سرعت دانلود شبانه 512 حجمی اندیشه چنده؟
و اینکه هر گیگ حجم اضافه چند تومنه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دانلود شبانه 512 حجمی اندیشه چنده؟
و اینکه هر گیگ حجم اضافه چند تومنه؟
دوستانی که از آشنای اول سرویس دارن ، چرا خبری ازشون نیست بعد از این تغییرات ، نکنه کلا قطع شدید ؟!
شمام تقریبا پشتیبانی فنی براتون تعطیله و باید یه ساعت پشت خط صبر کنید ؟!! اونایی که سرویس 2 مگ داشتن تغییر کرده به یه مگ و وضعیت سرویس و ترافیک باقیماندتون رو هر وقت یه چی میزنه تو پنل سایت و ده ها مشکل دیگه ؟
چاره چیه
![]()
روز 65 تا 70..ولی شب دیگ شدید افت میکنه 20 تا 30
Last edited by mazii70; 09-10-2014 at 10:20.
این سرویس 512 منه اندیشه همین الان
![]()
فعلا سرویس مخابرات من قطع این چند روزه خیلی مشکل داره اونم 512 هست سرعتش روز بین 80 تا 100 هست
شب اندیشه با همین سرعت 512 چیزی بین 3 تا 3.5 گیگ دانلود دارم
مخابرات 1.5 گیگ شبی دانلود دارم
در کل از اندیشه رازیم تا حالا
آشغال تر از اینا وجود نداره . الان چند روزه زنگ می زنم 2020 (بخش پشتیبانی) میزنه 50 نفر تو نوبتن. میزنم بخش فروش (بعد 10 دقیقه انتظار) اپراتور 250جواب داد ، میگم این چه وضع پشتیبانی هست ، یه نفر کاشتین اونجا جواب همه رو بده ، میگه ما بخش فروشیم به ما ربطی نداره
24 ساعته داریم کار می کنیم (جون عمش) . نه معلومه برای ورود به پنل آدرس جدید چیه ؟ رمزها کدومه ؟ اصلا به پنل وارد شیم یا نه ؟ (چون من هفته ی پیش زنگ زده بودم و معجزه شده بود و به پشتیبانی وصل شده بودم ، گفته بود ما فعلا به پنل ها دسترسی نداریم و به شما هم توصیه می کنیم تا یک هفته به پنلتون وارد نشید)
الان که میگه اگه حجمتون کم شده تیکت بزنید . معلوم نیست چقدر حجممون مونده . من که 25 گیگ حجم برام مونده بود ، کم کرده باشن و یا پنل 2 مگ منو بدون اینکه خبر داشته باشم کرده باشن یک مگ دیگه تماس و پشتیبانی رو بیخیال میشم ، یه راست میرم گلسار ببینم چه غلطی دارن می کننمیلیاردی درآمد دارن بعد این وضع سرویس دهی شونه
![]()
Last edited by TimeWarp; 09-10-2014 at 11:22.
همش 2 گیگ حجم برام مونده بود 1.6 گیگ رو کم کردن، پشتیبانیم که....
برید گلسار هم می گن به ما ربطی نداره برید فرهنگ
ولی هرجا رفتید از طرف منم دو تا فحش بدید من که زورم نمی رسه بهشون
منم512 مخابرات داشتم سزعتش 70 تا 80 بود شبم 50..ولی دوستم همین 512 رو سرعتش 120 تا 130 بود..که الان همون 60 70
کلا حسابی دارن سرمون کلاه میزارن،مام به ناچار باس تحمل کنیم..
پشتبانیشون کجاست دیونه شدیم مستقیم حضوری بریم .................
VPN - 128 kbps این سرویس اندیشه چی هست ؟ وسه کاربر معمولی هم هست ؟ قیمتش 45 تومان در ماهه
تا جایی که من می دونم میدان فرهنگ
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)