تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2076 از 2605 اولاول ... 107615761976202620662072207320742075207620772078207920802086212621762576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,751 به 20,760 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام. دوستان حجم باقی مانده بسته م رو از کجا میتونم ببینم. تو قسمت گزارش مصرف ک چنین گزینه ای ندیدم
    اگه پیش پرداخت هستید توی «سرویس ها» ->> «جزئیات» ->> «حجم ترافیک باقی مانده»
    اگه پس پرداخت هستید توی همون قسمت گزارش مصرف اگه تاریخ رو صحیح وارد کنید قاعدتا باید نشون بده و ظاهرا گزارشش یکی دو روز تاخیر داره البته من خودم پیش پرداختم و دقیق اطلاع ندارم و همیشه از راه اول ، حجم رو چک میکنم
    ضمنا اگه پیش پرداخت هستید و میخواهید که حجم رو دقیق به شما اعلام کنه حتما قبلش مودم رو خاموش روشن کنید تا اطلاعات به روز بشه

2. این کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان یه چیزی میگم کف کنید !!!! بنده روی دو تا خط بکی شرق و یکی غرب تهران از مخابرات اینترنت دارم ... جالب اینجاست که روی هردو سرویس وقتی که حجم را دارم چک میکنم بجای این که بره بالا داره میاد پایین !!!! روی سرویس شرق توی دو روز برام 34 گیگ دانلود زده بودن و 5 گیگ آپلود !!! اما از هفته پیش تا الان شده 31 گیگ !!! یعنی 4 گیگ خود جوش کم شده !!!! مگه میشه مگه داریم !!! و در سرویس غربم هم هفته پیش 14 گیگ بوده الان شده 11 گیگ !!!!!!
    فقط ای کاش اسکیرین شات میگرفتم ...حاضرم قسم بخورم اشتباه نمیکنم ..پون هر روز دارم چک میکنم !
    بچه ها من دچار هنگ فلسفی شدم !!
    Last edited by ramin20r; 26-04-2018 at 00:08.

4. این کاربر از ramin20r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان یه چیزی میگم کف کنید !!!! بنده روی دو تا خط بکی شرق و یکی غرب تهران از مخابرات اینترنت دارم ... جالب اینجاست که روی هردو سرویس وقتی که حجم را دارم چک میکنم بجای این که بره بالا داره میاد پایین !!!! روی سرویس شرق توی دو روز برام 34 گیگ دانلود زده بودن و 5 گیگ آپلود !!! اما از هفته پیش تا الان شده 31 گیگ !!! یعنی 4 گیگ خود جوش کم شده !!!! مگه میشه مگه داریم !!! و در سرویس غربم هم هفته پیش 14 گیگ بوده الان شده 11 گیگ !!!!!!
    بچه ها من دچار هنگ فلسفی شدم !!
    هنگ نداره
    احتمالا تاریخ رو درست ست نکردید
    Last edited by whitewolf; 26-04-2018 at 08:44.

6. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

هنگ نداره
    احتمالا تاریخ رو درست ست نکردید
    ااا راست میگین من اصلا تاریخ نمیدادم !! این مخابرات چرا اینجوریه ! آنلاین نیست گزارش مصرفش !!! من یکی از سرویس هارو تغییر وضعیت دادم از 1 مگ به 8 مگ اصلا نمیدونم کی وصل شده و از کجا به بعد حجم جدید را باید ببینم !! خر تو خره کلا !!! من تاریخ شروع سرویس جدیدمو از کجا بفهمم ! هیچ جاش نزده

8. این کاربر از ramin20r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ااا راست میگین من اصلا تاریخ نمیدادم !! این مخابرات چرا اینجوریه ! آنلاین نیست گزارش مصرفش !!! من یکی از سرویس هارو تغییر وضعیت دادم از 1 مگ به 8 مگ اصلا نمیدونم کی وصل شده و از کجا به بعد حجم جدید را باید ببینم !! خر تو خره کلا !!! من تاریخ شروع سرویس جدیدمو از کجا بفهمم ! هیچ جاش نزده
    بله متاسفانه این جوریه
    واسه اینه که نتونی در لحظه گزارش مصرفتو ببینی و هی غر بزنی. به همین راحتی!
    واقعا واسه مخابرات متاسفام
    اما در مورد تاریخ شروع سرویس اونم متاسفانه قابل دیدن نیست. باید به 2020 بزنگی اونا می تونن بگن

10. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما نویز داری. حالا یا نویز از طرف شماست یا از طرف مخابرات یا بین راه
    اگه قبلا این مشکلو نداشتی و بدون تغییر چیزی یهو اینجوری شده از خودشونه و کاری از دست شما بر نمیاد
    اگه بعد یه مدت درست نشد برو 195
    سلام یماه با اون وضعیت سر کردم هربار زنگ زدم گفتن جنتا تلفن دارید؟ تلفنتون بی سیمه؟ چ دستگاه هایی داری؟ و ... که مشکل نویزو حل کنن مثلا! آخرم میگفتن مشکل از ساختمونتونه و نهایت لطفی ک در حقم کردن این بود که سرعتمو که دومگابیت خریده بودم به 12 مگابیت ارتقا دادن. تا اینکه دیگه بساطو جم کردم رفتم از سر خط چک کردم و همونجا زنگ زدم پشتیبانی گفتم من از سر خط وصلم ولی باز snr روی 6 هست! پشتیبانی اکانتمو ریست کرد snr شد 32!!!!
    یعنی مشکلم با ریست حل شد و یماه سرکار بودم
    Last edited by newsaber; 28-04-2018 at 19:13.

12. این کاربر از newsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امروزسرویس من وصل شد،چجوری باید حساب کرد چقدر حجم بین الملل مونده ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام یماه با اون وضعیت سر کردم هربار زنگ زدم گفتن جنتا تلفن دارید؟ تلفنتون بی سیمه؟ چ دستگاه هایی داری؟ و ... که مشکل نویزو حل کنن مثلا! آخرم میگفتن مشکل از ساختمونتونه و نهایت لطفی ک در حقم کردن این بود که سرعتمو که دومگابیت خریده بودم به 12 مگابیت ارتقا دادن. تا اینکه دیگه بساطو جم کردم رفتم از سر خط چک کردم و همونجا زنگ زدم پشتیبانی گفتم من از سر خط وصلم ولی باز snr روی 6 هست! پشتیبانی اکانتمو ریست کرد snr شد 32!!!!
    یعنی مشکلم با ریست حل شد و یماه سرکار بودم
    عجـــــــــب !!
    یه مشت نابغه استخدام کردن واقعا
    مرسی از اطلاغ رسونی

امروزسرویس من وصل شد،چجوری باید حساب کرد چقدر حجم بین الملل مونده ؟
    پیش پرداخت ها: خجم باقی مانده
    پس پرداخت ها: شروع تاریخ از ---> روز وصل شدن سرویس ---> کم کردن حجم مصرف شده از حجم کل

15. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام امیدواریم مخابرات مثل بقیه شرکتها حجم را بیشتر کنه . راه ارتباطی هم نداره . به 2020 هم گفتم گفت ما فقط پشتیبانی فنی میکنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عجـــــــــب !!
    یه مشت نابغه استخدام کردن واقعا
    مرسی از اطلاغ رسونی

پیش پرداخت ها: خجم باقی مانده
    پس پرداخت ها: شروع تاریخ از ---> روز وصل شدن سرویس ---> کم کردن حجم مصرف شده از حجم کل
    ممنون ولی منظورم این بود که از اون حجم کلی که نشون میده مثلا 360 گیگ هست چجوری بفهمم چقدر بین الملل مونده ازش؟ 90 گیگه بین الملل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •