داداش ، شما چند روز به اتمام قراردادت مونده ؟
داداش ، شما چند روز به اتمام قراردادت مونده ؟
می خواستم بدونم وقتی که قرارداد رو تمدید میکنیم ، آیا ترافیک حجمی باقیمانده به اشتراک جدید که تمدید کردیم اضافه میشه یا نه؟![]()
صبح ها از 8 تا 4 سرعتم بین 150 تا 300 اما عصرا از 4 تا فردا صبح بین 50 تا 90
راهی پیشنهاد میکنید که سرعتم عصر بیشتر بشه ؟
بچه ها سرعت چقدر پایین اومده!!? مودم رو خاموش روشن کنیم تاثیر تو بهبودیش نداره?
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
آره خیلی سرعت پایینه ، برای من فقط سرعت آپلودم تغییر نمیکنه و ثابته!!
یه چیز بسیار بسیار بسیار عجیب!!!!!
سه روز از اشتراکم مونده.......امروز صبح بود یه ده باری هی قطع میشد و مجبور میشدم مودم رو خاموش کنم.......یازدهمین بار که خاموش کردم و روشن کردم تا همین ده دقیقه پیش یه کوچولو افت سرعت هم نداشتم........چیزی حدود 5 گیگ هم با سرعت 130 دانلود کردم ( از ساعت 11 صبح تا 11 شب دقیقا)
خلاصه عوض این چند روز قطعی رو امروز در آوردم.......
دیگه دلم نمیاد مودمو خاموش کنم.......................میترسم بازم سرعتم بیاد پایین و قطعی شروع بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل خیلی امروز روز عجیبی بود برام!!!
یه سوال :
سرویس 128 نامحدود دارم..............اگه 5 روز LITTLE MORE بزنم باید پول ترافیک بدم یا ترافیک این پنج روز هم نامحدوده؟!؟!؟!؟
Last edited by AMINGERAMI; 30-11-2012 at 23:16.
در تنظیماتش به قسمت Dialup / v pn برو و تیک گزینه رو بزن و تنظیمات وی پی ان انتخابی از لیست کشویی رو انجام بده .( البته این تنظیمات برای IDM بود )
در حالت معمول ویندوز هم اگر اتصال قطع بشه بطور پیش فرض بعد 1 دقیقه ارتباط وصل میشه که میتونی روی کانکشن کلیک راست کنی و پراپرتیز بزنی و در همون اول تنطمیات و زمان رو کاهش بدی
Last edited by saeed774; 01-12-2012 at 01:49.
روزای آخر اشتراکو سرعتو بیشتر میکنند تا دوباره تمدید کنی البته بیشتر نمیکنند به اون اندازه ای میکنند که هزینه کردی البته ...بیخیال
Last edited by SevenCity; 01-12-2012 at 02:41.
به نظر پايين اومدن سرعت اينترنت تو اين روزا كلي هست
هم وايمكس ايرانسل هم وايمكس مبين نت هم مخابرات و هم شاتل و شهراد اين مشكل رو داشتن...
به نظر هرچي كه هست كلي هست...
اینترنت سوریه قطع شده چرا مال ما قطع نشه؟ مگه ما چه فرقی داریم خون ما رنگین تره؟
قطعش کنید کلاً
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)