یه مودم خوب که بتونه در مقابل نویز خط های تلفن مقاوم باشه و نویز روش اثر نزاره و یا نویز رو کاهش بده معرفی کنید
SMC ها این قابلیت رو دارن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه مودم خوب که بتونه در مقابل نویز خط های تلفن مقاوم باشه و نویز روش اثر نزاره و یا نویز رو کاهش بده معرفی کنید
SMC ها این قابلیت رو دارن
مودم های با چیپست Broadcom در شرایط با نویز بالا عملکرد بهتری از سایر مودم ها دارند. مثل مدل 8960N از تی پی لینک و یا اکثر مدل های لینکسیس.
بی زحمت دوباره سرویسهای جشنواره رو بذارین میخوام یکی بگیرم
شبها پهنای باند سرویس های مخابرات نصف میشه
شبها پهنای باند سرویس های مخابرات نصف میشه
سلام
برای من که همان 800 تا یک مگ میده
سلام دوسلار
ما مغازه دو خط داریم و رو یکی همارا هست و هر دو خط 475 هست و از یه کافو... ولی نمیدونم چرا یکیش نوری هست و یکیش معمولی که روش همارا هست... اونی که روش همارا هست رو که نمیتونم دست بزنم ولی اون نوری رو چون قبلا نمیدونستم نوریه انتقال دادم خونه جدیدمون چون خط نداشتیم... الان من سوالم اینجاست که اون خط از اون کافو نوری زنگوله باغ که ساختمان سنگی هست بیاد خ سعدی کافوش عوض میشه؟ امکانش هست شمارمون معمولی بشه؟ چون نوری رو فقط باید مخابرات بگیریم و مخابرات هم متاسفانه پورت آزاد نداره....و موندم چی کار کنم... این خطو برای اینترنت میخواستم و اینم برام عذاب شده چون نوریه... البته کارای انتقال رو انجام دادم 3 شنبه و امروز فرداس بیان برای نصب از مخابرات... دوستان میتونین راهنماییم کنید چه کنم؟
یه سوال دیگه ام اینه که حالا اگر این مشکل حل شد به نظرتون همارا بگیرم یا مخابرات؟ من بیشتر برای دانلود میخوام و همینی که میگین اولترا مخابرات 950 میده سرعت دانلود رو خوشم اومده ... ولی سوال اینجاس پینگ چه طوره؟ برا بازی خوبه؟ من WORLD OF TANKS میزنم و میخوام نرمال باشه حد اقل ...
ممنون میشم سریع جواب بدین...![]()
ساعات رایگان مخابرات از ساعت الی چنده
مال من تو دانولد شبانه همش شارژ کم می کنه
ساعات رایگان مخابرات از ساعت الی چنده
مال من تو دانلود شبانه همش شارژ کم می کنه
Last edited by Persianhb; 28-09-2014 at 12:43.
1 تا 7 صبح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)