تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2077 از 4105 اولاول ... 1077157719772027206720732074207520762077207820792080208120872127217725773077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,761 به 20,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

پذیرش در سپاه هیچ مدرک خاصی لازم نداره ولی به علت اینکه تعداد افراد درخواست کننده زیاده اومدن شرایط کارت سبز و بیسیجی رو لحاظ کردن
    شما میتونید با یه پارتی خوب،بدون بسیجی و کارت سبز پذیرش بشید
    البته نمیخوام نا امیدتون کنم ولی پارتیتون توی سپاه خیلی باید کلفت باشه.. چون ماشالا الان دیگه نصف ملت غیور ایران توی بسیج و سپاه عضو شدن!! و هر سال هم نسبت به سال قبل متقاضی خدمت توی سپاه بیشتر میشه.. در ضمن چون الان خیلی از کارها توی بسیج اتوماسیونی شده، نسبت به سال های قبل افراد خرده پایی که سرباز اینور اونور جابجا میکردن یا پول میگرفتن و یه کاری انجام میدادن از دور خارج شدن..
    Last edited by paranoid_android; 27-02-2014 at 17:40.

2. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بدتر از بشین پاشو نظامی نشستن هستش لامصب بعد از 5 دقیقه زانوهای آدم بدجور درد میگیره
    همه از این نظامی نشستن ناراضی هستن... والا من که هر با ر به خدمت فکرمیکنم دیوونه میشم تو 24 سالگی خدمت رفتن سخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    ما ک دیگه پایمون شد 8 روز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

نحوه پذیرش ارگان ها چطوریه؟
    زمان خاصی داره؟منظورم اینه مثلا اینطوریه که این ماه فقط نیرو انتظامی میگیره،ماه بعد فقط ارتش و...
    یکی از آشنا هام گفت بهم.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان

من یه سوال داشتم در مورد مرخصی متاهل ها ! قالب دوستان قبل اعزام میگفتن که 4 شنبه و 5 شنبه بهمون مرخصی میدن اما الان که رفتم خدمت کلا مرخصی نمیدن و میگن مرخصی اینا نداریم !! منم برا 24 ساعت به زور پارتی مرخصی گرفتم ! جریان چیه که فرمانده ما اینطوری میگه ؟! مرخصی متاهل ها جزو آیین نامست یا نه ؟!

+

یه سوالم اهم در مورد کد دار بودن هستش (شرایط دار) ! کسی که 2 تا شرایت رو باهم داره ، مثلا تاهل و تک فرزندی ، باید مدارک 2 تاش رو بده یا اونی که میگن اولویتش بیشره ؟!
    Last edited by mf.designing; 27-02-2014 at 22:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان من 30 سالمه متاهلم و صاحب اولاد, معاف از رزمم و فوق لیسانس بدون غیبت ساکن تهرانم, چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید و راهنماییم کنید ممنون میشم.

1) غیر از حقوق , هیچگونه تسهیلاتی برای مشمولی که صاحب اولاده و 30 سالشه میدن ؟ (مرخصی یا محل خدمت و . . . .)
    2) بهترین محلی که برای یگان خدمت میتونم بیفتم چه ارگان و محلیه به نظر شما (در تهران) ؟
    3) محل سکونت من نزدیک شهرک آزمایشه , به نظرتون راهنمایی رانندگی با فوق لیسانس برام جور بشه ارزششو داره ؟ (سختیش زیاد برام مهم نیست بیشتر میخوام نزدیکه خانوادم باشم یا حداقل مرخصی زیاد داشته باشم)
    4) غیر از سپاه که میشه از قبل پذیرش شد جاهای دیگه هم مثل راهنمایی رانندگی راهور میشه پذیرش شد یا نه ؟
    5) من رشتم مکانیکه فوقم رو هم از اروپا گرفتم, تافل زبان انگلیسیم دارم مدرک زبان روسی و فرانسه هم دارم یه همچین بگی نگی آشناییم تو سپاه دارم حالا به نظر شما دونستن زبان خارجی یا گرایش مکانیک تاثیری تو محل تقسیمم داره یا نه ؟ (کلا هر توصیه ای که میتونید به من بدید که نزدیک خانوادم باشم, خیلی سخته بعد این همه درس خوندن با زن و بچه رفتن به سربازی ولی سختیش هر چی باشه مهم نیست فقط اگر راهی بلدید که نزدیک خانوادم خدمت کنم راهنماییم کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

فکر نکنم همون سه روز دیگه برید برگ سبز رو بگیرید
    حالا اگه 1 اردیبهشت بزنن ، من بخوام بندازم 1تیر با توجه به اینکه تا 30 تیر وقت دارم راحت قبول میکنند ؟

این درخواست تعویق چقدر طول میکشه جوابش بیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به دوستان

من یه سوال داشتم در مورد مرخصی متاهل ها ! قالب دوستان قبل اعزام میگفتن که 4 شنبه و 5 شنبه بهمون مرخصی میدن اما الان که رفتم خدمت کلا مرخصی نمیدن و میگن مرخصی اینا نداریم !! منم برا 24 ساعت به زور پارتی مرخصی گرفتم ! جریان چیه که فرمانده ما اینطوری میگه ؟! مرخصی متاهل ها جزو آیین نامست یا نه ؟!

+

یه سوالم اهم در مورد کد دار بودن هستش (شرایط دار) ! کسی که 2 تا شرایت رو باهم داره ، مثلا تاهل و تک فرزندی ، باید مدارک 2 تاش رو بده یا اونی که میگن اولویتش بیشره ؟!
    دوران آموزشی حتی 1 روز هم مرخصی نداری قانونا
    اینا که میبینی میان مرخصی میان دوره و پایان دوره و آخر هفته همش به فرمانده بستگی داره
    معمولا اولین هفته آموزشی به هیچکس مرخصی نمیدن و بهد از اون به متاهل ها 4 شنبه 5 شنبه و جمعه مرخصی میدن

10. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام تا جایی که من میدونم در دوره آموزشی مرخصی نمیدن حتی با شرایط و پنجشنبه و جمعه واسه اونایی هستش که تو شهر خودشون خدمت میکنن که اونم بستگی به فرمانده گردان داره که چطور آدمی باشه ممکنه اونم ندن ولی معمولا میدن البته اگر پارتی کلفت باشه میتونه شما رو هم با اونایی که تو شهر خودشون خدمت میکنن مرخصی بدن.
    تو آیین نامه هم هیچی نیست در مورد مرخصی.
    در مورد شرایط دار نه دو تا بیاری تاثیر نداره شما متاهلی ببر چون از همه مهمتره و اولویتش بیشتره.

12. این کاربر از sas2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اون که بله اینجا کلا باید برا همه چی آماده بود منظورم این بود که کلا ملاک برا قانون روز اعزام هست یا روزی که مدارک تو پلیس+10 ثبت شده. اعزام ما بعد تصویب قانون جدید میشه ولی ثبت مدارک قبل از قانون.
    به احتمال زیاد ملاک تاریخ اعزام هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •