سرعت دانلود مگا 380KB هست که تو دانلود رایگان شبانه همونطور که قبلا هم گفته شد سرعت تک لینک ها در سرورهای خارجی کمتر از این مقدار هست و باید چند چند لینک همزمان استفاده کنین تا بتونین 380 تارو کامل بگیرین. موفق باشین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دانلود مگا 380KB هست که تو دانلود رایگان شبانه همونطور که قبلا هم گفته شد سرعت تک لینک ها در سرورهای خارجی کمتر از این مقدار هست و باید چند چند لینک همزمان استفاده کنین تا بتونین 380 تارو کامل بگیرین. موفق باشین
داداش با سرعت 380 چند گیگ میتونم دانلود کنم طرح جشنوارش چقدر سرعت میده تو مرکز علامه میشه با این سرعت که گفتین دانلود کنم
داداش نه سپاورت نمیکنه درسته max rate روی 10016 هست ولی بالای 9200-9300 باشه مسلمن پرش لینک و قعطی دارن فقط در یک صورت میتونن بگیرن که بایه مودم با چیپست برودکام امتحان کنن چون 1 مگی max rate رو بالا میبرن.
حدودا 8 گیگ میشه دانلود کرد. این سرعت مال طرح جشنواره 3G در ماه با مودم رایگان یا 5G در ماه بدون مودم با قیمت 181440 تومان سالانه ( ماهانه 15120 تومان) هست
شما می تونین به جای این طرح جشنواره 3G در ماه با مودم رایگان یا 5G در ماه بدون مودم با قیمت 22680 تومان سالانه ( ماهانه 18900 تومان) هست بگیرین
آقا این همارا باید فک کنم موقع رایگان اول یه بار مودم خاموش روشن یا دیسکانت و بعد وصل کنیم تا آی پی عوض شه درسته؟
نه دوست عزیز مودم دوستمون dlink هست و این مودم ها اکثرا در نشان دادن مقدار واقعی MAX-RATE مشکل دارن با توجه به دیگر مشخصات خط ایشون میشه گفت که میکشه. البته ناگفته نماند ممکنه بعضی اوقات قطعی هم داشته باشه
بله با اولترا یا 10مگ جشنواره هم تا 18و 19 گیگ میشه دانلود کرد
این خط جدید من در هماراست داداش فکر نکنم بتونم اولترا بگیرم اشتباه کردم اومدم همارا مخابرات خیلی بهتره اولترای همارا تو بازه رایگان 192 میده ولی واسه مخابرات شنیدم 700 میده
Downstream Upstream SNR Margin :3.9 22.9 db Line Attenuation :47.2 29.2 db Data Rate :6899 509 kbps Max Rate :7540 1058 kbps POWER :18.6 11.3 dbm CRC :21390 0
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)