تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2077 از 3195 اولاول ... 1077157719772027206720732074207520762077207820792080208120872127217725773077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,761 به 20,770 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

چقدر میشه هزینه کپی خور کردنش ؟؟؟؟ قیمت بازیها چنده ؟؟؟؟؟؟
    آقا میثم بخوام بخرم آشنای ما شمایی ها !!!!!
    پس به نظر شما هم بهتره الان بخرم و تا موقع ه ک صبر نم و یه جورایی بسازم تا ه کش بیاد ؟؟؟؟؟
    سلام.
    خوب هنوز کپیش نیومده که قیمتشم معلوم بشه . ولی واسه دوستایی که از خودم خریدن در پایین ترین سطح هست. فکر کنم ۲۰ تومن.
    والا میترسم بگم نخری از اونر گرون بشه. از اون ورم بگم بخری از اون ور قیمتش فرقی نکنه. از یه ور دیگه هم این درایو های هیتاچی بیاد این قبلیا خیلی گرون میشن
    .

مرسی بابت جوابتون
    والا اصلا حواسم نبود که دقت کنم... یعنی از بس از فنا شدن کنسول قبلیم حالم گرفته بود که مغزم کار نمی کرد ولی قبل هر کاری زدم توی لایو بدون هیچ گونه سیو و پروفایل و ... دو مرحله آپدیت داد شک ندارم مرحله دوم آپدیت داشبورد بود چون حدود 70 80 مگی میشد. پس شما هم حدس من رو تائید می کنید.؟
    من منتظر نظر سایرین هستم تا ظهر با اطمینان کامل برم پیش فروشنده.
    دوست عزیز این همه دزدو پلیس بازی نداره. شما اپدیت داشبورد رو انجام بده. بعدش یه اسسین یا NFS که پچ ال تی پلاس هستن بخرین و اگه کار نکردن اون موقه برین بهش بگین. راستی ۳۱۰ تومن گرون نیست؟ ما خودمون ۲۹۵ تومن میدیم

2. 4 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متاسفانه ارومیه یکی از بدترین شهر های ایران در راستای مسائل تکنولوژی هست... گرونفروشی دو دره بازی و ... رواج داره در بازار کامپیوتر و کنسول و غیره... اینجا به آپدیت نرم افزاری که AP25 رو دور میزنه میگن ال تی پلاس!
    می گم ال تی پلاس یعنی چی میگه همین که یه دستگاه NFS HP و AC BH رو اجرا کنه یعنی روش ال تی پلاس زده شده!
    طرف خودشو عالم دهر می دونه اما نمیدونه فلگ یعنی چی! نمی دونه AP25 چیه!
    اینجا هیچ کس علم این کارا رو نداره ولی کباده میکشه بدبختانه...

+

من رفتم پیشش و بعد کلی بگو مگو موغور اومده که بله ال تی پلاس نیست و به قول خودش ال تی پلاس نرم افزاری زده یعنی همون حدسی که من میزدم ولی حالا میگه باید 30 هزار تومن بدی (یعنی 15 هزار X دو ) منظورش اینه که دستگاه رو بدم بهش اون ال پلاس بزنه و یه دستگاه دیگه بده به من و روش ال پلاس بزنه پول ال تی پلاس ها رو می خواد از من بگیره همونی که دیروز عصر میگفت 3 ماه ضمانت می کنم امروز همه چیز رو زیر پا گذاشت... واقعا چه حسی به آدم دست میده وقتی می بینه توی شهری زندگی می کنه که هم شهری هاش دغل باز و بی خدان! واقعا برای اولین بار از ارومیه ای بودنم شرمگین شدم...
    Last edited by Spaniuly; 09-01-2011 at 13:29.

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سلام
    بچه ها این دسته xbox رو چطوری میتونم به pc وصل کنم ؟ دسته بیسیم هست , من یه مودم adsl از نوع وایرلس دار دارم , میشه با اون دسته رو کانکت کرد به pc ؟؟ یا باید کار دیگه ایی بکنم ؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه ارومیه یکی از بدترین شهر های ایران در راستای مسائل تکنولوژی هست... گرونفروشی دو دره بازی و ... رواج داره در بازار کامپیوتر و کنسول و غیره... اینجا به آپدیت نرم افزاری که AP25 رو دور میزنه میگن ال تی پلاس!
    می گم ال تی پلاس یعنی چی میگه همین که یه دستگاه NFS HP و AC BH رو اجرا کنه یعنی روش ال تی پلاس زده شده!
    طرف خودشو عالم دهر می دونه اما نمیدونه فلگ یعنی چی! نمی دونه AP25 چیه!
    اینجا هیچ کس علم این کارا رو نداره ولی کباده میکشه بدبختانه...

+

من رفتم پیشش و بعد کلی بگو مگو موغور اومده که بله ال تی پلاس نیست و به قول خودش ال تی پلاس نرم افزاری زده یعنی همون حدسی که من میزدم ولی حالا میگه باید 30 هزار تومن بدی (یعنی 15 هزار X دو ) منظورش اینه که دستگاه رو بدم بهش اون ال پلاس بزنه و یه دستگاه دیگه بده به من و روش ال پلاس بزنه پول ال تی پلاس ها رو می خواد از من بگیره همونی که دیروز عصر میگفت 3 ماه ضمانت می کنم امروز همه چیز رو زیر پا گذاشت... واقعا چه حسی به آدم دست میده وقتی می بینه توی شهری زندگی می کنه که هم شهری هاش دغل باز و بی خدان! واقعا برای اولین بار از ارومیه ای بودنم شرمگین شدم...
    آرمین جان ناراحت نباش, هر جایی بد و خوب داره و نمودش هم فرق داره !!!! دردرجه ی اول باید از اینکه در چنین کشوری زندگی میکنیم شرمسار باشیم !!!!!
    ...
    بهش بگو مگر تضیمن نکرده بودی ؟؟؟ چرا من باید 30 هزار تومن پول بدم ؟؟؟؟ اگه قبول نکرد تهدیدش کن. یکی از دوستانم تهدید کرد جواب گرفت, یک امتحانی بکن.
    در پایان بگم که پول چرک کف دست هم نیست بلکه کم ارزش تره. تهش 30 تومن میدی در عوض با خیال راحت وارد دنیای لایو, 24 ساعت پلاس میشی

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

سلام
    بچه ها این دسته xbox رو چطوری میتونم به pc وصل کنم ؟ دسته بیسیم هست , من یه مودم adsl از نوع وایرلس دار دارم , میشه با اون دسته رو کانکت کرد به pc ؟؟ یا باید کار دیگه ایی بکنم ؟
    یک چیزی مثل فلش داره اونو باید بخری فکر کنم 25 هزار تومن باشه, اونو میزنی به USB و یک درایور از سایت مایکروسافت دانلود میکنی و تمام... !

7. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

یک چیزی مثل فلش داره اونو باید بخری فکر کنم 25 هزار تومن باشه, اونو میزنی به USB و یک درایور از سایت مایکروسافت دانلود میکنی و تمام... !
    مصطفی جان این فلش که میگی از همین فلش های وایرلس نیست ؟؟ اگه از اونا باشه که این مودم وایرلس من کاره اون رو هم میکنه

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

سلام.
    خوب هنوز کپیش نیومده که قیمتشم معلوم بشه . ولی واسه دوستایی که از خودم خریدن در پایین ترین سطح هست. فکر کنم ۲۰ تومن.
    والا میترسم بگم نخری از اونر گرون بشه. از اون ورم بگم بخری از اون ور قیمتش فرقی نکنه. از یه ور دیگه هم این درایو های هیتاچی بیاد این قبلیا خیلی گرون میشن
    .

دوست عزیز این همه دزدو پلیس بازی نداره. شما اپدیت داشبورد رو انجام بده. بعدش یه اسسین یا NFS که پچ ال تی پلاس هستن بخرین و اگه کار نکردن اون موقه برین بهش بگین. راستی ۳۱۰ تومن گرون نیست؟ ما خودمون ۲۹۵ تومن میدیم
    خب فکر کنم الان اسلیم اورجینال بخرم بهتر باشه . به احتمال بسیار فراوان تا حداکثر 10 بهمن میخرم . اسلیم اورجینال !! البته تا اونموقع باز هم تغییرات رو بررسی میکنیم به امید خدا !! این درایو هیتاچی که میگید چی هست دیگه ؟؟؟؟
    قیمت اون بازیهای اصل چنده الان ؟؟؟ یعنی شما چند میدی ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصطفی جان این فلش که میگی از همین فلش های وایرلس نیست ؟؟ اگه از اونا باشه که این مودم وایرلس من کاره اون رو هم میکنه

فکر کنم فرق داره !!! شایدم فرق نداشته باشه . خب اگه میگی مودم وایرلس داری تست کن.

برای دانلود اون نرم افزار هم از سایت مایکروسافت, وارد سایتش که شدی سرچ کن Xbox Controller for PC یک همچنین چیزایی یا اینکه برو قسمت درایور. من مکانش رو دقیق یادم نیست اما یادمه سریع پیدا کردم.

11. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض یک سوال دیگه خیلی مهم

سلام امیدوارم این سوالمو یکی سریع پاسخ بده چون وقت کمی برای رسیدن به جوابش دارم!

من اگه دستگاهی که آپدیت نرم افزاری -- AP25 رو روش خورده ولی به لایو متصل نشده بگیرم و روش LT+ بریزم مشکلی هست؟ یعنی فلگ میشم؟ این احتمال هم هست که یکی از بازی های NFS یا AC بعد از ریخته شدن این آپدیت توی دستگاه گذاشته شده ولی هنوز به لایو نرفته حالا اگه من روی این دستگاه LT+ بریزم مشکلی در وصل شدن به لایو نیست یعنی فلگ که نمیشه این مدلی؟

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

دسته های کنسول بلتوتوس هست و wlan نیست واسه همین نمی تونید از اون فلش ها استفاده کنید.

خب فکر کنم الان اسلیم اورجینال بخرم بهتر باشه . به احتمال بسیار فراوان تا حداکثر 10 بهمن میخرم . اسلیم اورجینال !! البته تا اونموقع باز هم تغییرات رو بررسی میکنیم به امید خدا !! این درایو هیتاچی که میگید چی هست دیگه ؟؟؟؟
    قیمت اون بازیهای اصل چنده الان ؟؟؟ یعنی شما چند میدی ؟؟؟؟؟

ااووووو کو تا ۱۰ بهمن کلی اتفاق دیگه تا اون موقه می افته پسر.
    درایو هیتاجی درایو های جدیده اسلیم هستن که اصلا ه ک نمیشن.
    ۲۰ تومنه فکر کنم.

15. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

دسته های کنسول بلتوتوس هست و wlan نیست واسه همین نمی تونید از اون فلش ها استفاده کنید.
    پس از چی استفاده کنم اقا میثم؟؟؟

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

من اگه دستگاهی که آپدیت نرم افزاری -- AP25 رو روش خورده ولی به لایو متصل نشده بگیرم و روش LT+ بریزم مشکلی هست؟ یعنی فلگ میشم؟ این احتمال هم هست که یکی از بازی های NFS یا AC بعد از ریخته شدن این آپدیت توی دستگاه گذاشته شده ولی هنوز به لایو نرفته حالا اگه من روی این دستگاه LT+ بریزم مشکلی در وصل شدن به لایو نیست یعنی فلگ که نمیشه این مدلی؟
    به قبل ربط نداره
    اگه قبلا نرفته باشی لایو فلگ نشدی و lt هم بریزی بری متوجه نمیشن و فلگ نمیشی
    به شرطی هم وارد لایو میشی که بازیهات full stealth باشه ! البته بازیهای که وقتی تو محیط لایو هستی و میخوای بازی کنی
    اگه از لایو در بیای و بازی stealth patch نباشه مشکلی نست فقط قبل اینکه بری لایو اون بازیرو در بیار ...

17. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •