تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2073 از 3195 اولاول ... 1073157319732023206320692070207120722073207420752076207720832123217325733073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,721 به 20,730 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان من میخواستم یه سونی 3 بخرم(چون فکر میکردم بازیهاش ارزون شده)
    اما حالا میخوام یه ایکس باکس بخرم....
    به نظرتون کدوم مدل رو بخرم و چه فرقی با بقیه داره؟؟؟
    قیمت هم حدودآ 300 یا کمی بالاتر...
    بینهایت ممنون

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

راستی جای PC رو میده یا نه؟؟؟من تو PC همه چیز رو روی HIGH بازی میکنم،گرافیک این ایکس باکس اینقدری هست؟؟؟
    سونی 3 نمنه ؟
    به نظر من اسلیم بخرید خوشگل تره کینکت ردی هم هست .
    بله جای PC رو خیلی هم خوب میگیره ، PC که برای بازی کردن نیست - اصلا اسمش روشه Computer یعنی وسیله که Compute میکنه یعنی حساب و کتاب میکنه
    آلمانی ها هم که بهش میگن ماشین حساب گنده : Der großer Rechner

2. 10 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا فعلا از -- درست و حسابی اسلیم خبری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما تا کی صبر کنیم آخه ؟؟؟؟ کلا تصمیمم این بود که اسلیم250 گیگ بخرم . حالا اگه الان بگیرم بعدها ( انشاءالله) اگه درست -- شد چقدر باید هزینه کنم تا ردیف کپی خور بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس کی ارزون میشه ؟؟؟ ما تا قبل عید میخوایی XBOX رو بیاریم خونه !!!

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    این اکانت های گلد یا هرچی چقدر هست؟ و کجا میشه گیر اورد؟ ( ببخشید اینقدر ایتداییه آخه تا حالا اکانت نگرفتم. خیر سرمون خواستیم کال آف و فیفا ان بزنیم حالا هالو بماند)

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

آقا فعلا از -- درست و حسابی اسلیم خبری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما تا کی صبر کنیم آخه ؟؟؟؟ کلا تصمیمم این بود که اسلیم250 گیگ بخرم . حالا اگه الان بگیرم بعدها ( انشاءالله) اگه درست -- شد چقدر باید هزینه کنم تا ردیف کپی خور بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پس کی ارزون میشه ؟؟؟ ما تا قبل عید میخوایی XBOX رو بیاریم خونه !!!

سلام... اسلیم که کاملا ه_ک شده... مشکلی هم نداره قیمت New Xbox 360 250Gb هم 430 بود الان رو نمیدونم.

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

سلام
    این اکانت های گلد یا هرچی چقدر هست؟ و کجا میشه گیر اورد؟ ( ببخشید اینقدر ایتداییه آخه تا حالا اکانت نگرفتم. خیر سرمون خواستیم کال آف و فیفا ان بزنیم حالا هالو بماند)
    سلام...

پووولیه بچه های بازی سنتر ازت $ میگیرن هرچقدر خاستی اکانت گلد بخر

6. 3 کاربر از Quantum2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

سلام... اسلیم که کاملا ه_ک شده... مشکلی هم نداره قیمت New Xbox 360 250Gb هم 430 بود الان رو نمیدونم.

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

سلام...

والا ما که هفته پیش از آقا میثم پرسیدیم گفتن هنوز هکش کار داره !!!! میخوام بدونم حداکثر تا اسفند ماه هکش ردیف میشه و آیا تا اون موقع قیمتها تکون میخوره به امید خدا یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام...

سلام
    پولیه رو که میدونم فقط می خواستم بدونم چقدره؟ ( مثه کنسول بات حسب میکنن یا با انصاف ترن؟)

ویرایش:

یه پروفایل دیگه ساختم تا فعلا یه ماهی فری بازی کنیم. سرعت هم برای بازی عالی بود . اصلا مشکل گیر کردن نداشته.
    Last edited by mosolim; 07-01-2011 at 16:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

والا ما که هفته پیش از آقا میثم پرسیدیم گفتن هنوز هکش کار داره !!!! میخوام بدونم حداکثر تا اسفند ماه هکش ردیف میشه و آیا تا اون موقع قیمتها تکون میخوره به امید خدا یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام ... دوست عزیز ه_ک اسلیم هیچ ایرادی نداره... من خودم تا الان هیچ مشکلی نداشتم.... نمیدونم به شما چی گفتن ولی الکی منتظری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام ... دوست عزیز ه_ک اسلیم هیچ ایرادی نداره... من خودم تا الان هیچ مشکلی نداشتم.... نمیدونم به شما چی گفتن ولی الکی منتظر
    دستگاهی که شما دارید -- نشده بلکه یه قطعه از درایورش درایورش عوض شده در ضمن این نوع کار هم فقط روی بعضی از مدلهای اسلیم جواب میده و روی بعضی مدل ها مثل باندال کینکت جواب نمی ده و باید صبر کرد تا هکش بیاد هکش هم انشالله تا یک ماه دیگه میاد و شاید هم زودتر
    در ضمن اسلیم -- نشده الان بخری ارزونه ولی وقتی -- شد قیمتش میره بالا .پس الان خریدن اسلیم مثله قماره

11. این کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دستگاهی که شما دارید -- نشده بلکه یه قطعه از درایورش درایورش عوض شده در ضمن این نوع کار هم فقط روی بعضی از مدلهای اسلیم جواب میده و روی بعضی مدل ها مثل باندال کینکت جواب نمی ده و باید صبر کرد تا هکش بیاد هکش هم انشالله تا یک ماه دیگه میاد و شاید هم زودتر
    در ضمن اسلیم -- نشده الان بخری ارزونه ولی وقتی -- شد قیمتش میره بالا .پس الان خریدن اسلیم مثله قماره
    والا من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم.... قیمتش هم 430 تومن فکر نکنم گرون باشه.... شما اگه دوست دارید صبر کنید تا ه_ک نرم افزاری بشه...

13. 2 کاربر از Quantum2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما که نفهمیدیم !!! -- بشه قیمتش میره بالا یا پایین ؟؟؟؟؟؟
    الان بخریم یا بعد از اینکه هکش ردیف شد ؟؟؟؟؟ حالا من هم اسلیم رو میخوام باندلش رو نمیخوام !!!
    شمایی که دارید و میگید هکش مشکلی نداره !! همه بازیها رو بدون هیچ عیب و نقصی بازی میکنید ؟؟؟؟؟ همون بازیها 2500 تومنی رو ؟؟؟ همه اش رو بلا استثنا ؟؟؟ این برام خیلی مهمه بدونما !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •