار نیست

13. 3 کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من اصلا گزینه تمدید ندارم .

خط هم زده جمع اوری ؟؟؟

اپوراتور هم همش میگن تا شنبه یک شنبه پانل درست میشه ؟ !! راست دروغش نمیدونم

15. 2 کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مگه اینا نمی گن ما صحبت شما با اپراتورها رو ضبط می کنیم . دقیقا روز 9 مهر که نتم قطع شد ، ساعت 12 شب بود زنگ زدم پشتیبانی (شماره اون رو هم یادمه) دقیقا گفت که آقای فلانی که 5 مهر تمدید کردی و 25 گیگ هم حجم داری .

------------------------------------------------------------

آره اگه خودشون بخوان حتما مدرکش موجوده ، مگه میشه 25 گیگ رو خورد
    امیدوارم درست شه
    احتمالا منم فردا بهشون یه سر بزنم ، چهارراه گلسار بود دیگه ؟؟؟؟
    من که خطم تو لیست جمع آوری شده هاس
    راستی امکان داره این حجم هایی که به ما دادن هدیه باشه تا اینکه وضعیتمون درست شه

17. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

آره اگه خودشون بخوان حتما مدرکش موجوده ، مگه میشه 25 گیگ رو خورد
    امیدوارم درست شه
    احتمالا منم فردا بهشون یه سر بزنم ، چهارراه گلسار بود دیگه ؟؟؟؟
    من که خطم تو لیست جمع آوری شده هاس
    راستی امکان داره این حجم هایی که به ما دادن هدیه باشه تا اینکه وضعیتمون درست شه
    نه ، 100 متر بالاتر از فرهنگ (به سمت شهرداری سمت چپ)

نوشته تمدید ولی عملا تمدیدی در کار نیست
    خوب این یعنی چی! الان تو تعرفه هاش اصلا سرویس درست و حسابی برای یک ماه وجود ندارهعملا و از عمد بهترین تعرفه رو برداشتن

19. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •