تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2075 از 3195 اولاول ... 1075157519752025206520712072207320742075207620772078207920852125217525753075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,741 به 20,750 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون دوستمون میگن درایو چنج شده بگیرم ؟؟؟؟ همون اسلیم ؟؟؟؟ آقا میثم شما چی میگی ؟؟؟ داری این شکلیشو ؟؟؟؟ چنده ؟؟؟ مشکلی که نداره ؟؟؟
    دوست عزیز شما هم که میگی اسلیم اورجینال بخرم !! یعنی بازی اورجینال هم میخواد دیگه ؟؟؟ که 40 ، 50 باید باشه ؟؟؟؟!!!!
    علمای XBOX کمک کنن ببینم چه باید کرد ؟؟؟؟ کلا یه جورایی فکر فت رو از سرم بیرون کردم ؟؟؟ چون با یه حساب 2*2=5 تا هم !! به این نتیجه رسیدم که تا 1 سال دیگه در مقابل اسلیم ( حداقل ) داشتنش به صرفه نیست !! بنابراین فوکوس روی اسلیمه !!
    اما چه جوریش ؟؟؟!!!!! و کی ؟؟؟؟؟‌!!!!! عجب مملکت گل و بلبلی داریما !!!! چندتا ورژن جدید هم اینجا به هر چیزی اضافه میشه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

lمشکلی نیست تمام موارد رو دوباره تکرار کن از اول البته بغیر از پاک کردن یعنی دوباره ال تی رو روش رایت کن درست میشه درایورت هیچ مشکلی پیدا نکرده (البته باید دی وی دی کی رو داشته باشی)

اقا جان اهل ریسک هستی یه اسلیم ارجینال بخر _(چون سایتی که ایکس باکس -- کرده گفته -- میشه تا چند وقت دیگه مطمئنا تا اسفند -- می شه نگران نباش . از اینهایی که -- شده نخر چون در اینده به مشکل بر خوری >
    اگه دوست داری فلت بخری الان نخر چون قیمتش کاذب رفته بالا
    حالا اگه مثل من اهل ریسکی یه اسلیم اورجینال بخر وصبر کن تا هکش بیاد (حتما میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    مرسی که روحیه میدی... ولی مشکل اینجاست که DVD Key رو نداشتم واسه همین اعصابم به هر ریخت و زدم Erase کردم الان دیگه فریمور درایور رفته به فنا چه جوری فریم بریزم وقتی که هیچ چیزی نمیشناستش؟ وقتی به مادربورد وصلش می کنم not Detect میده و این یعنی کلا درایو تعطیل شده رفته پی کارش من از چند جا پرسیدم Erorr 64 یعنی فته شرهو

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

اون دوستمون میگن درایو چنج شده بگیرم ؟؟؟؟ همون اسلیم ؟؟؟؟ آقا میثم شما چی میگی ؟؟؟ داری این شکلیشو ؟؟؟؟ چنده ؟؟؟ مشکلی که نداره ؟؟؟
    دوست عزیز شما هم که میگی اسلیم اورجینال بخرم !! یعنی بازی اورجینال هم میخواد دیگه ؟؟؟ که 40 ، 50 باید باشه ؟؟؟؟!!!!
    علمای XBOX کمک کنن ببینم چه باید کرد ؟؟؟؟ کلا یه جورایی فکر فت رو از سرم بیرون کردم ؟؟؟ چون با یه حساب 2*2=5 تا هم !! به این نتیجه رسیدم که تا 1 سال دیگه در مقابل اسلیم ( حداقل ) داشتنش به صرفه نیست !! بنابراین فوکوس روی اسلیمه !!
    اما چه جوریش ؟؟؟!!!!! و کی ؟؟؟؟؟‌!!!!! عجب مملکت گل و بلبلی داریما !!!! چندتا ورژن جدید هم اینجا به هر چیزی اضافه میشه

دوست عزیز شما داری سر خودت کلاه میزارید... من دارم میگم اسلیم هایی که الان داخل بازار موجود هست و با روش عوض کردن برد درایو کپی خور شدن مشکلی ندارند و نخواهند داشت ... حالا شما بیا هی بگو فلانه فلانه

شما یکی بخر اگه مشکلی پیش اومد من پول کنسول رو بهت میدم.

همون Rohallah_Tavakoli قدیمی
    Last edited by Quantum2012; 08-01-2011 at 14:43.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی همه اسلیمها الان اینجوری کپی خور شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز ما که نخریدیم فعلا که کلاه بذاریم سرخودمون !!! بحث اینه که از دوستان گلی مثل شما و دیگ دوستان کمک بگیریم ببینیم چی به چیه !!! این اسلیمی که میگی اینجوریه و خودتون دارید چنده الان ؟؟؟ شما کی گرفتید ؟؟ عوض کردن برد درایو دیگه چیه ؟؟؟ این XBOX چه عوالم خوفی داره ها !!! چیزایی که اصلا تو عمرم نشنیدم اینجا دارم میشنوم !!!
    امیدوارم سوءاستفاده نشه ها !!!! کلا تو کنسولها فوق العاده مبتدی هستم و با این وضع بازار اگه یکی مثل من درست و حسابی اقدام نکنه خودتون هم میدونید تا دسته رفته تو پاچش !!!! آخه اینجا سرای خراب شده من ایرانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به همین خاطره کنجکاوم !!
    Last edited by panther99; 08-01-2011 at 15:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    یه چیزی دیدم شاید بدرد بخوره که بگم . الان که قیمت مدل فت کاذب رفته بالا (الان نمیدونم باز چقدر شده . اگه به من بگین ممنون میشم. ) این سایت خرید اینترنتی چاره داره ارکید 265 و الایت 365 میده . اولش فکر کردم خوب حتما این نسخه ی اورجینالش هست . بعد دیدم زیر ارکید نوشته مدت گارانتی: 12 ماه با قابلیت پخش بازی کپی !!
    سوالم اینه که من میخواستم عید الایت بگیرم با توجه به وضعیت پیش اومده گفتم تا تابستون صبر کنم تا قیمت اسلیم متعادل شه... الان با توجه به این نظر شما چیه ؟ قضیه این سایته چیه ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

مرسی که روحیه میدی... ولی مشکل اینجاست که DVD Key رو نداشتم واسه همین اعصابم به هر ریخت و زدم Erase کردم الان دیگه فریمور درایور رفته به فنا چه جوری فریم بریزم وقتی که هیچ چیزی نمیشناستش؟ وقتی به مادربورد وصلش می کنم not Detect میده و این یعنی کلا درایو تعطیل شده رفته پی کارش من از چند جا پرسیدم Erorr 64 یعنی فته شرهو
    ببرش به یه تعمیر گاه مجرب برات درستش می کنند

اقا اورجینال بگیر و صبر کن تا -- بشه مطمئن باش ضرر نمی کنی
    ولی اگر از اسلیم هایی که درایورش تغییر کرده بگیری هم برای لایو رفتن به مشکل بر می خوری هم برای ابدیت کردن و ....... در ضمن براتون معلوم نیست چه درایوری میزارن
    اگه میخای درایور تغییر شده بگیری به نظر من فت بگیری خیلی بهتره

اگه اسلیم تغییر درایو میخای بگیری درایو اورجینال رو هم از طرف بگیر تا بعد از این که -- نرم افزاری اومد جایگزین کنی
    Last edited by marvel_malayer; 08-01-2011 at 17:30.

7. 2 کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

اگه به داشبرد نسخه ی بتا آپدیت کنید این بلا سر کنسول میاد.... ما که آپدیت کردیم چیزی نشد..

یا حق
    سلام. ما هم همین فکر میکردیم. و نسخه ی نهای رو هم زدیم ولی رو تعدادی از دستگاها مشکل ایجاد کرد. از هر ۱۰ تا شاید ۱ دونه.

9. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا میثم نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درایو تغییر کرده !!!! بگیریم ؟؟؟؟ یا اسلیم اورجینال و بعد منتظر هکش بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ اون موقع کپی خور کردنش چقدر هزینه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درایو DVD رو تغییر میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه درایو اصل رو هم میدن اونموقع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اسلیم اورجینال بازی هم میدن یا باید 40 ، 50 تومن هم پول بازی بدیم ؟؟؟؟ شما اسلیم اورجینال داری ؟؟؟؟؟؟
    منظورتون از هر 10 تا یکی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میثم یعنی نمیشه آدم از یه درایو دیگه استفاده کرد؟ این که ذاتا DVD Key رو نمیداد بهم...

سعی کردم ولی هر کاری کردم DVD Key رو نداد که نداد... منم اعصابم قره قاطی شد زدم Erase کردم...
    ولی خیلی جالبه یه Erase ساده نرم افزاری کمپلت دستگاه رو به فنا میده... جالبه ... ولی من توی یه فروم خارجی خوندم هیچ عملی با جانگل فلشر منتج به از بین رفتن کل دستگاه نمیشه!
    ببینید درایو که چیزیش نمیشه ، شماره سریالش میریزه به هم و با شماره سریال دستگاه سازگاری نداره در نتیجه دستگاه دیگه نمیخونتش .
    فکر کنم با عوض کردن شماره سریال دستگاه بشه ولی اون موقع دیگه لایو بی لایو .

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

میثم یعنی نمیشه آدم از یه درایو دیگه استفاده کرد؟ این که ذاتا DVD Key رو نمیداد بهم...

سعی کردم ولی هر کاری کردم DVD Key رو نداد که نداد... منم اعصابم قره قاطی شد زدم Erase کردم...
    ولی خیلی جالبه یه Erase ساده نرم افزاری کمپلت دستگاه رو به فنا میده... جالبه ... ولی من توی یه فروم خارجی خوندم هیچ عملی با جانگل فلشر منتج به از بین رفتن کل دستگاه نمیشه!
    خب ببنید . ما خیلی صحبت کردیم که دستگاه های که فریم ویرشون ال تی باشه به این راحتیا دی وی دی کی نمیده شما وقتی دیدید دی وی دی کی نمیده باید بیخیال میشدید و میرفتید پیش کسی که کارش این هست.
    شما الان Erase رو زدید و دیگه هیچ کاری نمیتونید بکنید برای برگشتن دی وی دی کی و الان دستگاه شما فقط میتونه فیلم دی وی دی پخش کنه همین.

آقا میثم نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درایو تغییر کرده !!!! بگیریم ؟؟؟؟ یا اسلیم اورجینال و بعد منتظر هکش بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ اون موقع کپی خور کردنش چقدر هزینه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درایو DVD رو تغییر میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه درایو اصل رو هم میدن اونموقع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اسلیم اورجینال بازی هم میدن یا باید 40 ، 50 تومن هم پول بازی بدیم ؟؟؟؟ شما اسلیم اورجینال داری ؟؟؟؟؟؟
    منظورتون از هر 10 تا یکی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببنید این روش ه ک۱ مشکل اساسی داره اونم اینه که بعد از زدن اپدیت داشبورد جدید حدودا از هر ۱۰ تا ۱ دونه از دستگاها بعد از اپدیت داشبورد دیگه بازی نمیخونه و همه بازی ها رو پلی دی وی دی می زنه این از این.

ببنید دیگه نزدیک به ه ک اصلی هستیم بهتره صبر کنید. اون موقه که کپیش بیاد دیگه هیچ نیازی نیست که دی وی دی رام عوض بشه یا دستکاری بشه.
    شاید من تا حالا ۲ تا اسلیم کپی فروخته باشم اونم چون دوستان گفتن . تا حالا بیشتر خام و ارجینال فروختم . چون بعد از کپی شدشن احتمال گرون شدنش هست.

سلام
    یه چیزی دیدم شاید بدرد بخوره که بگم . الان که قیمت مدل فت کاذب رفته بالا (الان نمیدونم باز چقدر شده . اگه به من بگین ممنون میشم. ) این سایت خرید اینترنتی چاره داره ارکید 265 و الایت 365 میده . اولش فکر کردم خوب حتما این نسخه ی اورجینالش هست . بعد دیدم زیر ارکید نوشته مدت گارانتی: 12 ماه با قابلیت پخش بازی کپی !!
    سوالم اینه که من میخواستم عید الایت بگیرم با توجه به وضعیت پیش اومده گفتم تا تابستون صبر کنم تا قیمت اسلیم متعادل شه... الان با توجه به این نظر شما چیه ؟ قضیه این سایته چیه ؟
    ممنون
    حدودا ۳۰۰ و ۳۹۰ شده.
    به احتمال زیاد قیمتاشونو اپدیت نکردن یا از گرونی ها خبر ندارن.
    بهرته صبر کنید تا قیمت ها متعادل بش
    ه
    Last edited by joykiller360; 08-01-2011 at 19:19.

13. 6 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •