دوستان جشنواره تابستانی مخابرات تا کی ادامه داره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان جشنواره تابستانی مخابرات تا کی ادامه داره؟
کسی از دوستان اطلاعی نداره؟
کسی از دوستان اطلاعی نداره؟
این طرح های مخابرات تموم نداره حالا حالا هست![]()
تا 14 ام مهر ادامه داره. البته یه خبر خوشم اینکه مودم های رایگان جدید رسیده و برخلاف مودم های قبلی که تک پورته و زشت بودن چهار پورته و شیک هستن.
خوب نظرتون چیه ؟تا دیروز این بود :
الان 5 دقیقه هست که شده این![]()
دیروز بعد از ظهر رفتم پاساژ سهند 54 متر کابل شبکه شیلد دار cat6 خریدم به قیمت 54x3500=190000 تومان از جعبه مخابرات بیرون ساختمون تا داخل واحدمون تا اتاقم سیم تلفن را عوض کردم و کابل شبکه را انداختم و شیلدشم وصل کردم به ارتالان نت داره کم کم بهم حال می ده ! حالا شب بیشتر حال می ده
![]()
از کدوم مغازه گرفتی ؟
اگه میشه از کابل عکس بزار
کابل nexans هستش cat6 شیلد دار فقط اگه می خواهید سیم تلفنت را کابل شبکه کنی بهتره از همون جعبه مخابرات بیرون ساختمونتون بکشی بیاری داخل پشت مودم تا یک پارچه باشه ... اسم مغازه یادم نیست ! اکثر مغازه ها کابل شبکه دارند فقط این مارکش را بگیر که بهتره حتما شیلددار بگیر و به ارت وصلش کن
![]()
اینم بامبولی جدید از ماکسنت. هر چی سعی کردم این واژه رو به کار نبرم، نتونستم. شرمنده دوستان.
"هزینه نگهداری سرویس های 128K مبلغ 2250 تومان، 256K مبلغ 3000 تومان و بالای 256K مبلغ 3600 تومان می باشد."
یه مودم خوب که بتونه در مقابل نویز خط های تلفن مقاوم باشه و نویز روش اثر نزاره و یا نویز رو کاهش بده معرفی کنید
SMC ها این قابلیت رو دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)