تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2076 از 2199 اولاول ... 10761576197620262066207220732074207520762077207820792080208621262176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,751 به 20,760 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

دوستان میخوام بفروشمش!
    بنظرتون چند بفروشمش خوبه؟
    اینم مشخصاتش:
    مودم bm632w
    مدت کارکرد: 7 ماه
    طرح: 1 مگ 1 ساله
    زمان باقیمانده: 5 ماه
    حجم باقیمانده: 15 گیگ

با توجه به قیمتهای خود مبین نت (مودم 220 تومن و 18 گیگ 6 ماهه 153 تومن ) آیا 300 تومن منصفانس؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

روزهای اول که این غوغا به پا شد من خودم را به در و دیوار زدم چون بیشترین ضرر را کردم به کل ادم و عالم عارض و شاکی شدم ولی بی فایده بود تو پست های قبل هم موجوده همش هم زیر سر شرکت زیر ساخت هست این مبین نت و مخابرات و ............ هم غلام همان اربابن اون هم غلام بی چون و چرا
    ما همه شیریم شیران علم حمله مان از باد باشد دم به دم
    فقط تنها راه شکایت حضوری هست قبلا هم گفتم من واسه مراحعه حضوری پایه هستم اگه کرمان کسی هست پیام بده دوستان یک دست که صدا ندارهاگه همه پایه باشن تا نمایندگی اصلی تا تهران هم میام
    پس بهتره طرفتون را پیدا کنید و هر چه زودتر برای مراجعه حضوری اقدام کنید
    درسته منم که تا الان هر کاری تونستم کردم از اطلاع رسانی تا اعتراض و... ولی فکر کنم کافی باشه. واقعا دیگه بیشتر از این نمیتونم مایه بزارم و تو این تاپیک بیام وقت بزارم ولی این امضا رو تا وقتی عضو این انجمن هستم تغییر نمیدم. یک کلابرداری مبین نت کرد یک عوام فریبی برای فروش مودمهاش کرد حالا هم که دیگه به اونجایی که میخواست برسه رسید و دیگه تموم. واقعا اینو میگم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم. نه خسارت پس خواهد داد نه طرح مثل قدیم میشه .

3. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان میخوام بفروشمش!
    بنظرتون چند بفروشمش خوبه؟
    اینم مشخصاتش:
    مودم bm632w
    مدت کارکرد: 7 ماه
    طرح: 1 مگ 1 ساله
    زمان باقیمانده: 5 ماه
    حجم باقیمانده: 15 گیگ

با توجه به قیمتهای خود مبین نت (مودم 220 تومن و 18 گیگ 6 ماهه 153 تومن ) آیا 300 تومن منصفانس؟

من خودم مودمم رو 145 فروختم .. همین اهواز . البته به طرف گفتم اگه واسه دانلود میخوای نگیر . شبانه رو برداشتن .. ولی برای وبگردی با یه سرعت معمولی میخواست و مودم رو برداشت.
    یه آگهی بزن روی سایت دیوار مشتری واسش زیاده . کمتر از دو ساعت بعد از زدن آگهی فروش میره. قیمت هم اره منصفانه اس

5. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

من خودم مودمم رو 145 فروختم .. همین اهواز . البته به طرف گفتم اگه واسه دانلود میخوای نگیر . شبانه رو برداشتن .. ولی برای وبگردی با یه سرعت معمولی میخواست و مودم رو برداشت.
    یه آگهی بزن روی سایت دیوار مشتری واسش زیاده . کمتر از دو ساعت بعد از زدن آگهی فروش میره. قیمت هم اره منصفانه اس
    ممنون که جواب دادی دوست عزیز.
    شبانه رو کلا برداشتن یا فقط ساعاتش به ۳ تا ۷ محدود شده؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من هم الان یک هفته هست منتظر پیام فعال سازی هستم تا الان که نیومده منم بی خیالش شدم اخه واسه 6 هزار تومان این همه منت کشی اونم هم از یه مشت دزد

من هم این مشکل رو با خط مخابرات داشتم. با ایرانسل فرستادم و اومد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

روزهای اول که این غوغا به پا شد من خودم را به در و دیوار زدم چون بیشترین ضرر را کردم به کل ادم و عالم عارض و شاکی شدم ولی بی فایده بود تو پست های قبل هم موجوده همش هم زیر سر شرکت زیر ساخت هست این مبین نت و مخابرات و ............ هم غلام همان اربابن اون هم غلام بی چون و چرا
    ما همه شیریم شیران علم حمله مان از باد باشد دم به دم
    فقط تنها راه شکایت حضوری هست قبلا هم گفتم من واسه مراحعه حضوری پایه هستم اگه کرمان کسی هست پیام بده دوستان یک دست که صدا ندارهاگه همه پایه باشن تا نمایندگی اصلی تا تهران هم میام
    پس بهتره طرفتون را پیدا کنید و هر چه زودتر برای مراجعه حضوری اقدام کنید

مشکل فقط این نیست که گردن مبین‌نت کلفت هست و با هر بار خرابکاری بجای مجازات فقط بهش جایزه می‌دن. خود مدیرانش هم حروم‌خور و دزد هستن. رفتم ADSL گرفتم و همون اول کار که وارد بخش کاربری شدم دیدم گفته که می‌خوان ارزون کنن و قراره تفاوت قیمت طرحهای ارزون‌ شده رو هم محاسبه کنن و برگردونن. اما این مبین‌نت با زور و کتک هم حاضر نیست ارزون کنه و بجاش فقط کم‌فروشی و گروون‌فروشی و کلاهبرداری می‌کنه.

9. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

مشکل فقط این نیست که گردن مبین‌نت کلفت هست و با هر بار خرابکاری بجای مجازات فقط بهش جایزه می‌دن. خود مدیرانش هم حروم‌خور و دزد هستن. رفتم ADSL گرفتم و همون اول کار که وارد بخش کاربری شدم دیدم گفته که می‌خوان ارزون کنن و قراره تفاوت قیمت طرحهای ارزون‌ شده رو هم محاسبه کنن و برگردونن. اما این مبین‌نت با زور و کتک هم حاضر نیست ارزون کنه و بجاش فقط کم‌فروشی و گروون‌فروشی و کلاهبرداری می‌کنه.
    البته که گردن کلفته، ولی اون ارزون شدن که شما میگی فقط شامل ADSL شده، 3G و وایمکس و جی پی آر اس ارزون نمیشه. احتمالاً مسئولین در این زمینه هم حریف اینا نشدن.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امروز یه خانمی زنگ زد گفت از طرف مبین نته. به خاطر شکایت. گفت شماره اشتراکتون چنده.. منم بهش گفتم. بعد هم خداحافظی کرد.

12. 5 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروز یه خانمی زنگ زد گفت از طرف مبین نته. به خاطر شکایت. گفت شماره اشتراکتون چنده.. منم بهش گفتم. بعد هم خداحافظی کرد.
    چرا ؟
    شماره اشتراک رو که تو شکایت وارد کردیم!!

14. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون که جواب دادی دوست عزیز.
    شبانه رو کلا برداشتن یا فقط ساعاتش به ۳ تا ۷ محدود شده؟!

از رایگان بودن کلا خارج کردن مثلا طرح یک مگ میگیری با ۳ گیگ حجم . تو شب میتونی دوبرابر شو استفاده کنی. یعنی ۶ گیگ در طول یک ماه واقعا وسوسه بر انگیزه

16. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •