تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2074 از 3195 اولاول ... 1074157419742024206420702071207220732074207520762077207820842124217425743074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,731 به 20,740 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام...
    بیچاره شدم رفت...

من با جانگل فلشر زدم کلا Erase کردم درایو دستگاه رو (Lit-On) DVD Key رو هم ندارم... دیگه نه PC میشناسه درایو رو نه خود دستگاه ارور E 64 رو میده موقع بالا اومدن...
    میثم کجایی که بگی چه خاکی به سرم شده... دستگاه کلا پر؟ یا امیدی هست؟

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام...
    بیچاره شدم رفت...

من با جانگل فلشر زدم کلا Erase کردم درایو دستگاه رو (Lit-On) DVD Key رو هم ندارم... دیگه نه PC میشناسه درایو رو نه خود دستگاه ارور E 64 رو میده موقع بالا اومدن...
    سلام. فکر کنم مجبورید با کنسلوتون خداحافظی کنید

ما که نفهمیدیم !!! -- بشه قیمتش میره بالا یا پایین ؟؟؟؟؟؟
    الان بخریم یا بعد از اینکه هکش ردیف شد ؟؟؟؟؟ حالا من هم اسلیم رو میخوام باندلش رو نمیخوام !!!
    شمایی که دارید و میگید هکش مشکلی نداره !! همه بازیها رو بدون هیچ عیب و نقصی بازی میکنید ؟؟؟؟؟ همون بازیها 2500 تومنی رو ؟؟؟ همه اش رو بلا استثنا ؟؟؟ این برام خیلی مهمه بدونما !!!!

Last edited by joykiller360; 08-01-2011 at 00:26.

4. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام...
    بیچاره شدم رفت...

عزیز من همیشه اول شماره سریال رو بر میدارند بعد میزنند شهید میکنند درایو رو !

6. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

سلام. الان توضیح میدم.
    اگه اسلیم کپی بشه الایت و ارکید پایین تر میاد ولی از اون طرف چون فقط یه تعدادی از اسلیما کپی میشن اون تعداد گرون و گرون میشن.
    اسلیم های ه ک شده بازی ها رو اجرا میکنن ولی تعدادی از اسلیم ها هستن که با این روش که کپی میشن بعد از اپدیت داشبورد دیگه هیچ بازی رو نمیخونه. هنوز نفهمیدیم واسه چی ولی این اتفاق می افته
    منظورتون از تعدادی اسلیمها چیه که بعد از آپدیت هیچ بازیی رو نمیخونن ؟؟؟؟؟؟؟ الان بلاخره کدوم مدل XBOX رو بخریم بهتره ؟؟؟؟
    من که تا اسفند حاضرم تا 440 تومن هم بپردازم !!! البته حتی تا اواسط بهمن !! اگه خدا یاری کنه !! به شرطی که حالا حالا ها دلم از بابت کنسولم نسوزه !!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میثم یعنی نمیشه آدم از یه درایو دیگه استفاده کرد؟ این که ذاتا DVD Key رو نمیداد بهم...
    عزیز من همیشه اول شماره سریال رو بر میدارند بعد میزنند شهید میکنند درایو رو
    سعی کردم ولی هر کاری کردم DVD Key رو نداد که نداد... منم اعصابم قره قاطی شد زدم Erase کردم...
    ولی خیلی جالبه یه Erase ساده نرم افزاری کمپلت دستگاه رو به فنا میده... جالبه ... ولی من توی یه فروم خارجی خوندم هیچ عملی با جانگل فلشر منتج به از بین رفتن کل دستگاه نمیشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

سلام. الان توضیح میدم.
    اگه اسلیم کپی بشه الایت و ارکید پایین تر میاد ولی از اون طرف چون فقط یه تعدادی از اسلیما کپی میشن اون تعداد گرون و گرون میشن.
    اسلیم های ه ک شده بازی ها رو اجرا میکنن ولی تعدادی از اسلیم ها هستن که با این روش که کپی میشن بعد از اپدیت داشبورد دیگه هیچ بازی رو نمیخونه. هنوز نفهمیدیم واسه چی ولی این اتفاق می افته

اگه به داشبرد نسخه ی بتا آپدیت کنید این بلا سر کنسول میاد.... ما که آپدیت کردیم چیزی نشد..

یا حق

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

چر قیمت ارکید و الیت اینقدر رفت بالا ؟
    میاد پایین ؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی جواب ما رو هم بده ؟؟ ما که گیج گیج شدیم والا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

12. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

یکی جواب ما رو هم بده ؟؟ ما که گیج گیج شدیم والا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

داداش گلم شما کنسول درایو چنج شده بخر ... آخرین آپدیت داشبورد رو انجام بده اگه مشکلی پیش اومد بیا من دستگاه رو ازت بر میدارم الکی روی اسلیم عیب نزارید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سعی کردم ولی هر کاری کردم DVD Key رو نداد که نداد... منم اعصابم قره قاطی شد زدم Erase کردم...
    ولی خیلی جالبه یه Erase ساده نرم افزاری کمپلت دستگاه رو به فنا میده... جالبه ... ولی من توی یه فروم خارجی خوندم هیچ عملی با جانگل فلشر منتج به از بین رفتن کل دستگاه نمیشه!
    lمشکلی نیست تمام موارد رو دوباره تکرار کن از اول البته بغیر از پاک کردن یعنی دوباره ال تی رو روش رایت کن درست میشه درایورت هیچ مشکلی پیدا نکرده (البته باید دی وی دی کی رو داشته باشی)

اقا جان اهل ریسک هستی یه اسلیم ارجینال بخر _(چون سایتی که ایکس باکس -- کرده گفته -- میشه تا چند وقت دیگه مطمئنا تا اسفند -- می شه نگران نباش . از اینهایی که -- شده نخر چون در اینده به مشکل بر خوری >
    اگه دوست داری فلت بخری الان نخر چون قیمتش کاذب رفته بالا
    حالا اگه مثل من اهل ریسکی یه اسلیم اورجینال بخر وصبر کن تا هکش بیاد (حتما میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    Last edited by marvel_malayer; 08-01-2011 at 13:51.

15. 2 کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •