دوستان نامحدود پارس آنلاینم مثل شاتل محدودیت دانلود داره یا نه؟
(شاتل بعد 15 -20 گیگ دانلود سرعت و میاره روو 20 )
دوستان نامحدود پارس آنلاینم مثل شاتل محدودیت دانلود داره یا نه؟
(شاتل بعد 15 -20 گیگ دانلود سرعت و میاره روو 20 )
بله داره ، حدودا بعد از 20 گیگ ، سرعتتون بر میگرده روی همون مقدار واقعیش مثلا سرویس 128 میشه 16
یکی بیاد جواب بده
اگه وضعیت خط تلفنتون مناسب باشه تو روز سرعت تا 300 میرسه ولی اگه نویز داشته خطتون، روی 100 حساب کنید
شب ها(ساعات رایگان) هم بین 10 - 30 کیلوبایت میتونید حساب کنید.
بچه ها تو سرویس نا محدود ، تو ساعت های رایگان این مقدار دانلود رو جز همون مقدار دانلودمون حساب میکنه ( یعنی جز 20 گیگ حساب میکنه ؟ )
1 مگ حجمی.....
نه چون من محدود هستم اما واسه سه ماه 30 گیگ رایگان دانلود کردم ! الان هم در ساعات عادی مثلا 11 روز سرعت دانلودم 140 راحت میره !
روزی ۲۱۶ مگ . خیلی هم بیراه نیست
من تمام روز را تقریبا کانکتم فقط هم فیس بوک و چند تا فروم میرم روزی حدود ۴۰۰ مگ کم میشه
اینو در نظر داشته باش که فیس بوک پر عکسه . در نتیجه تقریبا میشه گفت که مشکلی نیست
سلام
خوب حالا بهتر گفتید، مودم داره به چند تا کامپوتر سرویس میده.
با شرایطی که شما دارید و اینکه مجبورید کانکشن مودمتون PPPoE باشه، تنها راه حل اینه که مودم رو بعد از 1:45 روشن کنید و قبل از 7:15 خاموش کنید، به قول شما از برق بکشید.
درضمن همین رو هم باید تست کنید، که با منطقه شما سازگار باشد، مشکل شما رو چند تا ا زدوشتایدیگه هم دارن که یک شب رایگان می افته و یک شب نه
سلام
سرویس نامحدود روز و شب و رایگان و غیر رایگان نداره، هر موقع از شبانه روز کنتور میندازه و از 20 گیگ سرعت بالاتون کم میکنه (البته این که می گم به نقل و تجربه ی دوستان هست)
Last edited by fishdilo; 02-12-2012 at 06:02. دليل: افزودن پاسخ پست دیگر
دوستان من که اصلا از این SNR و از این جور چیزا سر در نمیارم ، حالا به نظرتون SNR من چطوره؟ :
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)