من میرم....
من میرم....
دستت درد نکنه
فقط اگر میشه از بخش losser تو رالی پوینت و از داخل بخش ادیت تو notebook هم عکس بگیر.
پس جایی نمیری
به کجا؟؟؟؟؟
نکنه می خوای در بری![]()
مگه نذاشتم؟
ار loses که گداشتم.
از notepad هم گذاشتم
از losses 'گذاشتی من پریدم ندیدمش ولی از بخش edit در notepad عکس می خوام
اهوم اوهوم.
خوابم نبرد ولی یه چیز جالب
KHEYLI MOHEM VA FORI:::::::::::salam dostan e man Javane 26 sale'ee bename pendare yousofi be vaseteye noboogh va daneshash moshkeli ra dar site google ijad karde ke moaseseye national geography ra ba moshkelate faravani movajeh karde ast. Baraye pey bordan be shahkare in fared irani va hamchenin komak be tadavome hadafi ke o ova hameye Iranian darand, ebarate "Arabian gulf" ra dar site google jostejoo konid va 3 link avale peyda shode ra baz konid. Shoma ba payami rooberoo khahid shod ke shoma ra vadar mikonad ebarat "Persian gulf" ra jostejoo konid va baraye hamishe vazheye sakhtegie Arabian gulf ra be ghabrestane tarikh besparid. Anjame in kar az sooye shoma in 3 link ra hamishe dar sadr site haye jostejoo shode dar google gharar khahad dad
فهمیدید که چی میگه؟برید اینکارو بکنید.روی لینکای انگلیسی که روش زده خلیج عربی,یا روی لینکای عربی.
جریان چیه من شاید نرم جای کوپون ریسورس میدن ما هستیم![]()
ببین یه دختره یه سری از سایتایی رو که توشون در مورد خلیج عربی(به جای خلیج فارس توضیح میداد)هک کرده.جوری که هر کسی توی گوگل یا یاهو عبارت arabian gulf رو سرچ بکنه و بخواد توی بعضی از سایتایی که در بارش توضیح داده برن چند عبارت براش به نمایش در میاد که یکیش اینه
The Gulf You Are Looking For Does Not Exist. Try Persian Gulf.
The gulf you are looking for is unavailable. No body of water by that name has ever existed. The correct name is Persian Gulf, which always has been, and will always remain, Persian.
خب حالا ما میخوایم اینا رو همیشه جزو تاپ لینکا نگه داریم.پس شما هم برید عربین گلف رو سرچ کنید و توی لینکایی که حدس میزنید تغییر کرده برید تا اونا جزو تاپ لینکا بمونن.از طریق گوگل یا سرچ یاهو
این که خیلی قدیمی بود بردیا!!!
اقا شب بخیر.
ابن داستان بردیا را هم من نفهمیدم چی شد که گفت؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)