اینطور که شما دوستان تعریف میکنید واقعا وضع پینگ خرابه .... من dota2 رو با 3g ایرانسل هم تونستم بازی کنم !!! ... یعنی انقدر سخته براشون رو adsl پینگ پایین داشته باشن ؟!
دوستان یه نفر توضیح میده سرویس نامحدود بهتره یا محدود با حجم بالا ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینطور که شما دوستان تعریف میکنید واقعا وضع پینگ خرابه .... من dota2 رو با 3g ایرانسل هم تونستم بازی کنم !!! ... یعنی انقدر سخته براشون رو adsl پینگ پایین داشته باشن ؟!
دوستان یه نفر توضیح میده سرویس نامحدود بهتره یا محدود با حجم بالا ؟
سلام سرویس کولاک بهتره سرعت هدیه تا 400 بهت میده ولی وقتی عادی میشه سرعت بین 120 تا 130 میشه![]()
پینگ شبکه های بی سیم بیشتر چون به مخابرات ربطی نداره !!! برای همینه 3g و 4 وای مکس و رادیو برودبند خوبه
وضعیت پینگ که آره خیلی خرابه.شما اگه برای بازی های آنلاین میخوای اصلا نیا!
سرویس نا محدود هم که اصلا حرفشون نزن به هیچ وجه!اگه مجبور هستین از آسیاشت سرویس بگیرین یکی از محدود هارو انتخاب کنید
آسیاشت ؟) ...
بیشتر برام سرعتش مهمه ... حتی اگه شب رایگان هم نباشه ولی سرعت روز رو بهم بده خوشحال میشم
میخوام سرویس "شهاب 40 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)" رو برای ماه اول بگیرم ... سرعت ۲ تا ۸ صبحش چقدره ؟
سرعت 2 تا 8 شهاب 250 هست یعنی شبی پنج و نیم گیگ میتونی دانلود کنی دوست من![]()
آسیاشت یه اسمشه! آسیاتر و... دیگم هست...
در جواب یکی از دوستان، 3 جی ایرانسل قابلیت dota بازی کردن نداره! البته اگه منظور 5v5 هست...
آسیافاک هم هست من بهش میگم![]()
آخه دزدی تا چقدر میخواستم واسه اولین بار از آسیاکوفت سرویس بگیرم الان می بینم سرویساشو 6 7 هزار تومن گرون تر زده تو 1544.ir عمرا بیام طرف این دزد واسه یه دانلود شبانه کلی پول باید بریزی تو حلقوم گشادش
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)