تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2074 از 2365 اولاول ... 10741574197420242064207020712072207320742075207620772078208421242174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,731 به 20,740 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود
    آقا حمید
    بطور کلی سپیکرهای jbl بیشتر با آمپلی پایونیر سازگاری دارند یا کنوود؟
    سلام صبح عزیزان بخیر و شادی
    قانون نوشته و کلی در این زمینه نداریم.ولی من توصر میکنم امپلیهای کن وود حد اقل تو شرایط حال بهتر هستند تو قیمتهای مشابه نسبت به پایونیر.
    دوستان یه مقایسه ای بین این 4 تا ساب 10 اینچی انجام میدین؟ دنبال اینم یواش یواش با تعویض ماشین، کواکسیالو از رده خارج کنم و یه ساب 8 یا 10 کیفیتی و موزیکال که حجم زیادی تو صندوق نگیره (ماشین نامشخصه هنوز) و دو جفت کامپوننت استفاده کنم.

1- alpine type s (old version) محصول 2006 نقره ای رنگ
    2- mtx rt10
    3- gladen rs10
    4- image dynamics ID10

اگر ساب 8 اینچی خیلی خوب هم باشه، استقبال میشه

سلام
    آلپاین قدیمی صداش خیلی خوب بود البته من 12 رو تست کردم.
    mtx رو خیلی پیشنهاد نمیکنم.
    در مورد ایمیج نظری ندارم چون تاحالا صداش رو نشنشیدم اما میگن بهترین مدلش همین idq هست.
    گلیدن هم به خاط ووفر کاغد/فوم که داره بیسهای نرم و با کیفیتی رو اجرا میکنه.
    اگر بحث هزینه نداری بدون شک sqx10 گلیدن معرکه ایه برای خودش.توخریدش شک نکن مخصوصا اینکه یک جفت باشن.
    دوستان بهترین امپ های زیر 200 تومن دو کانال بازار چی هستند؟
    یه مورد خوب با قیمت مناسب بگید برای dcx710 میخوام.
    سلام
    526 یا 527 کن وود گزینه خوبیه.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام دوستان واسه ساب راکفورد p3 که دو کویل 4اهمی داره چه امپی بگیرم خوبه 2اهم 600 وات بده.قیمت تا 600تومان بیشتر نشه امپ کنوود 917dچطوره خوبه

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان واسه ساب راکفورد p3 که دو کویل 4اهمی داره چه امپی بگیرم خوبه 2اهم 600 وات بده.قیمت تا 600تومان بیشتر نشه امپ کنوود 917dچطوره خوبه
    سلام
    بله مناسبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

[QUOTE=abbas1886;8861589]
    سلام بر دوستان گرامی.
    یه راهنمایی می خواستم. معمولا تو خرید اسپیکر کواکسیال یا کامپوننت، مقاومت 2 یا 3 اهم میگن بهتره از این نظر که نیاز به آمپ با وات بالا نداره. مثلا آمپ خودم که در 13.8 ولت، در 4 اهم، 75 وات میده، رو 2 اهم، 120 وات میده. حالا می خواستم بدونم آیا در مورد ساب هم به همین ترتیبه و درایو کردن یه ساب 2 اهمی راحت تر از یه ساب 4 اهمی هم وات خودشه؟ و اینکه آیا یه ساب 2 اهمی 200 واتی از یک برند، از نظر کیفیت و قدرت، با همون ساب ولی 4 اهمی، یکسانه؟
    با تشکر
    [/QUOTE
    سلام دوست عزیز من
    من مثل بقیه اساتید حرفه ای نیستم ولی یه چیزایی میدونم شاید بدردت بخوره
    درمورد کامپ یا ساب هرچی اهم بالاتر بره کیفیت بالاتر میره و هزینه درایو کردنش بیشتر میشه و هرچی پایین تر بیاد به سمت قدرت میره و هزینه درایو کردنش پایین تر میشه
    مثلا شرکتا یه مدل ساب که میسازنن در دو نوع 2اهم و 4اهم عرضه میکنن نوع 4 اهم کیفیت بالاتر و نیاز به امپ گرونتری داره و برای بریج درایو کردن معولا سخت هست ولی نوع 2اهم یکم کیفیت پایین تر ولی برای درایو کردن راحت تر و مخصوصا بریج بستن راحت تر معمولا افرادی که با یه امپ چهار کانال یه کامپ و ساب میبندن برای ساب نوع 2 اهم رو انتخاب میکنن

ممنون از پاسخ جامعتون دوست عزیز. فقط یه سوال دیگه. اگه ساب 2 اهمی بگیرم، بخوام آمپ مونو بگیرم مشکلی نداره؟ در کل واسه ساب، آمپ مونو چه مزایایی نسبت به یه آمپ دو کانال و بریج کردنش داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای ساب 8 اینچی من فقط IDQ8 رو پیشنهاد میکنم فوق العاده ست البته اینم دونوع 2 اهم و 4 اهم داره شما ببین کدومش بدردت میخوره
    خب این خیلی گرونه. من برای ساب 10 بین 250 تا نهایتا 350 می خوام هزینه کنم. و برای 8 خب کمتر ازین. در مورد او.ن 10 اینچیا شما نظری ندارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در مورد ایمیج نظری ندارم چون تاحالا صداش رو نشنشیدم اما میگن بهترین مدلش همین idq هست.
    اگر بحث هزینه نداری بدون شک sqx10 گلیدن معرکه ایه برای خودش.توخریدش شک نکن مخصوصا اینکه یک جفت باشن.

سلام حمید خان گل. آقا مشتاق دیدار.
    ااااااااااا من فکر می کردم اون mtx خیلی مدل شاخی باشه. والا هزینه برام مهمه. برای 10 بین 250 تا 350 نهایت نهایت. هرچی به 250 نزدیکتر، بهتر. چون هزینه باکس و آمپ مونو هم اضافه میشه و سنگین میشه. حالا بین تایپ s قدیم و این گلیدن rs10 نظر شما رو کدومه؟ منم تعریف جفتشونو خیلی شنیدم. میگن جفتشون موزیکالن و کیفیتی. کاش یه مقایسه انجام می دادین بینشون در معیارهای مختلف. چون می دونم تجربه جفتشو دارین.
    فقط یه مشکل اینجا هست. که پخش من 4 تا خروجی داره. اصلا میشه با 4 تا خروجی (2 جفت)، 2 جفت کامپوننت و یه ساب رو درایو کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امپ مونو برای ساب 2 اهمی نه هیچ مشکلی نداره عالی هم هست
    امپ مونو مخصوص ساب هست و فقط برای ساب طراحی شده و تنظیمات بیشتری نسبت به دو کانال برای ساب داره امپ مونو برای فرکانس های پایین ساخته شده
    امپ دوکانال در اصل برای یه جفت باند یا کامپی ساخته شده برای فرکانس ها وسط یا بالا ولی با بریج گرفتن دو تا شدن یه کانال برای ساب هم میشه استفاده کرد
    شما اگه ساب حرفه ای داری حتما امپ مونو بگیر ولی اگه ساب معمولی داری زیاد مهم نیست

9. این کاربر از abbas1886 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب این خیلی گرونه. من برای ساب 10 بین 250 تا نهایتا 350 می خوام هزینه کنم. و برای 8 خب کمتر ازین. در مورد او.ن 10 اینچیا شما نظری ندارین؟
    به جز ساب ایمج داینامیک من درمورد بقیه اطلاعی ندارم همین ساب ایمیج هم کیفیت بالایی داره

11. این کاربر از abbas1886 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ft1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام دوستان بین این سه تا امپ کدوم واسه ساب راکفوردp3مناسب هست .کنوود 917..هلیکس متچma10fx و امپ هرتز hcp1d

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام حمید خان گل. آقا مشتاق دیدار.
    ااااااااااا من فکر می کردم اون mtx خیلی مدل شاخی باشه. والا هزینه برام مهمه. برای 10 بین 250 تا 350 نهایت نهایت. هرچی به 250 نزدیکتر، بهتر. چون هزینه باکس و آمپ مونو هم اضافه میشه و سنگین میشه. حالا بین تایپ s قدیم و این گلیدن rs10 نظر شما رو کدومه؟ منم تعریف جفتشونو خیلی شنیدم. میگن جفتشون موزیکالن و کیفیتی. کاش یه مقایسه انجام می دادین بینشون در معیارهای مختلف. چون می دونم تجربه جفتشو دارین.
    فقط یه مشکل اینجا هست. که پخش من 4 تا خروجی داره. اصلا میشه با 4 تا خروجی (2 جفت)، 2 جفت کامپوننت و یه ساب رو درایو کرد؟

سلام .
    تو اون رنجی که فرمودین بهترین گزینه rs10 خیلی عالیه بعدش m10 گلیدن .
    پخشتون واسه دو جفت کامپ و یه ساب یه جفت خروجی کم داره و نمیشه این کار رو کرد مگر اینکه غیر اصولی نصاب بیاد براتون سر یه جفت rca تبدیل بزنه که اصلا و ابدا همچین کاری رو نکنید هم به درایور اسیب میرسونه هم به پخش .

14. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •