منم از باتري گوشي ميترسيدم
بازم اگر استفاده شخصي باشه ميشه ي كاريش كرد
ولي اشتراكي واقعا فاتحه گوشي رو مي خونه
اره دانگل سبك راحت خوبي هست
اگر مشكلي نداريد باتري دار هم بد نيست
ولي شماكه پاور بانك دارين خوبه
منم از باتري گوشي ميترسيدم
بازم اگر استفاده شخصي باشه ميشه ي كاريش كرد
ولي اشتراكي واقعا فاتحه گوشي رو مي خونه
اره دانگل سبك راحت خوبي هست
اگر مشكلي نداريد باتري دار هم بد نيست
ولي شماكه پاور بانك دارين خوبه
من بعد از 9 ماه در اخرین تماس که با ایرانسل داشتم حرف شکایت زدم بعدش نت من رو درست کردن الان من نه قطعی نداره و نه نواسان سرعت و نه افت سرعت
نتیجه: حتما باید سلطه زور باشه تا اینا پیگیری کنن وگرنه بدهکارم. شده بودم
Sent from my LT25i
برای شما که پاور بانک داری خیلی خوبه
توی گوشی نسل سه و چهار مصرفش بالاست و هات اسپات هم که می کنی مصرفت خیلی بیشتر میشه.
ضمنا شما می تونی داگل رو به یو اس بی لپ تاپ وصل کنی و راحت استفاده کنی بدون پاور بانک ( یو اس بی تری داشته باشی که خیلی بهتره و آمپراژ بهتری تامین می کنه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی نهایت تشکر از لطفت.الان اینا تست 4g بودند؟پهنای باند که حدود 24 بود.چرا کم شده اینقدر؟
سلام
میشه به شارژر در خانه به صورت دائمی هم متصل کرد؟
آیا تفاوتی در سرعتم روی این دانگل احساس کرده اید با خیر
خواهش ميكنم
بله
ساعت بدي بود متاسفانه
مهم اختلاف سرعت نه مقدار سرعت كه تا حدود ٢٥ هم ميرسد مخصوصا اول صبح در تست هاي مختلف و حالت هاي متفاوت تقريبا همين اختلاف ها وجودداره متاسفانه مشهد بعد عيد خيلي سرعت خراب شده بنده حدود 50 هم سرعت گرفتم
كه به اين نتيجه رسيديم فرق آنچناني نداره يا حداقل در سرعت هاي پايين تر فرقي نميكنه
بله مشكلي نداره
محسوس نيست مخصوصا اگر شارژر ٢ آمپر باشه
منم این مدل رو دارم از هر نظر خوبه هم گیرندگی هم قدرت وای فای. به هر پورت usb میشه وصلش کرد از شارژر موبایل تا پخش ماشین تا ----- و پاور بانک. گیرندگی و آنتنش هم از موبایل بیشتره. در حالت وای فای هم تست کردم با حالتی که مستقیم به usb کامپیوتر وصل کردم افت سرعتی نداره. درکل یه دستگاه جمع و جور و کارا با قیمت مناسب هست بنظر منکه از اون باتری دارها بهتره چون امروزه هرجا باشی یه پورت usb پیدا میشه و دیگه نمیخواد نگران تمام شدن شارژ هم باشی.
یه طرح شیش ماهه به بالا لازم دارم
به صرفه ترین طرح کدومه
یدونه سی گیگ شیش ماهه پیدا کردم
اون اگه یک ساله بود میخریدمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)