تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2076 از 2376 اولاول ... 10761576197620262066207220732074207520762077207820792080208621262176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,751 به 20,760 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

البته علیزاده!!!!!!!!!!!!
    البته لازم به ذکر هست که وقتی رفت به استقلال صرفا به عنوان منجنیق مورد استفاده قرار گرفت و در بازی با پرسپولیس در یک تعویض رویایی توسط مربی حرفه ای استقلال تونست در کمتر از 3 دقیقه از ورودش به بازی یک پنالتی به پرسپولیس بده ...

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

موافقيد يه تاپيك جديد زده بشه به عنوان مقايسه دو تيم پرسپوليس و استقلال،اونجا بدون توهين حرف هامونو بزنيم؟اينجا مي ترسم خود تاپيك هامونو ببندن

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

البته لازم به ذکر هست که وقتی رفت به استقلال صرفا به عنوان منجنیق مورد استفاده قرار گرفت و در بازی با پرسپولیس در یک تعویض رویایی توسط مربی حرفه ای استقلال تونست در کمتر از 3 دقیقه از ورودش به بازی یک پنالتی به پرسپولیس بده ..
    تو یکی خواهشا تو این تاپیک پست نده . چون اینجا تاپیک استقلال و جای لودگی و مسخره بازی نیست. یه بحث منطقی در جریانه که هر کسی نظر خودشو با احترام به خودش و دیگران ابراز میکنه. اگه میخوای حرفهای خنده دار و جوک بگی تاپیک بغلی محل مناسبیه...

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

خوب کیان جان ببخشید ... من از همین الان می گم که قصد توهین ندارم ... هر دو تا تیم گل هستن
    من یه چیزی می گم ناراحت نشین ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

رفتی از این مجله ها و روزنامه های ورزشی بیوگرافی بازیکن ها رو در آوردی ؟ این شد الان جواب پست من.

ولی اگه از مدیریت فوتبال و خود فوتبال سر در می آوردی (فکر کنم از همون فوتبال سر در بیاری بسه چون سنت نمیرسه اون کار بزرگترها است)
    می دونستی که بازیکن ساختن یه کار کوچک یه باشگاه هست
    نمیان با این امکانات کم به بازیکن سازی به پردازن(چون احتیاج به زیر بنا های زیادی هست)
    من نفهمیدم آخرش چی شد ؟ بازیکن ساختن کار کوچک یه باشگاهه... خیلی جالبه ولی از اون طرف نیاز به زیربناهای زیادی داره. اگه کار کوچک یه باشگاه نیاز به این همه زیربنا داره پس وای به حال کارهای بزرگ... بازیکن سازی در یه باشگاه علاوه بر بیمه کردن باشگاه از نظر بازیکن و ساختن یک پشتوانه قوی باعث صرفه جویی زیاد تو مسائل مالی میشه. حالا بعضی از تیم ها مثل چلسی اونقدر پولشون زیادیه که نیازی به صرفه جویی ندارن. اما تیمهایی مثل استقلال یا پیروزی تیمهای پولداری نیستن. همیشه مشکل مالی دارن.

اگه اینجوریه الان آرسنال توی انگلیس باید بیاد ادعا کنه من بازیکن سازم و از اینجور چرت و پرت ها
    استقلال که نیومد ادعا کنه من بازیکن سازم و از اینجور چرت و پرتها ! طرفداراش دارن اینو میگن دوست من : دی

اگه بازیکن سازی اینقدر مهم بود که تیم های بازیکن ساز الان در خطر سقوط نبودن توی همه دنیا همینه
    از همین یه جمله فهمیدم که در سطح فوتبال ایران فقط فکر میکنی. مثلا برق شیراز رو نگاه میکنی... بعد فکر میکنی همه دنیا همینه... نه واسه این جمله چه توجیهی داره ؟ که گفته توی همه دنیا همینه که هر تیمی بازیکن سازه در خطر سقوطه ؟

تیم های بزرگ و پر طرفدار همینجوری که نوشتم به دنبال نتیجه و کسب جام هستند

نمیان با این امکانات کم به بازیکن سازی به پردازن
    اول بگو منظورت از تیمهای بزرگ و پرطرفدار تیمهای ایرانیه یا نه ؟ البته اینجور که معلومه منظورت همین تیمهای ایرانی بود چون تیمهای بزرگ و پرطرفدار اروپایی امکاناتشون کم که هیچی بیش از حد زیاده : دی اگر منظورت تیمهای ایرانی باشه که با این وضعیت مالی بازیکن سازی یکی از مفید ترین فعالیتهاشون میتونه باشه.

در کل بحث به اشتباه پیچیده شده. لپ کلام اینه در مبحث بازیکن سازی استقلال از پرسپولیس خیلی جلوتره. اینو همه شواهد میگن. از بازی بین تیمهای پایه بگیر که همیشه استقلال برنده میشه تا بازیکنهایی که محصول خود باشگاهها هستن.... حالا تو میگی بازیکن سازی کار کوچکیه یا احتیاج به زیربنا داره یه هر چیز دیگه... مخلص کلام همون بود که گفتم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب کیان جان ببخشید ...
    خواهش میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا بيني و بين الله (به قول اميرمون!) به عنوان يه پرسپوليسي شماها بگيد استقلال بيشتر بازيكن ساخته يا پرسپوليس.فقط يك كلمه جواب بديد لطفا از سناريو نويسي هم بپرهيزيد.
    Just A Word: Esteghlal Or Peres Polis

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

فقط من یه چیزی بگم. اگه بحث تقلید باشه که استقلال از همه مدعی تره. بقیه تیمها که استقلال رو بخاطر پرتاب اوتهای علیزاده مسخره میکردن الان همشون از همین تاکتیک دارن استفاده میکنن. یه تقلید کاملا ناقص و مسخره... از جمله پرسپولیس و سپاهان و ... جالب اینه که خود استقلال به غیر از اوقاتی که علیزاده میاد که اونم بیشتر دقایق آخر بازیه اصلا از این تاکتیک استفاده نمیکنه. بازم میگم جالب اینه که چیزی که خودشون مسخره میکردن الان دارن انجامش میدن این خیلی درده خداییش....
    پس یادتون رفته که علیزاده قبل از اینکه بیاد استقلال تو پرسپولیس اوت بلند مینداخت!!!

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این یکی خیلی جالبه من گفتم چقدر شما اطلاع فوتبالی تون زیاده ولی حالا ..دمت گرم یه حالی دادی به ما امروز یه خنده توپ کردیم
    بچه جون یااینکه جنابعالی روش برخوردکردن بابزرگتررابلدنیستی یا اینکه یادت ندادند .
    رفتی برامن یک خبرمعلوم نیست ازکدوم خراب شده ای اوردی می خوای چی راثابت کنی؟
    من دارم میگم زمانی که امیدهای استقلال تهران قهرمان ایران شدند (دوسال متوالی سال دوم علاوه برقهرمانی باشگاههای تهران تونستنند نایب قهرمان باشگاههای ایرن(به صورت حذفی برگزارمیشد) شدند که البته 2 بر0 به تیم سایپا به مربیگری بیژن طاهری باختند سرمربی تیم امید استقلال هم رضا احدی بود.) اون زمان مجتبی جباری به همراه خسروحیدری وآندرانیک تیموریان خط میانی تیم جوانان استقلال تهران راتشکیل میدادند وخط حمله استقلال راهم بازیکنی به نام اندیشه ماکوئی تشکیل میداد. من یکی ازبینندگان پروپاقرص بازیهای جوانان وتیمهای پایه استقلال بودم بعد اومدی یه مشت مزخفات راتحویل من میدی.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

موافقيد يه تاپيك جديد زده بشه به عنوان مقايسه دو تيم پرسپوليس و استقلال،اونجا بدون توهين حرف هامونو بزنيم؟اينجا مي ترسم خود تاپيك هامونو ببندن
    فکر کنم این کار از شکستن گردن رستم هم سخت تر باشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •