تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2076 از 3195 اولاول ... 1076157619762026206620722073207420752076207720782079208020862126217625763076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,751 به 20,760 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خب ببنید . ما خیلی صحبت کردیم که دستگاه های که فریم ویرشون ال تی باشه به این راحتیا دی وی دی کی نمیده شما وقتی دیدید دی وی دی کی نمیده باید بیخیال میشدید و میرفتید پیش کسی که کارش این هست.
    شما الان Erase رو زدید و دیگه هیچ کاری نمیتونید بکنید برای برگشتن دی وی دی کی و الان دستگاه شما فقط میتونه فیلم دی وی دی پخش کنه همین.

ببنید این روش ه ک۱ مشکل اساسی داره اونم اینه که بعد از زدن اپدیت داشبورد جدید حدودا از هر ۱۰ تا ۱ دونه از دستگاها بعد از اپدیت داشبورد دیگه بازی نمیخونه و همه بازی ها رو پلی دی وی دی می زنه این از این.

ببنید دیگه نزدیک به ه ک اصلی هستیم بهتره صبر کنید. اون موقه که کپیش بیاد دیگه هیچ نیازی نیست که دی وی دی رام عوض بشه یا دستکاری بشه.
    شاید من تا حالا ۲ تا اسلیم کپی فروخته باشم اونم چون دوستان گفتن . تا حالا بیشتر خام و ارجینال فروختم . چون بعد از کپی شدشن احتمال گرون شدنش هست.

حدودا ۳۰۰ و ۳۹۰ شده.
    به احتمال زیاد قیمتاشونو اپدیت نکردن یا از گرونی ها خبر ندارن.
    بهرته صبر کنید تا قیمت ها متعادل بش
    ه
    یعنی دارند داشبودر رو هَک میکنند ؟
    این که خیلی خوب میشه چون HomeBrew مثل Ps3 و PSP ردیف میشه و 360 میشه مثل Wii در این زمینه و خیلی حال میده . اصلا کنسولی که HomeBrew اجرا میکنه خیلی بهتره .

2. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

یعنی دارند داشبودر رو هَک میکنند ؟
    این که خیلی خوب میشه چون HomeBrew مثل Ps3 و PSP ردیف میشه و 360 میشه مثل Wii در این زمینه و خیلی حال میده . اصلا کنسولی که HomeBrew اجرا میکنه خیلی بهتره .
    ای وای اشتباه لپی شده من کی این حرفو زدم

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

یکی از بچه ها می خواد 2 تا ارکید بگیره این سایت چاره 265 زده به نظرتون بگیره ؟
    چون ارکید می خواد

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

خب ببنید . ما خیلی صحبت کردیم که دستگاه های که فریم ویرشون ال تی باشه به این راحتیا دی وی دی کی نمیده شما وقتی دیدید دی وی دی کی نمیده باید بیخیال میشدید و میرفتید پیش کسی که کارش این هست.
    شما الان Erase رو زدید و دیگه هیچ کاری نمیتونید بکنید برای برگشتن دی وی دی کی و الان دستگاه شما فقط میتونه فیلم دی وی دی پخش کنه همین.

ببنید این روش ه ک۱ مشکل اساسی داره اونم اینه که بعد از زدن اپدیت داشبورد جدید حدودا از هر ۱۰ تا ۱ دونه از دستگاها بعد از اپدیت داشبورد دیگه بازی نمیخونه و همه بازی ها رو پلی دی وی دی می زنه این از این.

ببنید دیگه نزدیک به ه ک اصلی هستیم بهتره صبر کنید. اون موقه که کپیش بیاد دیگه هیچ نیازی نیست که دی وی دی رام عوض بشه یا دستکاری بشه.
    شاید من تا حالا ۲ تا اسلیم کپی فروخته باشم اونم چون دوستان گفتن . تا حالا بیشتر خام و ارجینال فروختم . چون بعد از کپی شدشن احتمال گرون شدنش هست.

حدودا ۳۰۰ و ۳۹۰ شده.
    به احتمال زیاد قیمتاشونو اپدیت نکردن یا از گرونی ها خبر ندارن.
    بهرته صبر کنید تا قیمت ها متعادل بش
    ه
    آقا میثم گل . شما میگید صبر کنیم تا ه ک اصلی بیاد !! و از طرفی میگید تمام اسلیمهایی که فروختید اصلی بوده !!!! خب . اگه ه ک اصلی بیاد قیمت میره بالا طبق گفته های شما و دوستان ؟؟؟؟
    پس بهتر نیست الان یا تا اوایل بهمن ماه اسلیم اصل بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اگه کپی خور بشه قیمتها میره بالا دیگه !!! الان که تو سایتتون زدید اسلیم کپی خور 440 تومن . خب اونموقع اگه بالاتر هم بره من 1 ریال هم ندارم واسه خریدن کنسول !!!! اونموقع واسه کپی خور کردنش بیارم پیش شما چقدر هزینه داره ؟؟؟؟؟
    350 واسه فت کجا !!!! 440 واسه اسلیم ( تازه بعد از ه ک اصلی خدا میدونه چقدر گرون بشه !! ) کجا ؟؟؟؟؟؟ چی فکر میکردیم چی شد ؟؟؟؟!!!! در ضمن با اسلیمها بازی نمیدید شما ؟؟؟؟ قیمت بازی اصل چنده ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

آقا میثم گل . شما میگید صبر کنیم تا ه ک اصلی بیاد !! و از طرفی میگید تمام اسلیمهایی که فروختید اصلی بوده !!!! خب . اگه ه ک اصلی بیاد قیمت میره بالا طبق گفته های شما و دوستان ؟؟؟؟
    پس بهتر نیست الان یا تا اوایل بهمن ماه اسلیم اصل بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اگه کپی خور بشه قیمتها میره بالا دیگه !!! الان که تو سایتتون زدید اسلیم کپی خور 440 تومن . خب اونموقع اگه بالاتر هم بره من 1 ریال هم ندارم واسه خریدن کنسول !!!! اونموقع واسه کپی خور کردنش بیارم پیش شما چقدر هزینه داره ؟؟؟؟؟
    350 واسه فت کجا !!!! 440 واسه اسلیم ( تازه بعد از ه ک اصلی خدا میدونه چقدر گرون بشه !! ) کجا ؟؟؟؟؟؟ چی فکر میکردیم چی شد ؟؟؟؟!!!! در ضمن با اسلیمها بازی نمیدید شما ؟؟؟؟ قیمت بازی اصل چنده ؟؟؟؟؟؟
    سلام. الان ارجینال فقط این فورزا ۳ و هالو هست.
    الان میتونی بخری تا بعد که کپیش بیاد بیاریش کپی کنیم. فکرم نکنم زیاد بشه هزینش

7. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی... دوستان عزیز بابت جواب ها...
    به هر حال بعد اینکه زنگ زدم به Nexet Gen و گفت که دیگه دستگاه به درد گیم نمی خوره رفتم و یه آرککید خریدم 310 تومن خیلی بد شد به خاطر یه حماقت 310 تومن به خرج افتادم... ولی خوب الان 2 تا دسته اورجینال دارم و همین طور دستگاه جدید ال تی پلاس داره و از طرفی امروز بعد آوردن دستگا به خونه زدم اکانت جدید ساختم و اکانت لایو گلد داد بهم با قبلی هر چی ور رفتم خبری از گلد یک ماهه نبود...
    به هر حال ایکس باکسی ماندیم خوبه ها 1 روز نتونستم دوری ایکس باکسو تحمل کنم

9. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

سلام. الان ارجینال فقط این فورزا ۳ و هالو هست.
    الان میتونی بخری تا بعد که کپیش بیاد بیاریش کپی کنیم. فکرم نکنم زیاد بشه هزینش
    چقدر میشه هزینه کپی خور کردنش ؟؟؟؟ قیمت بازیها چنده ؟؟؟؟؟؟
    آقا میثم بخوام بخرم آشنای ما شمایی ها !!!!!
    پس به نظر شما هم بهتره الان بخرم و تا موقع ه ک صبر نم و یه جورایی بسازم تا ه کش بیاد ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض با یک مشکل مواجه شدم!

سلام من امروز که دستگاه رو خریدم فروشنده 100 درصد تضمین داد بهم که روی دستگاه LT+ ریخته و حتی گفت خودش این کار رو انجام داده! برای اثبات حرفش هم اساسنز رو اجرا کرد باهاش!
    خوب من دستگاه رو آوردم و قبل از هر کاری حتی ایجاد پروفایل دیسک NFS HP رو گذاشتم و رفت توی بازی! کار بعدی این بود که به لایو وصل شدم به محض وصل شدن پیغام آپدیت داد و گفت اگه آپدیت نکنی نمی تونی به لایو وصل شی... در دو مرحله آپدیت کرد که مرحله دوم خیلی طول کشید مشخص بود داشت یه آپدیت 70-80 مگابایتی دانلود می کرد . بعد از دانلود آپدیت و ساختم پروفیل و اینا من دیسک NFS HP رو گذاشتم و موقع اجرا این ارور رو میده:

فکر کردم شاید دیسک مشکل پیدا کرده واسه همین نصب کردم روی هارد و نصب هم شد خیلی راحت بار دیگه اجرا کردم تا از رو هارد اجرا بشه باز هم همین پیغام رو داد.

در حال حاضر شبهه ای که در من ایجاد شده اینه:

هیچ ال تی پلاسی زده نشده و این فروشنده روی دستگاه اون آپدیت مخصوصی که ap 2.5 رو دور میزنه رو نصب کرده و میگه ال تی پلاس ریخته دیسک های اساسینز و نید فور اسپید رو هم میذاره و می گه بیا اجرا کرد و این رو وسیله ای برای اثبات حرفش قرار میده... البته این حدس منه آیا حدسم درسته یا خیر؟

سوال دیگه : امکانش هست که الان من فلگ شده باشم؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام من امروز که دستگاه رو خریدم فروشنده 100 درصد تضمین داد بهم که روی دستگاه LT+ ریخته و حتی گفت خودش این کار رو انجام داده! برای اثبات حرفش هم اساسنز رو اجرا کرد باهاش!
    خوب من دستگاه رو آوردم و قبل از هر کاری حتی ایجاد پروفایل دیسک NFS HP رو گذاشتم و رفت توی بازی! کار بعدی این بود که به لایو وصل شدم به محض وصل شدن پیغام آپدیت داد و گفت اگه آپدیت نکنی نمی تونی به لایو وصل شی... در دو مرحله آپدیت کرد که مرحله دوم خیلی طول کشید مشخص بود داشت یه آپدیت 70-80 مگابایتی دانلود می کرد . بعد از دانلود آپدیت و ساختم پروفیل و اینا من دیسک NFS HP رو گذاشتم و موقع اجرا این ارور رو میده:

فکر کردم شاید دیسک مشکل پیدا کرده واسه همین نصب کردم روی هارد و نصب هم شد خیلی راحت بار دیگه اجرا کردم تا از رو هارد اجرا بشه باز هم همین پیغام رو داد.

در حال حاضر شبهه ای که در من ایجاد شده اینه:

هیچ ال تی پلاسی زده نشده و این فروشنده روی دستگاه اون آپدیت مخصوصی که ap 2.5 رو دور میزنه رو نصب کرده و میگه ال تی پلاس ریخته دیسک های اساسینز و نید فور اسپید رو هم میذاره و می گه بیا اجرا کرد و این رو وسیله ای برای اثبات حرفش قرار میده... البته این حدس منه آیا حدسم درسته یا خیر؟

سوال دیگه : امکانش هست که الان من فلگ شده باشم؟
    سلام
    یه سوال اپدیت داشبورد شما کدوم ورژن بود .؟؟؟؟ همون ورژن قدیمی که 2.0.9199 که کینکت نداشت یا نه ورژن جدید بود که کینکت هم ساپورت میکنه. ؟؟؟؟( فهمیدنش سخت نیست تو داشبورد بخشی مربوط به کینکت اضافه میشه ).
    من احتمال میدم که همون ورژن قدیمی بوده (2.0.9199 ) که اگه این بود به هیچ عنوان LT+ روش نصب نبوده. چون شرط اجرای بازی اساسین یا نید فور اسپید با LT+ داشتن داشبورد جدید هست. در غیر این صورت اجرای اساسین از روش non stealth هستش بعد از وصل شدن به لایو پیغام اپدیت میاد و از اونجایی که دستگاه شما LT+ نیست باید با لایو خداحافظی کنید.
    البته منتظر نظر دوستان حرفه ای تر باش. این چیزی بود که من می دونستم.
    راستی چرا اینقدر گرون خریدی . 310 هزار تومن واقعا بالاست برای ارکید.
    Last edited by mosolim; 09-01-2011 at 10:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی بابت جوابتون
    والا اصلا حواسم نبود که دقت کنم... یعنی از بس از فنا شدن کنسول قبلیم حالم گرفته بود که مغزم کار نمی کرد ولی قبل هر کاری زدم توی لایو بدون هیچ گونه سیو و پروفایل و ... دو مرحله آپدیت داد شک ندارم مرحله دوم آپدیت داشبورد بود چون حدود 70 80 مگی میشد. پس شما هم حدس من رو تائید می کنید.؟
    من منتظر نظر سایرین هستم تا ظهر با اطمینان کامل برم پیش فروشنده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •