بله دقیقااااا
پینگ الان شده مشکل اصلی! و هیچ کس هم از شرکت پاسخ گو نیست و پاسخ های بی معنی می دن!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله دقیقااااا
پینگ الان شده مشکل اصلی! و هیچ کس هم از شرکت پاسخ گو نیست و پاسخ های بی معنی می دن!
خیلی جالبه از 10 نفر 9 نفر مشکل دارند اون یک نفر که میگه سرعتم بالاست شما حرف اون رو گوش می دید.
اشکالی نداره ولی کارت طلایی هم موجوده هر کی بیشتر تعریف کرد از همون بگیر.
من که اگه شد می خوام برم قرار دادمو فسخ کنم .
تو کله پدرشون با این سرعت و این حجم ترافیک و دانلود شانه ای که درست کردن برامون .
به دو روز نمیرسه من 3 گیگ خالیه !! مجبورم ترافیک اضافه 5150 تومن پول کنم تو جیباشون ..
مگه مغز خر خوردم میرم یه شرکت دیگه اینم داره مثل صبا نت محبوبتشو از دست میده .
یه جور دیگه بهت ثابت میکنم p30world یکی از بزرگترین سایتهای فارسی زبانه و خیلی از ایرانیا از همه جای ایران توش فعالیت دارنمن میخوتستم از شاتل سرویس بگیرم یه راهنمایی میخواستم از دوستان :
Eco512 خوبه ظاهرا ولی ترافیکش کمه اگه حداقل 5Gig بود بهتر بود
Art1 هم ترافیکش خوبه ولی سرعتش پایینه !
من حدودا دانلودم زیاده
سرعت دانلود هر کدوم ازین سرویسها چقده؟(Eco512 و Art1)
سرویسهای Eco شبانه رایگان هم دارن دیگه؟
کلا سرویس های شبانه شاتل مثل صبا که هر یه ساعت قطعی ندارن؟توی تاپیک سرویس اینترنت پر سرعت که این تاپیک درش قرار داره یه نگاه به آماره بازدیده این تاپیک و تاپیکای شرکتای دیگه بنداز میبینی که چندین برابر اونای دیگه بازدید کننده و پست داره .
اگه به صفحه ها هم نگاه کنی میبینی که از 5 پست 3 و بعضی وقتا 4 تا پست بدو بی را میگن به شاتل . این خودش حرف منو ثابت میکنه که مرگ بر شاتل
آقا چیکارش داری فوقش میگیره 2 ماه اول رو به ما فحش میده بعد که سرعتش رو مثل ما آوردند پایین به شاتل فحش میده.
به راستی که وعده ی دروغ دادن گناهش بیشتر از دزدی کردن است.
ما مخلصیم
آخه به پارس آنلاین ز زدم میگن 128 و 256 برای شما پر شده و فقط 512 میتونیم بدیم که قیمتش بالا میشه ماهی 60 تومن
گذاشتنم تو لیست انتظار مثلا
فکر نمیکنم حالا حالاها نوبتم بشه
موندم چیکار کنم بخدا
سلام دوستان
من فکر میکنم شرکت ADSL ام داره حجمم رو میخوره
بنابراین نرم افزار های مختلفی رو نصب کردم برای کنترل حجم که آخر Networx رو نصب کردم
اما شنیدم اگه فایر وال رو سیستمتون نصب باشه برنامه حجم مصرف شده رو دو برابر نشون میده !! ( در بعضی از برنامه ها ) درسته ؟
الان هم حجمی که برنامه مینوسه کم شده بیشتر از اونیه که ISP کم کرده !!
میترسم برنامه درست کار نکنه !!
سلام
اين هديه تا چند گيگ ميشه خريد اگه 10 گيگ بخريم 20 گيگ هديه ميدند؟
بچه ها شاتل زنگ زده میگه چرا بعد 18 روز شارژ نکردی
گفتم سرعتتون افتضاحه ،
گفت خوب شده ، تو این 18 روز خوب شده ؟
هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)