تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2078 از 2376 اولاول ... 10781578197820282068207420752076207720782079208020812082208821282178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,771 به 20,780 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تا اونجا که من یادمه جباری و خسرو حیدری تو تیم جوانان یا امید استقلال بودند که واسه خدمت سربازی از استقلال جدا شدند.قرار بود جفتوشن به استقلال برگردند ولی فقط جباری برگشت و در باره برنگشتن خسرو حیدری میگفتن همایون شاهرخی که یک زمانی مربی تیم ملی بود و بعد از اون هم تو تیم ملی خیلی کاراها میکرد و همزمان در پاس هم بود به حیدری گفته بود که اگه میخوای بری تیم ملی بیا پاس و باعث شده بود که این بازیکن به پاس بره.البته اندو تیموریان هم بازیکن استقلال بود.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

این یکی خیلی جالبه من گفتم چقدر شما اطلاع فوتبالی تون زیاده ولی حالا ..دمت گرم یه حالی دادی به ما امروز یه خنده توپ کردیم

اینم به ارشیو چند ساله گفته 5 ماه 15 ماه 15 ساله اضافه کن یا شاید اومدید آرشیو پرسپولیس رو دزدیدید

خسرو حیدری: پدرم مخالف بود

همزمان با خروج استقلال از بحران و ارائه بازي‌هايي كه هوادران اين تيم را راضي نگه مي‌دارد، موتور خسرو حيدري هم روشن شد و هافبك جوان آبي‌پوشان در موفقيت‌هاي اخير اين تيم نقش به سزايي ايفا كرد. جديت و انگيزه بالاي او در تمرينات، باعث شد تا قلعه‌نوعي در ميدان نيز به اين بازيكن تازه‌وارد اعتماد كند و «خسرو حيدري» هم به خوبي پاسخ اعتماد سرمربي استقلال را داد.با اين حال حضور ثابت در تركيب استقلال اوج اهداف خسرو حيدري نيست. او هم مثل فوتباليست‌هاي سطح بالا ابتدا به تيم ملي فكر مي‌كند و بعد به حضور در تيم‌هاي اروپايي. به همين خاطر شايد اين چهره كم‌سن و سال استقلال را به زودي در مراتبي بالاتر ببينيم.

بيوگرافي

خسرو حيدري هستم. متولد 23 شهريور سال 1362. تا مقطع ديپلم بيشتر درس نخواندم و در سال 1384 هم ازدواج كردم. بچه تهران هستم و يك خواهر هم دارم.

سابقه باشگاهي

فوتبال حرفه‌اي را از تيم ابومسلم آغاز كردم. دو سال در اين تيم توپ زدم، سپس به پيكان آمدم. بعد از پيكان سه سال در پاس بازي كردم تا اينكه به تيم مورد علاقه‌ام يعني استقلال تهران پيوستم.

فوتبالم بهتر از درس بود

از بچگي به فوتبال علاقه داشتم اما هيچ وقت فكر نمي‌كردم به اين جايگاه برسم فوتبالم بهتر از درس بود. به همين خاطر ترجيح دادم به سمت فوتبال بروم چون در مقطع جوانان در پرسپوليس بازي مي‌كردم طرفدار اين تيم بودم. اما الان استقلالي هستم و خيلي به اين تيم تعصب دارم.

عاشق رونالدو

الگوي ورزشي من رونالدو بود و بازي اين فوتباليست را خيلي دوست دارم. آرزوي ورزشي‌ام هم اين است كه هميشه در راه مثبت حركت كنم. تيم ملي، اولين هدف من است و صددرصد تا قبل از جام‌جهاني 2010 به اين پيراهن خواهم رسيد.

محبوبيت بهتر است

شهرت خوب است اما محبوبيت خيلي بهتر است. محبوبيت و مشهور بودن دردسرهايي دارد اما مزاياي آن خيلي بيشتر است. به طور كلي دوست دارم، آدم محبوبي باشم چون فوتباليست محبوب ماندگارتر است تا مشهور.

پدر مخالف بود

پدرم زياد با فوتبال بازي كردنم موافق نبود. مثل خيلي از پدرهاي ديگر مي‌گفت كه فوتبال به درسم لطمه مي‌زند اما وقتي ديد پيشرفت كردم و به موفقيت رسيدم، موافقت كرد و حتي تشويقم نمود.

مثل همه بچه‌ها

من هم در بچگي مثل همه بچه‌ها مي‌گفتم دوست دارم دكتر يا خلبان شوم نمي‌دانم چرا آن زمان اين مسئله مد شده بود! الان كه به آن زمان فكر مي‌كنم، خنده‌ام مي‌گيرد. اما به فوتباليست شدن هم فكر مي‌كردم مدتي هم در جواهرسازي كار مي‌كردم. شايد اگر فوتباليست نمي‌شدم، اين كار را ادامه مي‌دادم.

نقش ماندگار

اگر قبول كنيم كه تشويق و حمايت خانواده و پدر و مادر باعث ارتقاي جايگاه فرد مي‌شود به اين نتيجه مي‌رسيم كه پيشرفت و ترقي آدم بايد از خانواده شروع شود.

هفته‌به‌هفته

استقلال، فصل پرفراز و نشيبي داشته است. در يك برهه افت كرديم كه طبيعي بود چرا كه بحران سراغ هر تيمي مي‌رود. خوشحالم كه اين دوران براي استقلال كوتاه بود و هفته به هفته بهتر شديم.

دايي، كارش را بلد است

تيم ملي خيلي خوبي داريم. علي دايي كارش را خوب بلد است و مطمئنم او با تيم ملي موفق شده و به جام‌جهاني صعود مي‌كنيم. من هم تلاش مي‌كنم با انجام بهترين بازي‌ها در استقلال به تيم ملي راه پيدا كنم.

حلاليت از همه

اگر يك روز به آخر عمرم مانده باشد، مي‌روم از همه حلاليت مي‌طلبم آنقدر فرصت ندارم كه كار خوب انجام بدهم تا به درد آخرت بخورد به همين خاطر فقط حلاليت مي‌طلبم.

ليگ اروپايي

سقف آرزوي بيشتر فوتباليست‌هاي ما لژيونر شدن است. دوست دارم به قدري خوب باشم كه به ليگ‌هاي اروپايي راه پيدا كنم.

هدف، خوشبختي است

خانواده‌اي را سبز مي‌دانم كه همه باهم خوب باشند و يك هدف را دنبال كنند كه آن سعادت و خوشبختي اعضاي آن باشد.
    رفيق مسعود زارعي و فرزاد آشوبي هم يه مقطعي توي رده هاي پايه استقلال توپ ميزدن.
    حتما اون موقع هم طرفدار اين تيم به حساب ميو مدن!
    Last edited by Rjoun; 26-03-2009 at 06:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

شناسنامه
    فرزاد آشوبي هستم. متولد 1359/1/27 در دولت آباد شهرري. قدم 178 سانتيمتر و وزنم 76 کيلوگرم است. فوتبال را از سال 75 شروع کردم. نخستين تيمي که در آن توپ زدم کانون مالک اشتر شهرري بود. بعد به تيم بسيج شهرري رفتم و در ادامه در رده هاي سني نوجوانان، جوانان و اميد پيراهن بازيافت را پوشيدم. دو سال بازيکن اميدهاي استقلال بودم و حتي يک بار هم در جام حذفي براي تيم بزرگسالان اين باشگاه توپ زدم. به مدت 5 سال به عضويت عقاب درآمدم. يک نيم فصل را در تيم dac کلوپ اسلواکي گذراندم و حالا هم که در خدمت تيم سرخپوشان پايتخت هستم. فوتبال براي من با بازي در پست مهاجم شروع شد. يک بار وقتي در دسته دوم نوجوانان تهران توپ مي زدم آقاي گل شدم و پس از آن تجربه بازي در همه پست ها منهاي دروازه باني را به دست آوردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

منبع مطلب:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سال نو مبارک امیدوار استقلال امسال با برد شروع کنه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پرچم کلوب رو اجازه ندادن نصب کنیم.با کلی خواهش و تمنا تصمیم گرفتن استعلام بگیرن...وقتی استعلام گرفتن گفتن مشکلی نداره و نصبش کردیم...

در اواسط نیمه ی اول پرچم رو جمع کردند..آخر بازی که رفتیم تحویل بگیریم گفتن توقیف شده

نکته ی جالب اینکه میگفتن نصب این پرچم به مصلحت نیست!!
    خاک بر سر مصلحت اندیشها... نکنه ترسیدن سهامهاشون تو دوبی توقیف بشه...

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

این عکس اگه توجه کرده باشین واسه بازی با الجزیرست روبه روی جایگاه که بچه های cloob برده بودن ورزشگاه نیمه 2 مسئولین نزاشتن که بمونه

welcome to blue hell

اینم مطلبیه که بچه ها تو سایت نوشتن

وقتی در تهران بنر استقلال را جمع میکنند!

پرچم کلوب رو اجازه ندادن نصب کنیم.با کلی خواهش و تمنا تصمیم گرفتن استعلام بگیرن...وقتی استعلام گرفتن گفتن مشکلی نداره و نصبش کردیم...

در اواسط نیمه ی اول پرچم رو جمع کردند..آخر بازی که رفتیم تحویل بگیریم گفتن توقیف شده

نکته ی جالب اینکه میگفتن نصب این پرچم به مصلحت نیست!!
    درسته .... منم دیدم که تو نیمه دوم اثری از این پرچم نبود ......

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مجتبي جباري در حال مذاكره با يك تيم اماراتي

مجتبي جباري در حال مذاكره با يك تيم اماراتي : مدير برنامه‌‌هاي هافبك تيم استقلال گفت: در حال مذاكره با يك تيم اماراتي هستيم؛ اگرچه يك پيشنهاد اروپايي هم داريم شهداد ناظمي در گفت‌وگو اظهار داشت: در امارات هستم و در حال مذاكره با يك باشگاه. پيش از اين هم جباري از اين باشگاه پيشنهاد داشت؛ اما علاقه‌اي به حضور در اين تيم نداشت. وي افزود: پيشنهاد تيم مارسي به جباري مربوط به گذشته‌ها است. يك تيم اروپايي خواهان اين بازيكن است كه پيشنهادش چندان دلچسب نيست. ناظمي در خصوص دلايل غيبت خود در جلسه با مديرعامل استقلال گفت: هيچ قرار ثابتي با علي فتح‌الله زاده نداشتم. اهل بازار گرمي هم نيستم. اگر جباري بخواهد به تيم ديگري برود، حتما اين كار را انجام مي‌دهد. مدير برنامه‌هاي جباري در مورد درخواست 500 ميليوني از استقلال گفت: چند بازيكن 400 ميليون توماني در ليگ برتر حضور دارد و جباري از آنها چيزي كم ندارد

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای جباری خوش اومدی. استقلال جای بی غیرت ها نیست.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آره دیگه اگه این موضوع واقعیت داشته باشه که در حال مذاکره با تیم اماراتیه همون بهتر که بره... استقلال بازیکن بی غیرت و بی تعصب نمیخواد... اینجا استقلاله ... مثل بعضی از تیم ها نیست که بازیکن بره پیش مامانش بعد یه ماه برگرده یا مدیر عامل تیم رو ببنده دری وری تازه منتشو بکشن که برگرده به تیم یا مثل بامشاد شکم کنه بازم بازیش بدن یا مربیش هر روز یه دست خبرنگارا رو کتک بزنه چیزی بهش نگن. اینجا استقلاله یه تیم حرفه ای که بازیکن سالاری توش معنی نداره و نظم و انضباط داره... حالا هر کی که میخواد باشه.
    Last edited by M.etallic.A; 26-03-2009 at 18:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •