یعنی دارند داشبودر رو هَک میکنند ؟
این که خیلی خوب میشه چون HomeBrew مثل Ps3 و PSP ردیف میشه و 360 میشه مثل Wii در این زمینه و خیلی حال میده . اصلا کنسولی که HomeBrew اجرا میکنه خیلی بهتره .
یعنی دارند داشبودر رو هَک میکنند ؟
این که خیلی خوب میشه چون HomeBrew مثل Ps3 و PSP ردیف میشه و 360 میشه مثل Wii در این زمینه و خیلی حال میده . اصلا کنسولی که HomeBrew اجرا میکنه خیلی بهتره .
ای وای اشتباه لپی شده من کی این حرفو زدمیعنی دارند داشبودر رو هَک میکنند ؟
این که خیلی خوب میشه چون HomeBrew مثل Ps3 و PSP ردیف میشه و 360 میشه مثل Wii در این زمینه و خیلی حال میده . اصلا کنسولی که HomeBrew اجرا میکنه خیلی بهتره .![]()
یکی از بچه ها می خواد 2 تا ارکید بگیره این سایت چاره 265 زده به نظرتون بگیره ؟
چون ارکید می خواد
آقا میثم گل . شما میگید صبر کنیم تا ه ک اصلی بیاد !! و از طرفی میگید تمام اسلیمهایی که فروختید اصلی بوده !!!! خب . اگه ه ک اصلی بیاد قیمت میره بالا طبق گفته های شما و دوستان ؟؟؟؟
پس بهتر نیست الان یا تا اوایل بهمن ماه اسلیم اصل بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اگه کپی خور بشه قیمتها میره بالا دیگه !!! الان که تو سایتتون زدید اسلیم کپی خور 440 تومن . خب اونموقع اگه بالاتر هم بره من 1 ریال هم ندارم واسه خریدن کنسول !!!! اونموقع واسه کپی خور کردنش بیارم پیش شما چقدر هزینه داره ؟؟؟؟؟
350 واسه فت کجا !!!! 440 واسه اسلیم ( تازه بعد از ه ک اصلی خدا میدونه چقدر گرون بشه !! ) کجا ؟؟؟؟؟؟ چی فکر میکردیم چی شد ؟؟؟؟!!!!در ضمن با اسلیمها بازی نمیدید شما ؟؟؟؟ قیمت بازی اصل چنده ؟؟؟؟؟؟
سلام. الان ارجینال فقط این فورزا ۳ و هالو هست.آقا میثم گل . شما میگید صبر کنیم تا ه ک اصلی بیاد !! و از طرفی میگید تمام اسلیمهایی که فروختید اصلی بوده !!!! خب . اگه ه ک اصلی بیاد قیمت میره بالا طبق گفته های شما و دوستان ؟؟؟؟
پس بهتر نیست الان یا تا اوایل بهمن ماه اسلیم اصل بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اگه کپی خور بشه قیمتها میره بالا دیگه !!! الان که تو سایتتون زدید اسلیم کپی خور 440 تومن . خب اونموقع اگه بالاتر هم بره من 1 ریال هم ندارم واسه خریدن کنسول !!!! اونموقع واسه کپی خور کردنش بیارم پیش شما چقدر هزینه داره ؟؟؟؟؟
350 واسه فت کجا !!!! 440 واسه اسلیم ( تازه بعد از ه ک اصلی خدا میدونه چقدر گرون بشه !! ) کجا ؟؟؟؟؟؟ چی فکر میکردیم چی شد ؟؟؟؟!!!!در ضمن با اسلیمها بازی نمیدید شما ؟؟؟؟ قیمت بازی اصل چنده ؟؟؟؟؟؟
الان میتونی بخری تا بعد که کپیش بیاد بیاریش کپی کنیم. فکرم نکنم زیاد بشه هزینش
مرسی... دوستان عزیز بابت جواب ها...
به هر حال بعد اینکه زنگ زدم به Nexet Gen و گفت که دیگه دستگاه به درد گیم نمی خوره رفتم و یه آرککید خریدم 310 تومن خیلی بد شد به خاطر یه حماقت 310 تومن به خرج افتادم... ولی خوب الان 2 تا دسته اورجینال دارم و همین طور دستگاه جدید ال تی پلاس داره و از طرفی امروز بعد آوردن دستگا به خونه زدم اکانت جدید ساختم و اکانت لایو گلد داد بهم با قبلی هر چی ور رفتم خبری از گلد یک ماهه نبود...
به هر حال ایکس باکسی ماندیمخوبه ها 1 روز نتونستم دوری ایکس باکسو تحمل کنم
![]()
چقدر میشه هزینه کپی خور کردنش ؟؟؟؟ قیمت بازیها چنده ؟؟؟؟؟؟
آقا میثم بخوام بخرم آشنای ما شمایی ها !!!!!![]()
پس به نظر شما هم بهتره الان بخرم و تا موقع ه ک صبر نم و یه جورایی بسازم تا ه کش بیاد ؟؟؟؟؟
سلام من امروز که دستگاه رو خریدم فروشنده 100 درصد تضمین داد بهم که روی دستگاه LT+ ریخته و حتی گفت خودش این کار رو انجام داده! برای اثبات حرفش هم اساسنز رو اجرا کرد باهاش!
خوب من دستگاه رو آوردم و قبل از هر کاری حتی ایجاد پروفایل دیسک NFS HP رو گذاشتم و رفت توی بازی! کار بعدی این بود که به لایو وصل شدم به محض وصل شدن پیغام آپدیت داد و گفت اگه آپدیت نکنی نمی تونی به لایو وصل شی... در دو مرحله آپدیت کرد که مرحله دوم خیلی طول کشید مشخص بود داشت یه آپدیت 70-80 مگابایتی دانلود می کرد . بعد از دانلود آپدیت و ساختم پروفیل و اینا من دیسک NFS HP رو گذاشتم و موقع اجرا این ارور رو میده:
X Unrecognized Disc
This disk is unreadable.
For more help, visit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فکر کردم شاید دیسک مشکل پیدا کرده واسه همین نصب کردم روی هارد و نصب هم شد خیلی راحت بار دیگه اجرا کردم تا از رو هارد اجرا بشه باز هم همین پیغام رو داد.
در حال حاضر شبهه ای که در من ایجاد شده اینه:
هیچ ال تی پلاسی زده نشده و این فروشنده روی دستگاه اون آپدیت مخصوصی که ap 2.5 رو دور میزنه رو نصب کرده و میگه ال تی پلاس ریخته دیسک های اساسینز و نید فور اسپید رو هم میذاره و می گه بیا اجرا کرد و این رو وسیله ای برای اثبات حرفش قرار میده... البته این حدس منه آیا حدسم درسته یا خیر؟
سوال دیگه : امکانش هست که الان من فلگ شده باشم؟
سلام
یه سوال اپدیت داشبورد شما کدوم ورژن بود .؟؟؟؟ همون ورژن قدیمی که 2.0.9199 که کینکت نداشت یا نه ورژن جدید بود که کینکت هم ساپورت میکنه. ؟؟؟؟( فهمیدنش سخت نیست تو داشبورد بخشی مربوط به کینکت اضافه میشه ).
من احتمال میدم که همون ورژن قدیمی بوده (2.0.9199 ) که اگه این بود به هیچ عنوان LT+ روش نصب نبوده. چون شرط اجرای بازی اساسین یا نید فور اسپید با LT+ داشتن داشبورد جدید هست. در غیر این صورت اجرای اساسین از روش non stealth هستش بعد از وصل شدن به لایو پیغام اپدیت میاد و از اونجایی که دستگاه شما LT+ نیست باید با لایو خداحافظی کنید.
البته منتظر نظر دوستان حرفه ای تر باش. این چیزی بود که من می دونستم.
راستی چرا اینقدر گرون خریدی . 310 هزار تومن واقعا بالاست برای ارکید.
Last edited by mosolim; 09-01-2011 at 10:05.
مرسی بابت جوابتون
والا اصلا حواسم نبود که دقت کنم... یعنی از بس از فنا شدن کنسول قبلیم حالم گرفته بود که مغزم کار نمی کرد ولی قبل هر کاری زدم توی لایو بدون هیچ گونه سیو و پروفایل و ... دو مرحله آپدیت داد شک ندارم مرحله دوم آپدیت داشبورد بود چون حدود 70 80 مگی میشد. پس شما هم حدس من رو تائید می کنید.؟
من منتظر نظر سایرین هستم تا ظهر با اطمینان کامل برم پیش فروشنده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)