تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2077 از 2403 اولاول ... 10771577197720272067207320742075207620772078207920802081208721272177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,761 به 20,770 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آشغال تر از اینا وجود نداره . الان چند روزه زنگ می زنم 2020 (بخش پشتیبانی) میزنه 50 نفر تو نوبتن. میزنم بخش فروش (بعد 10 دقیقه انتظار) اپراتور 250 جواب داد ، میگم این چه وضع پشتیبانی هست ، یه نفر کاشتین اونجا جواب همه رو بده ، میگه ما بخش فروشیم به ما ربطی نداره

24 ساعته داریم کار می کنیم (جون عمش) . نه معلومه برای ورود به پنل آدرس جدید چیه ؟ رمزها کدومه ؟ اصلا به پنل وارد شیم یا نه ؟ (چون من هفته ی پیش زنگ زده بودم و معجزه شده بود و به پشتیبانی وصل شده بودم ، گفته بود ما فعلا به پنل ها دسترسی نداریم و به شما هم توصیه می کنیم تا یک هفته به پنلتون وارد نشید)

الان که میگه اگه حجمتون کم شده تیکت بزنید . معلوم نیست چقدر حجممون مونده . من که 25 گیگ حجم برام مونده بود ، کم کرده باشن و یا پنل 2 مگ منو بدون اینکه خبر داشته باشم کرده باشن یک مگ دیگه تماس و پشتیبانی رو بیخیال میشم ، یه راست میرم گلسار ببینم چه غلطی دارن می کننمیلیاردی درآمد دارن بعد این وضع سرویس دهی شونه
    آدرس جدید که اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای ورود هم یوزرنیم شده شماره جدید با 13 جلوش؛ یعنی (شماره جدید+13)
    رمز عبور همون قبلیه
    اگر دو مگابیت 1 ماهه داشتید، الان شده 1 مگابیت. کلا هر سرویسی که الان تو لیست جدیدشون نباشه رو خودسر عوض کردن. 2 مگابیت 3 ماهه کمتر ندارن

تا الان 3 بار زنگ زدم بعد از 10-15 دقیقه پشت خط بودن وقتی مشکل رو به اپراتور حالی میکنم، شماره تلفن رو مثلا یادداشت میکنه، یه شماره موبایل برای تماس میگیره و بعد هم میگه پیگیری میکنیم.

جالب اینجاست اون روز دومی هم که مشکل داشت زنگ زدم به پشتیبانی گفت رایگانه، بعد که پنل جدیدشون راه افتاد، دیدم رایگان نبوده که هیچ، همچنان به سبک قبل حسابی حجم خورده و حجمم تموم شده!

2. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آدرس جدید که اینه
    کد:
    رمز عبور همون قبلیه
    اگر دو مگابیت 1 ماهه داشتید، الان شده 1 مگابیت. کلا هر سرویسی که الان تو لیست جدیدشون نباشه رو خودسر عوض کردن. 2 مگابیت 3 ماهه کمتر ندارن

تا الان 3 بار زنگ زدم بعد از 10-15 دقیقه پشت خط بودن وقتی مشکل رو به اپراتور حالی میکنم، شماره تلفن رو مثلا یادداشت میکنه، یه شماره موبایل برای تماس میگیره و بعد هم میگه پیگیری میکنیم.

جالب اینجاست اون روز دومی هم که مشکل داشت زنگ زدم به پشتیبانی گفت رایگانه، بعد که پنل جدیدشون راه افتاد، دیدم رایگان نبوده که هیچ، همچنان به سبک قبل حسابی حجم خورده و حجمم تموم شده!
    دقیقا ، برای منم روز بعد عید قربان اینترنت مشکل داشت ، زنگ زدم پشتیبانی گفت امروز 1 گیگ برای همه حجم رایگان قرار دادیم ، از اونجایی که فقط 2 ساعت خونه بودم تونستم 500 مگ دانلود کنم
    الان میبینم از حجمم 750 مگابایت کم شده

+

قضیه چیه از 2 مگ تبدیل شده به 1 مگ ؟؟؟؟
    من سرویسم 2 مگابایت یک ماهه هست ، یعنی الان شده 1 مگابایت؟؟؟
    پولی که براش دادیم چی میشه ؟؟؟

پ.ن = الان نگاه کردم دیدم برای من تغییری نکرده و همون سرویس 2 مگ هست ( اول اشتباه دیدم )

دوستان یه مشکل دیگه من دارم ، الان سرویس من تو لیست جمع آوری شده هاست و به من 3 گیگ برای 10 روز دادن تا درست شه
    این دیگه چه قضیه ایه
    Last edited by Abdolreza2012; 09-10-2014 at 16:50.

4. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

7

یه روز رایگان کردن ، از اینور یه هفتست دارن عذاب میدن ملتو ، چرا وقتی پول سرویس 2 مگ دادیم باید بعد یه هفته استفاده بشه 1 مگ ؟! ترافیک هم که با هر بار ریفرش کمو زیاد میشه ! دیروز 1 گیگ داشتم امروز 2.75 ، الان شده 650 مگ ! چه غلطی دارن میکنن ! یه مشت بی سواد ! بلد نیستید غلط میکنید تغییرات اعمال کنید تو سیستمتون !
    .
    دوستان کسی آدرس دقیق آشنای اولو داره بزاره اینجا ؟!
    من جز کسایی بودم که از اندیشه منتقل شدن به این خراب شده ، هیچ آدرسی ندارم
    Last edited by SA.JJ.AD; 09-10-2014 at 17:28.

6. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مال من که 2 مگ یک ماهه داشتم هنوز هم همون طوره

نرسیده به میدان فرهنگ یه خدمات مشترکین هست، خدمات مشترکین رو رد کنید یکم بالاتر اون دست خیابون یه ساختمون هست که مال ایناست
    تو اون ساختمون هم وضع داغونه، نه نظمی داره نه هیچی
    یه بار رفته بودم مثل بانک باید از دستگاه شماره می گرفتیم
    همه شماره به دست نشسته بودن همدیگه رو نگاه می کردند کلا 10-12 نفر بودیم اونجا
    شماره هامون از 80 به بالا بود، آخرین شماره ای هم که رو یکی از تابلوهای باجه زده بودن شماره 26 بود...
    کلا همه کاراشون حساب کتاب نداره

8. 4 کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا
    تو این تغییرات اعمال شده خیلی حجم مصرف میشه
    20 دقیقه کار کنی 100 مگ رفته
    من نتم از دیشب درست که که 3 گیگ داشتم ، الان شده 2400
    خیلی خیلی مفت کم میشه از حجم

10. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه روز رایگان کردن ، از اینور یه هفتست دارن عذاب میدن ملتو ، چرا وقتی پول سرویس 2 مگ دادیم باید بعد یه هفته استفاده بشه 1 مگ ؟! ترافیک هم که با هر بار ریفرش کمو زیاد میشه ! دیروز 1 گیگ داشتم امروز 2.75 ، الان شده 650 مگ ! چه غلطی دارن میکنن ! یه مشت بی سواد ! بلد نیستید غلط میکنید تغییرات اعمال کنید تو سیستمتون !
    .
    داداش سجاد گلم یه آشنای اول دیدم سمت میدون فرهنگ احتمالا باید همون باشی عزیز

اما اگه نظرمو بخوای بیا شاتل و خودتو راحت کن!

12. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت milad_dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان کسی اینجا در رابطه با اینترنت البرز اطلاعی داره؟پینگ و سرعتش چطوره؟تعرفه هاشم اگر بگید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه mr__k1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا ما 11 مهر سرويسمون دوباره شارژ شد همون 5 گيگ ماهانه، امروز تو اين سايت جديده نگاه كردم ترافيك كم شده ازم تو اين يه هفته 900 مگ بود كه درسته.. اونوقت ترافيك باقيمونده زده 0.43 گيگ! يعني 430 مگ ديگه.. اين قضيه اش چيه؟ چجوري حساب مي كنن؟ بايد تماس بگيرم 2020 به نظرتون؟

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

آدرس جدید که اینه
    کد:
    رمز عبور همون قبلیه

برای من سرویس تغییر نکرده ولی 25 گیگ حجم داشتم کردن 3 گیگ که الان فقط 2.54 تا برام مونده .18 روز به پایان اکانتم مونده که زده فقط 9 روز مونده . شنبه میرم کارشونو می سازم. الان تیکت زدم. جواب نگرفتم فقط یه راه میمونه ، با یکم حضور فیزیکی و داد و فریاد میان رو ریل

16. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

من 5 روزه شارژم تموم شده نامحدود 256 داشتم الان میرم نگاه میکنم نوشته شما 9 روز دیگه اینرنت دارید
    خدا خیرشون بده
    کلا سیستم مخابرات خیلی باگ داره

18. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •