تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2077 از 2199 اولاول ... 10771577197720272067207320742075207620772078207920802081208721272177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,761 به 20,770 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

امروز به من هم زنگ زد اون خانم ! شماره اشتراک خواست که بهش ندادم ، خیلی ممنونم !

مودم به اسم خودم نبود ، ریسک نکردم بهونه بدم به دزد نت های کلاهبردار بی وجود .

شماره من رو هم از همون شکایت به دست آورده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروز به من هم زنگ زد اون خانم ! شماره اشتراک خواست که بهش ندادم ، خیلی ممنونم !

مودم به اسم خودم نبود ، ریسک نکردم بهونه بدم به دزد نت های کلاهبردار بی وجود .

شماره من رو هم از همون شکایت به دست آورده

چرا ندادی!!! خسته نباشید پس واسه چی شکایت میکنی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با منم تماس گرفتن طرف گفت شناسه اشتراکت واس شکایتی که کردی درست ثبت نشده ! مشکوک میزنن

4. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

چرا ندادی!!! خسته نباشید پس واسه چی شکایت میکنی.
    سلامت باشی ! اگر بخوان کاری کنن واسه همه اجرا میکنن ، یعنی اینقدر خرن نمیدونن همه ناراضی شدند؟

من ریسک نکردم ، اگر بخوان ترتیب عمل بدن برای همینه میدن نه اینکه زنگ بزنن شناسه بپرسن .

حیف اونموقع که زد زدن خواب بودم و گیج ، وگرنه 4 تا بارشون میکردم

من مودم رو نگه میدارم تموم بشه بعدم شوتش میکنم پشت بوم همسایه ! دیگه حوصله ندارم اعصاب خودمو بیشتر ازین خراب کنم.

اگه به کسی زنگ زد بگید بیاد تایپیک پی سی ورد رو ببینه به جای این قرتی بازی ها !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با منم تماس گرفتن چند دقیقه پیش شماره شناسه رو تا بش گفتم خدافظی کرد! یعنی اصلا نذاشت شکایتمو تلفنی بگم
    رفتم صفحه شکایت رو دوباره چک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم شماره شناسه رو که اینجا وارد کردیم چه نیازی بود بیان دوباره بگیرن؟؟ کاراشون خیلی بی نظمه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

با منم تماس گرفتن چند دقیقه پیش شماره شناسه رو تا بش گفتم خدافظی کرد! یعنی اصلا نذاشت شکایتمو تلفنی بگم
    رفتم صفحه شکایت رو دوباره چک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم شماره شناسه رو که اینجا وارد کردیم چه نیازی بود بیان دوباره بگیرن؟؟ کاراشون خیلی بی نظمه
    یکی از دوستان من هم که داخل این تایپیک پست نزده الان بهم گفت تا شناسه رو داده قطع کردن.
    اگه بخوان برگردونن به قبل !!!! برای همه اینکارو میکنن نه هر کسی که شکایت کرده ، نه هر کسی که شناسه داده
    اینا بعدا شناسه هارو جمع میکنن و به همون سازمان مقررات رادیویی ارجاع میکنن که بله ، ما بررسی کردیم شکایت مشترکینمون رو !
    تموم شد و رفت

8. 4 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

موضوعی که جالبه اینه که ما هممون تو یک روز شکایت نکردیم که تو یک ساعت با همه تماس گرفتن .
    اگه تماس گرفتن واقعیت رو بگید .
    بگید ما مبین نت گرفتیم که شب ها بتونیم دانلود کنیم باش. به همون کیفیت بد هم راضی بودیم طرح شبانه رو برگردونید و الی دیگه تمدید نمیکنیم. لااقل حرفتون رو بزنید

10. 3 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی از دوستان من هم که داخل این تایپیک پست نزده الان بهم گفت تا شناسه رو داده قطع کردن.
    اگه بخوان برگردونن به قبل !!!! برای همه اینکارو میکنن نه هر کسی که شکایت کرده ، نه هر کسی که شناسه داده
    اینا بعدا شناسه هارو جمع میکنن و به همون سازمان مقررات رادیویی ارجاع میکنن که بله ، ما بررسی کردیم شکایت مشترکینمون رو !
    تموم شد و رفت
    یعنی شما انتظار داشتی تماس نگیرن ؟
    این شکایت که تو سایت مبین نت بود . تو سازمان رادیویی ثبت نمیشه که بخوان به اونا جواب پس بدن .
    بنظرم فقط خواستن اطلاعات رو چک کنن و فشار زیادی روشونه شاید طرح رو برگردونن. شما هم اشتبا کردی شماره شناسه رو ندادی میگفتی من از یکی خریدم به نام خودم نیست ولی من شارژ میکنم .دزدی که نکردی بترسی.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

موضوعی که جالبه اینه که ما هممون تو یک روز شکایت نکردیم که تو یک ساعت با همه تماس گرفتن .
    اگه تماس گرفتن واقعیت رو بگید .
    بگید ما مبین نت گرفتیم که شب ها بتونیم دانلود کنیم باش. به همون کیفیت بد هم راضی بودیم طرح شبانه رو برگردونید و الی دیگه تمدید نمیکنیم. لااقل حرفتون رو بزنید
    داداشم ، حرف رو به کسی باید زد که حرف بفهمه ، یعنی باید با آدم حرف زد نه حیوان چهارپا
    خر حرف نمیفهمه ، باید با ترکه بهش بفهممون چکار کنه !

بهترین کار اینه تمدید نکنید ، صد دفعه همه گفتیم ان شاله همه سر حرفمون بمونیم !
    شاعر میگه :
    چونکه با کودک سر و کارت فتاد ، پس زبان کودکی باید گشاد

با کودک باید به زبون خودش حرف بزنی تا بفهمه ، زبون این دزدها چیه؟ به همون زبون میفهمن نه حرف خوش و مودبانه

13. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

یعنی شما انتظار داشتی تماس نگیرن ؟
    این شکایت که تو سایت مبین نت بود . تو سازمان رادیویی ثبت نمیشه که بخوان به اونا جواب پس بدن .
    بنظرم فقط خواستن اطلاعات رو چک کنن و فشار زیادی روشونه شاید طرح رو برگردونن. شما هم اشتبا کردی شماره شناسه رو ندادی میگفتی من از یکی خریدم به نام خودم نیست ولی من شارژ میکنم .دزدی که نکردی بترسی.
    نه انتظار نداشتم تماس بگیرن ! الان هم بعید میدونم چیزی به جیب ماها بره ازین تماس !
    من تو سایت مبین نت اصلا شکایت نکردم ، فقط در سایت تنظیم مقررات شکایت کردم .
    اینکه به همه در یک زمان تماس گرفتن علتش جز این نیست که سازمان تنظیم مقررات تمام شکایات رو یکجا ارجاع داده به مبین نت .
    حالا شناسه هارو جمع میکنه ، تماس هم که گرفته ، دوباره برمیگردونه به همون سازمان که بله رسیدگی شد و همه چی به خیر و خوبی تموم شد.چیزی هم جیب من و تو نمیره
    دزدی نکرده بودم ولی به مشتری که برسه قانون مدار میشن ! طرح دو مگ دارم که نیاز به مجوز داره
    قبلا اعتماد کردم به این ها ، دیدم چه طوری تو کاسه ملت میزارن

15. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •