بچه ها اگه میشه به این دوتا سوالم جواب بدید کم کم دارم آماده میشم برم
1.با لباس سربازی میشه رفت تو هواپیما؟کاری ندارن؟
2.شب از تهران از کجا و چجوری میشه رفت سمنان؟(مثل اینکه شب اتوبوس نداره)
بچه ها اگه میشه به این دوتا سوالم جواب بدید کم کم دارم آماده میشم برم
1.با لباس سربازی میشه رفت تو هواپیما؟کاری ندارن؟
2.شب از تهران از کجا و چجوری میشه رفت سمنان؟(مثل اینکه شب اتوبوس نداره)
Last edited by howhow; 24-02-2014 at 08:42.
سلام به همه سربازای مشتی .
من آموزشی 01 بودم و بعدش تقسیم شدم به گروه 22 توپخانه شهرضا اصفهان.رسته استحکامات و عمران . 10 اسفند باید معرفی کنم خودمو.ساکنِ تهران هستم. ( دوره کد نخوردم،کلا یگانم اونجاست).چنتا سوال داشتم.
1-پادگانش چه جوریاس ؟ مایی که ستوان سومیم چه قدر اذیت میشیم،اصلا فرقی با بقیه داریم؟
2-الان رسته ی روی یقه ی لباسم و باید عوض کنم،اونجا بهم میدن یا اینکه همینجا باید همه چی رو ردیف کنم؟
همگی مشتی هستید.
سرباز وظیفه با لباسش همه جا میتونه بره
فکر کنم پیدا کردن همدیگه کار راحتی نباشه،نمیدونم شماره دادن تو این تاپیک مجاز هست یا نه،این شماره و ایمیل من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تا امشب هستما،فردا صبح باید پادگان باشم![]()
من برا گرفتن امریه باید تاریخ اعزامم برج 6 باشه.کی پست کنم بهتره و اینکه میوفته تو همون 6؟
راحت میشه 2 ماه عقب یا جلو انداخت زمان اعزام رو؟(مخصوصا عقب انداختن)
راستی من سینوزیت هم دارم .میتونه برا کمتر فعالیت بدنی کردن تو آموزشی کمکم کنه؟البته نمیخوام معاف از رزم شم.اگه کمک میکنه چطوری باید درخواست بدم ؟
راستی شما کجا افتادی؟؟؟؟
دوستان قسمت منابع انسانی سپاه قول جذب داده به نظرتون بازم امکانش هست برا اول اردیبهشت جذب نشیم؟
رو هیچ قولی حساب نکن
بله امکانش هست
به ما هم از همین قولا دادن و نیرو انتظامی شدیم
1. بله میشه رفت
2. گفتم که ماشین معمولا هست برا سمنان. شما حداکثرش شماره ترمینال جنوب فکر کنم ترمینال 3 رو از 118 بگیر ( اگه از اونجا 118بگیره) بلیت رزرو کن
البته همه جا هم نمیشه رفت که به لحاظ امنیتی این موراد رو تو آموزشی میگن.
مثلا سربازای یگان امداد و ویژه باید همون در پادگان لباس عوض کنن و شخصی بپوشن بعد برن بیرون
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندید که اینگونه پستها باعث شلوغی تاپیک میشه و به این منظور چند ساعتی هم تاپیک بسته شد.
پس لطفا این بحثا رو از طریق پروفایل و یا پیغام خصوصی پیگیری کنید.
2: شما اول برو ترمینال جنوب یا همون خزانه اگه ماشین بود برای سمنان که هیچ ولی اگه نبود برو سه راه افسریه پر اتوبوس های گذری کرایش هم 8 تومانه حواست باشه بیشتر ازت نگیرن...کلا هر اتوبوسی بخواد از تهران بره سمت شرق از سمنان رد میشه...
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)