تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2073 از 2605 اولاول ... 107315731973202320632069207020712072207320742075207620772083212321732573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,721 به 20,730 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام سایت‌هایی که با ترافیک داخلی محاسبه میشن برای اینترنت مخابرات چه سایت‌هایی هستند

همینطور سایت دانلود گیم و نرم افزار هست در. مخابرات که با ترافیک داخلی محاسبه بشه؟
    مثل سایت دانلود ها واسه پارس آنلاین یا شاتل لند واسه شاتل و...
    تا جایی که من میدونم از لیست سایت های دانلود بدربخود واسه مخابرات فقط شاتل لند و پی سی دانلود هست
    درضمن مخابرات تنها شرکتی هست که upera هم توی لیست سایت های داخلیش هست. واسه همین خود من هروقت بخوام چیزی رو دانلود کنم اول توی upera اپلودش می کنم بعد با هزینه 1/4 م دانلودش می کنم

اینم لیست کامل مخابرات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by whitewolf; 17-04-2018 at 23:28.

2. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یچه ها یه سوال فنی ؟؟ من 8 مگ گرفتم همونطور که توی پست های قبلی گفتم بیشتر از 3 مگ نمیکشید خط و سرعت دانلودم نهایت 300 تا 400 بود !!! مخابرات هم گفت کابل هامون داغون هست و کاریش نمیشه کرد و شما بیشتر از 3 نمیکشه خطت !!! اما جدیدا یه چیزی کشف کردم !!! من هربار مودم را خاموش و روشن میکنم rate تغییر میکنه و روی یه عدد جدید قفل میکنه !!! و الان بعد 10 بار خاموش روشن کردن 2 روز هست بدون هیچ مشکلی روی 5.5 بود پهنای باندم و با 630 دانلود داشتم ثابت و بدون مشکل و قطعی !!!! تا اینکه الان دوباره خاموش روشن کردم اومد روی 3.5 !!! دوباره 7/8 بار خاموش کردم اومد روی 6 !!!!!!!! جالب اینجاست هیچ نوسان و مشکلی هم ندارم !!! پس چرا اینا میگن بیشتر از 3 نمیکشه و من هر بار زنگ میزنم پشتیبانی اونا ریست میکنن بدتر میشه سرعتم !!!!!!!!!!!!!!
    اینم یکی ار وضعیت ها هست..(کاری به snr بدم و نویز ندارم بحثم قفل کردن های کیلویی rate هست!! که بعد هر یار خاموش روشن کردن 2 تا 3 مگ بالا یا پایین بسته میشم! )
    Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1dB): 68 59
    Attenuation (0.1dB): 430 255
    Output Power (dBm): 18.5 12.0
    Attainable Rate (Kbps): 6224 1218
    Rate (Kbps): 5485 1218
    D (interleave depth): 16 4
    Delay (msec): 5.61 5.84
    Data Counter:
    2390228
    242954

آیا راه حلی داره ؟؟ مشکل از کجاست ! آیا مخابرات سیستمی داره که خودش اتومات به شکلی غلط داره منو با اینکه خطم مثلا تا 6 میکشه قفل میکنه روی 3 یا یه عدد کیلویی هربار که قطع و وصل میکنم؟! جالب اینجاست من هیچ مشکل قطعی و تایم اوت ندارم الان روی 6 مگ حتی یدونه !!! و اگه مودم را خاموش و روشن نکنم مثله بنز و بدون قطعی کار میکنه !!! پس چرا اگه من الان مودم را خاموش روشن کنم دوباره میرم روی 3 مگ قفل میشم و باید انقد خاموش روشن کنم که بیام روی یه عدد بالا قفل بشم؟ !!! چه منطقی فنی هست پشتش !!!! در ضمن مشکل از مودم نبست جای دیگه تست کردم dlink 2790
    Last edited by ramin20r; 18-04-2018 at 01:04.

4. این کاربر از ramin20r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیزم سلام

ببین این حداکثر کشش خط شماست.
    الان snr شما 6.8 هست یعنی خط پایدار نیست و احتمالا ریستارت مودم دارید.
    خود مودم حدود 5.5 الی 6 حداکثر کشش خط رو نشون میده که در عمل بازم کمتره
    سیستم مخابرات اتوماتیک ریت شما رو تا جاییکه خط کشش داره تنظیم می کنه
    اینکه عددش تغییر می کنه واسه اینه که نویز خط در طول شبانه روز یا روزهای مختلف
    فرق می کنه این ریت هم بالا پایین میشه.
    بنظر من شما باید سرویس 4 مگ بگیری تا خطتت پایدار باشه. بیشتر بگیری فقط اعصاب
    خردی واست میمونه و هزینه بیخود بیشتر

6. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Attenuation
    یچه ها یه سوال فنی ؟؟ من 8 مگ گرفتم همونطور که توی پست های قبلی گفتم بیشتر از 3 مگ نمیکشید خط و سرعت دانلودم نهایت 300 تا 400 بود !!! مخابرات هم گفت کابل هامون داغون هست و کاریش نمیشه کرد و شما بیشتر از 3 نمیکشه خطت !!! اما جدیدا یه چیزی کشف کردم !!! من هربار مودم را خاموش و روشن میکنم rate تغییر میکنه و روی یه عدد جدید قفل میکنه !!! و الان بعد 10 بار خاموش روشن کردن 2 روز هست بدون هیچ مشکلی روی 5.5 بود پهنای باندم و با 630 دانلود داشتم ثابت و بدون مشکل و قطعی !!!! تا اینکه الان دوباره خاموش روشن کردم اومد روی 3.5 !!! دوباره 7/8 بار خاموش کردم اومد روی 6 !!!!!!!! جالب اینجاست هیچ نوسان و مشکلی هم ندارم !!! پس چرا اینا میگن بیشتر از 3 نمیکشه و من هر بار زنگ میزنم پشتیبانی اونا ریست میکنن بدتر میشه سرعتم !!!!!!!!!!!!!!
    اینم یکی ار وضعیت ها هست..(کاری به snr بدم و نویز ندارم بحثم قفل کردن های کیلویی rate هست!! که بعد هر یار خاموش روشن کردن 2 تا 3 مگ بالا یا پایین بسته میشم! )
    Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1dB): 68 59
    Attenuation (0.1dB): 430 255
    Output Power (dBm): 18.5 12.0
    Attainable Rate (Kbps): 6224 1218
    Rate (Kbps): 5485 1218
    D (interleave depth): 16 4
    Delay (msec): 5.61 5.84
    Data Counter:
    2390228
    242954

آیا راه حلی داره ؟؟ مشکل از کجاست ! آیا مخابرات سیستمی داره که خودش اتومات به شکلی غلط داره منو با اینکه خطم مثلا تا 6 میکشه قفل میکنه روی 3 یا یه عدد کیلویی هربار که قطع و وصل میکنم؟! جالب اینجاست من هیچ مشکل قطعی و تایم اوت ندارم الان روی 6 مگ حتی یدونه !!! و اگه مودم را خاموش و روشن نکنم مثله بنز و بدون قطعی کار میکنه !!! پس چرا اگه من الان مودم را خاموش روشن کنم دوباره میرم روی 3 مگ قفل میشم و باید انقد خاموش روشن کنم که بیام روی یه عدد بالا قفل بشم؟ !!! چه منطقی فنی هست پشتش !!!! در ضمن مشکل از مودم نبست جای دیگه تست کردم dlink 2790
    شما متاسفانه اصلا وضعیت خطط خوب نیست. نویزت خیلی زیاده و Attenuation هم افتضاح. گرچه فکر کنم که گفته بودی فاصله زیادی با مرکز نداری ولی چون سیم کشی قدیمیه مودمت به این شکل نشون میده
    شما یا باید 4 مگ بگیری یا 8 بگیری و مرتبا مودم رو خاموش روشن کنی و استفاده کنی
    اگه مصرفت زیاد نیست می تونی td-lte هم بگیری وگرنه که کاریش نمیشه کرد با همین باید ساخت (و سوخت البته!)

8. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام....

من تاریخ 96/12/3 سرویس 1 مگ یکماهه 100 گیگ خریدم (پیش پرداخت)...الان که توی کنترل پنلم توی سایت مخابرات رو دیدم توی بخش سرویس ها قسمت جزئیات سرویس تاریخ انقضا رو زده 97/1/4 ولی سرویس من هنوز که 29 فروردین 97 هست هنوز وصله...جریان چیه؟ چرا قطع نشده؟؟؟
    الان پست های قبلی رو نگاه کردم ظاهرا میشه حجم رو چنده ماه استفاده کرد درسته؟؟؟ همینطوره؟؟؟؟

یه سوال دیگه داشتم...از کجا می تونم بفهم که سرویسم رو به چه سرویسی می تونم تغییر بدم؟؟؟ الان سرویسم 1 مگ - 100 گیگ هست...آیا میشه سرعت بالاتر بگیرم؟؟؟

یه نکته دیگه اینکه من توی پنل هر چی گشتم حجم باقی مانده رو نزده!....توی قسمت گزارش مصرف همه چی زده ولی حجم باقی مونده نداره!...کجا میزنه؟؟؟ .......( شرمنده الان پیدا کردم قسمت ترافیک باقیمانده رو.....)

مرسی....
    Last edited by SPIRIT PALST III; 18-04-2018 at 10:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

................................

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام....

من تاریخ 96/12/3 سرویس 1 مگ یکماهه 100 گیگ خریدم (پیش پرداخت)...الان که توی کنترل پنلم توی سایت مخابرات رو دیدم توی بخش سرویس ها قسمت جزئیات سرویس تاریخ انقضا رو زده 97/1/4 ولی سرویس من هنوز که 29 فروردین 97 هست هنوز وصله...جریان چیه؟ چرا قطع نشده؟؟؟
    الان پست های قبلی رو نگاه کردم ظاهرا میشه حجم رو چنده ماه استفاده کرد درسته؟؟؟ همینطوره؟؟؟؟

یه سوال دیگه داشتم...از کجا می تونم بفهم که سرویسم رو به چه سرویسی می تونم تغییر بدم؟؟؟ الان سرویسم 1 مگ - 100 گیگ هست...آیا میشه سرعت بالاتر بگیرم؟؟؟

یه نکته دیگه اینکه من توی پنل هر چی گشتم حجم باقی مانده رو نزده!....توی قسمت گزارش مصرف همه چی زده ولی حجم باقی مونده نداره!...کجا میزنه؟؟؟ .......( شرمنده الان پیدا کردم قسمت ترافیک باقیمانده رو.....)

مرسی....
    شرمنده دوستان اگه یه توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم...در مورد اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم...توی این پست یه چیزی اضافه کنم....یکی اینکه همون آیا ممکنه سرویس رو تغییر داد؟؟؟چون توی پنل یه قسمتی زده "تغییر سرویس". آیا میشه سرویس 1 مگم رو به سرعت های بالاتر تغییر بدم یا نه؟؟؟
    یه نکته دیگه اینکه من از یه واحد آپارتمان اومدم یه واحد دیگه توی خط تلفن واحد قبلی یه سرویس داشتم: " کمپین همسفر 16 مگ 30 گیگ" الان که اومدم واحد جدید روی خط تلفن واحد جدید سرویس 1 مگ 100 گیگ دارم میخواستم بدونم اول اینکه این سرویس 1 مگ رو میشه افزایش داد؟؟؟ و یکی اینکه اگه بخوام اون سرویس همسفر خط تلفن قبلی رو انتقال بدم به خط تلفن واحد جدید تعرفه همسفر چه جوری هست؟؟؟ آیا بهتره همین سرویس 1 مگ رو افزایش بدم یا سرویس همسفر رو انتقال بدم؟؟؟

مرسی....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. دوستان من سرویس 2 مگ نامحدود دارم و میخام 16 مگ 700 گیگ بگیرم. سوال اولم اینه که از کجا بفهمم خطم کشش این سرعت رو داره یانه.( snr رو چک کردن رو 22 بود هم دانلود هم اپلود). سوال دوم اینه که من 2020 زنگ زدم واسه ارتقا سرویس میگه حجم بین الملل یک جهارم هست و 175 گیگه ولی رفتم مرکز مخابراتمون میگفت نصف نصفه و 350 گیگه و توقرارداد هم ذکر میشه. کی درست میگه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام....

مرسی....
    شرمنده دوستان اگه یه توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم...در مورد اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم...توی این پست یه چیزی اضافه کنم....یکی اینکه همون آیا ممکنه سرویس رو تغییر داد؟؟؟چون توی پنل یه قسمتی زده "تغییر سرویس". آیا میشه سرویس 1 مگم رو به سرعت های بالاتر تغییر بدم یا نه؟؟؟
    یه نکته دیگه اینکه من از یه واحد آپارتمان اومدم یه واحد دیگه توی خط تلفن واحد قبلی یه سرویس داشتم: " کمپین همسفر 16 مگ 30 گیگ" الان که اومدم واحد جدید روی خط تلفن واحد جدید سرویس 1 مگ 100 گیگ دارم میخواستم بدونم اول اینکه این سرویس 1 مگ رو میشه افزایش داد؟؟؟ و یکی اینکه اگه بخوام اون سرویس همسفر خط تلفن قبلی رو انتقال بدم به خط تلفن واحد جدید تعرفه همسفر چه جوری هست؟؟؟ آیا بهتره همین سرویس 1 مگ رو افزایش بدم یا سرویس همسفر رو انتقال بدم؟؟؟

مرسی....
    اره مخابرات سرویس پیش پرداختش مشکل داره و کاربر قطع نمیشه. تا وقتی که حجم باشه می شه استفاده کرد. البته بدیش اینه که ادمو شدیدا وسواسی می کنه که کم مصرف کنه که سرویس قطع نشه و محبور شی پول بدی
    اره می تونی. کلا همه سرویس ها رو می توی بگیری. به هر چی خواستی می تونی نغییر بدی. چه پایین تر چه بالا تر
    در مورد همسفر زیاد اطلاع ندارم چون زیاد تماس نداریم. بسته به شرایط خودتون می تونه مفید باشه به خودتون بستگی داره دوست عزیز

14. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی سرویس رو گرفتید؟ چند ماه پیش یا یک ماه پیش؟ قبلش اصلا اینطوری شده بوده براتون که حجم رو چند ماهه استفاده کنید؟
    باقیمانده حجم داشتید یا رد شده بودید؟
    نزدیک ۴ ماهه دارم هر ماه قبلش میریختم ولی اینبار گفتم نریزم ببینم چی میشه که دیدم میره توی ecare. حجمم تموم نشده بود

16. این کاربر از alimcc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •