تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2077 از 2376 اولاول ... 10771577197720272067207320742075207620772078207920802081208721272177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,761 به 20,770 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پس یادتون رفته که علیزاده قبل از اینکه بیاد استقلال تو پرسپولیس اوت بلند مینداخت!!!
    آفرین همینو میخوام بگم... خیلی بده آدم غیرمستقیم خودشو مسخره کنه. اگه اوت انداختن بده پس چرا همین الانشم پرسپولیس اینکارو میکنه... اگر خوبه پس چرا به استقلال خورده میگیرن.

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

خوب ببینین اون موقع علیزاده کارای دیگه هم می کرد ، یه هدی میزد ... یه کار مفیدی می کرد ، الان فقط همین که میاد همه تماشاگرای استقلال منتظر اوت می مونن ، هیچ انتظار دیگه ای ازش ندارن
    ولی تو پرپولیس الان سپهر حیدری حداقلش اینه که سال قبل پرپولیس رو با گلش قهرمان کرد ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اتفاقا به نکته خوبی تو تاپیک بغلی اشاره کردی. شما که میگی استقلال بازیکن خراب کنه. یه نگاهی به نیکبخت بندازه که به چه فلاکتی افتاده... اون زمان که تو استقلال بود فیکس تیم ملی بود. الان شده یه بشکه دائم الخمر که از تیم ملی هم پرتش کردن بیرون... دیگه نمونه واضحتر از این ؟

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

اتفاقا به نکته خوبی تو تاپیک بغلی اشاره کردی. شما که میگی استقلال بازیکن خراب کنه. یه نگاهی به نیکبخت بندازه که به چه فلاکتی افتاده... اون زمان که تو استقلال بود فیکس تیم ملی بود. الان شده یه بشکه دائم الخمر که از تیم ملی هم پرتش کردن بیرون... دیگه نمونه واضحتر از این ؟
    چرا حرف تاپيك بغلي رو در مورد بازيكن تاپيك بغلي اينجا ميگي؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چرا حرف تاپيك بغلي رو در مورد بازيكن تاپيك بغلي اينجا ميگي؟
    چون بچه های تاپیک بغلی لطف زیادی نسبت به بنده دارن هر پستی که میدم اونجا سریع گزارش تخلف رو میزنن. مثل اینجا نیست که شما راحت میای پست میدی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا خفت نكنه!دو ساعته دارم ميخندم

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

نیکبخت هم به همراه علیزاده تو لیست بازیکنای رویایی ایران قرار گرفته تو این لیست جایگاه اول به علی دایی اختصاص یافته بخاطر بازی هاش در جام جهانی بعدش علیزاده و نیکبخت در جایگاه دوم در حال تلاشند که دیگری رو کنار بزنن

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بارسا که بدجوری راه افتاده...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بچه جون یااینکه جنابعالی روش برخوردکردن بابزرگتررابلدنیستی یا اینکه یادت ندادند .
    رفتی برامن یک خبرمعلوم نیست ازکدوم خراب شده ای اوردی می خوای چی راثابت کنی؟
    من دارم میگم زمانی که امیدهای استقلال تهران قهرمان ایران شدند (دوسال متوالی سال دوم علاوه برقهرمانی باشگاههای تهران تونستنند نایب قهرمان باشگاههای ایرن(به صورت حذفی برگزارمیشد) شدند که البته 2 بر0 به تیم سایپا به مربیگری بیژن طاهری باختند سرمربی تیم امید استقلال هم رضا احدی بود.) اون زمان مجتبی جباری به همراه خسروحیدری وآندرانیک تیموریان خط میانی تیم جوانان استقلال تهران راتشکیل میدادند وخط حمله استقلال راهم بازیکنی به نام اندیشه ماکوئی تشکیل میداد. من یکی ازبینندگان پروپاقرص بازیهای جوانان وتیمهای پایه استقلال بودم بعد اومدی یه مشت مزخفات راتحویل من میدی.

اولا اینکه من می دونم با بزرگتر چه جوری باید برخورد کرد ولی بزرگتری نمی بینم!!(هم از لحاظ پی سی ورد و هم ../)

دوماً من برات با مدرک حرف زدم تو ور داشتی برام خاطره می گه که معلوم نیست چه حقایقی رو روشن می کنه
    می تونی اگه والدینت اجازه می دن یه سرچی توی اینترنت بزنی می بینی مدرک من چی هستن
    راستی جوابی برای نوشته هام نداشتی دوباره مغلطه کردی

سایتهای هوادار خودتون اینها رو گذاشتن نه روزنامه ها که یکی از دوستانمون گفتند

سوماً من داشتم با متالیکا یه بحث می کردیم اونم به طور منطقی از بزرگترهات اجازه گرفتی پریدی تو صحبت بزرگتر ها

چهارماً تا آأمهای بدون منطقی مثل تو نیستن دیگه توی تاپیکتون پست نمی دم(البته قبلا هم زیاد نیومدم الان هم گفتم به خاطر متالیکا بود)

جواب پست متالیکا بمونه برای بعد چون دوست ندارم توی این جو نا مناسب و ادمهایی که می پرن وسط ماجرا تاپیکتون بسته و من و ... بن بشیم
    وسلام

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا اینکه من می دونم با بزرگتر چه جوری باید برخورد کرد ولی بزرگتری نمی بینم!!(هم از لحاظ پی سی ورد و هم ../)

دوماً من برات با مدرک حرف زدم تو ور داشتی برام خاطره می گه که معلوم نیست چه حقایقی رو روشن می کنه
    می تونی اگه والدینت اجازه می دن یه سرچی توی اینترنت بزنی می بینی مدرک من چی هستن
    راستی جوابی برای نوشته هام نداشتی دوباره مغلطه کردی

سایتهای هوادار خودتون اینها رو گذاشتن نه روزنامه ها که یکی از دوستانمون گفتند

سوماً من داشتم با متالیکا یه بحث می کردیم اونم به طور منطقی از بزرگترهات اجازه گرفتی پریدی تو صحبت بزرگتر ها

چهارماً تا آأمهای بدون منطقی مثل تو نیستن دیگه توی تاپیکتون پست نمی دم(البته قبلا هم زیاد نیومدم الان هم گفتم به خاطر متالیکا بود)

جواب پست متالیکا بمونه برای بعد چون دوست ندارم توی این جو نا مناسب و ادمهایی که می پرن وسط ماجرا تاپیکتون بسته و من و ... بن بشیم
    وسلام

به قول اون دوستتون :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •