روی 250 کیلوبایت هست سرعت شبانه. محدود هم نمیکنه چون خود سرعت از اول محدود به 250 هست.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
روی 250 کیلوبایت هست سرعت شبانه. محدود هم نمیکنه چون خود سرعت از اول محدود به 250 هست.
سلام
دوستان این جمله یعنی چی؟
2تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان
یعنی از ساعت ۲ تا ۵ صبح نصف حجم مصرفی حساب میشه و از ساعت ۵ تا ۸ صبح مصرف رایگان هست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
خوشبختانه آسیاتک امروز پیش شماره جدید رو اضافه کرد و موفق شدم ثبت نام کنم![]()
شهاب ۴۰ گیگ
چند روزه وصل میشه ؟... خود طرف که میگفت پورت خالی زیاد داریم و مخابرات هم اوکیه ...
منم حدود یک سال همینطور بود
الانم مشکل داره فقط بعضی شبا میتونم دانلود کنم(بستگی به شلوغی مرکز داره)
توی روز از بس مرکز مخابراتیمون یوزر آسیاتک زیاده سرعتم در حد 100 تا 250 هست و خیلی نوسان داره کلا مشکل دارم کم کم دارم از آسیاتک میرم![]()
اگه جای دیگه خوب نبود فوقش دوباره برمیگردیم همینجا (البته قیمتشم برام زیاده ماهی 45 تومن واسه 1 ماه خیلی زیاده)
اگه سرعت برات مهمه حجمی بگیر
اگه سرعت برات مهم نیست نامحدود
یه حجم هدیه داره برای سرویس های نا محدود اون رو تقسیم بر تعداد روز های ماه می کنی یه حجمی به دست میاد تا اون اندازه مصرف سرعت به صورت آزاد هست بعد از اون سرعت روی سرویس خودت با ضریب اشتراک مربوطه بسته میشه
نوسان و کندی سرعت در درجه اول بستگی به کیفیت خطت داره باید اون رو بررسی کنی
بله درسته ، کیفیت خطم خوبه و مشکل از مرکز مخابراتی هست
خودشون هم همینو گفتن که تجهیزات توی این مرکز باید ارتقا پیدا کنه و مشکل از شلوغی این مرکز هست
و معلوم نیس کی درست بشه
توی روز بیشتر اوقات سرعتم 100 تا 200 هست مثلا الان تست کردم سرعت 80 تا 110 بود که واقعا کمه !400 مگ دیگه دارم تموم شد تخلیه میکنم
بعضی ساعات که بیشتر آخر شب و اول صبح هست سرعتم خوب میشه و حدود 600 - 700 میرسه چون خطم تا 6 بازه ولی چه فایده ، توی روز سرعت خیلی پایینه
دوستان کسی اینجا از سرویس 10مگ استفاده میکنه؟ سرعت دانلود و پینگش متوسط چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)